Žaneto ...
band versus
tubu ... toť věčné dilema tady ... a řeknu ti to asi takhle ... každej bude "hájit" to svoje co má ... ale z toho co jsem tu za tu dobu co tu "čučím" na foru vypozorovala mi z toho vyšlo těchto PÁR
MÝCH laických poznatků TICHÉHO POZOROVATELE.
Váhám jestli to napsat veřejně nebo ti poslat SZ ale nakonec jsem se rozhodla to fláknout sem. Je to jen můj názor a ten si tu SNAD tady může napsat KAŽDÝ sám.
Takže stručně: přijde mi, že holky s bandáží s tím mají víc problémů než holky s tubu.
Mají bolesti v oblasti portu, pokud nejsou dostatečně doplněny nemají pocit plnosti a mohou toho sníst "hodně" a musí se daleko víc hlídat.
Mají i menší úbytky na váze než holky s tubu.
Prostě bych řekla, že tady je v praxi uvedeno přesně to co je vypsáno od
lolinky v sekci pro nováčky pouze teoreticky.
Viz odkaz
http://forum.bandingklub.cz/about220.html
Jsi na foru poměrně často, takže by jsi tohle měla mít už dávno přečtené a můžeš v klidu přemýšlet co by pro tebe bylo nejvhodnější.
NIKDO TI NEMŮŽE NADIKTOVAT NA JAKOU OPERACI MÁŠ JÍT! TO SI MUSÍŠ ROZHODNOUT V PRVNÍ ŘADĚ
TY SAMA!!!
Musíš mít v hlavě srovnáno co od toho očekáváš a poslechnout svoje tělo.
Můj názor je ten, že pro holky co maj něco málo přes metrák je bandáž dostačující a pokud někomu nevadí cizí těleso v těle a více práce a pevné vůle kterou bandáž vyžaduje je to v pořádku.
Kdo už má jak tu někdo psal "jateční" váhu tak bych já osobně volila tubu ...
Ať se to někomu líbi nebo ne jde po něm to hubnutí mnohem lépe a jsou i větší úbytky a míň "problémů"
Takže jediné co ti teď doporučuji je to, aby sis znovu řádně pročetla odkaz a začala uvažovat co je dobré hlavně pro tebe.
Na tuhle otázku ti nikdo neodpoví a když srovnáš metříky holek po bandu a metříky holek po tubu a nebude ti líno propočítávat termín operace a zhubnutý kila, tak výsledek je víc než jasný.
Tohle jsem tady za ten rok vypozorovala já a podotýkám i pro všechny ostatní, že jsem tu zveřejnila jen můj osobní názor a nikomu ho necpu jako bernou minci.
Svůj názor ti sem, takhle může napsat každá z odoperovaných holek
Všechno je to jen na tobě jak se svým tělem naložíš a NIKOLIV na paní doktorce, kterou tlačí FINANČNÍ POLITIKA NEMOCNICE!!!