fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 17:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 580, 581, 582, 583, 584, 585, 586 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 led 2011 22:05 

Tak už pojď kecat do slepičárny ( kavárny) ať verču ráno netrefí šlak ,že tu kecáme o něčem co sem nepatří :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 led 2011 22:19 

Lucko to co psala doktorka Doležalová.... to je z doby, kdy plikace začínala úplně u nás, tudíž se prováděla pouze a jenom v OB klinice....takže je to už celkem stará záležitost a troufám si znovu opakovat, že se o plikaci nevědělo téměř NIC !!!!

A teď mi řekni - máš plikaci, jsi spokojená - tak proč myslíš na to, jak Ti budou vracet žaludek do původní velikosti?? Což už stejně NIKDY nepůjde - srůsty jsou všude v těle, takže nevidím důvod, proč by neměly být ani na žaludku po oplikaci, kde je tomu i větší pravděpodobnost, díky zarolování a stehům.....

a ende z mé strany - kolovrátek a cesta nikam.... nic pro mě.... :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 led 2011 22:22 

:roll:

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

Naposledy upravil Mona dne 10 črc 2011 16:36, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 led 2011 22:54 

Mono - jo jo, přišla jsem se na vás podívat. :wink: Sem tam vás čtu, ale nemám co hodit do placu....až dnes mám nějakou povídavou :lol:

Lucie K - Dr. Čierný myslel dlouhodobé výsledky v ČR, nikoliv ve světe. V té době se plikace dělala jen na OB, jak už psala Věrka. A jak sám řekl, vratná je jen pár měsíců, než to zaroste. Ale vždyť je to jedno. Ty hubneš krásně a žaludek jistě nehodláš vracet do původního stavu, no ne? :wink:

Tak jsem ráda, že už někdo z Brněnska má s plastikou zkušenosti. Néé že bych to aktuálně řešila, ale jednou bych ráda břicho a nohy 8) , tak se pídím po informacích. :wink: Za jak dlouho po opce se vůbec plastiky dělají? Asi tak po roce a půl, že? Dr. říkal, že se hubne cca rok, tak tělu dát rezervu, kdyby chtělo náhodou ještě nějaké to kilčo pustit, že? :lol:

Abdominoplastika + liposukce vnější strana stehen : září 2011 FN Brno ...splněno!
Prsa a liposukce vnitřní strana stehen: březen 2012......splněno!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 led 2011 23:30 

Podpora pro Lucii K. ...no a co holky říkáte na tohle? Srůsty po plikaci jsou téměř jisté, o tom se přít nebudeme, ale jedná se o vnější stěnu žaludku...při vracení do původního stavu se naříznou srůsty (tedy vnější strana) a žaludek se postupně rozroluje sám, protože uvnitř není srostlý...působením žaludečních kyselin to je téměř nemožné a buňky tu kyselinu produkují i ve srolované části...

Tak A JE TO! :wink:

Dejno zdravím Tě a jsem ráda, že se Ti podařilo vychytat problém a už jsi dokonce nějaké to deko přibrala! 8)

Pett1 obecně...pokud váha stojí půl roku (lépe však celý rok) a není předpoklad, že by ještě šla dolů, je čas si nechat převis ufiknout. Takže ani tak nezáleží na tom, jak dlouho máš po opce, ale na délce ustálené váhy. Při ustálené váze se kůže ještě nějaký čas smršťuje a spravuje. Záleží taky na věku potažmo, elesticitě kůže. Do 40 let věku prý po shození 20 kg není ještě potřeba řešit převisy. Ovšem Vy borkyně dáváte dolů půlmetráky, tak to pak kůže nezvládne ani ve 30 letech. Zvlášť u těch u Vás, které mají nadváhu dlouhodoběji nebo dokonce od dětství.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 09:04 

a to je právě to, o čem se tu bavíme boss - žaludek se musí NAŘÍZNOUT (stěna), aby to šlo vrátit, potom ano, samo se to navrátí - myslím tím, že to zaroste a musí se udělat krok(řez)k tomu, aby s tím šlo opět něco udělat....

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 10:19 

Mono ráda bych se jukla na fotky,ale jsou pod heslem :? :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 10:35 

Ahoj všichni :D ...Tak já jsem tu nová a jsem na úplném začátku a nemám ani zdaleka takové pokroky jako Vy všichni.Teprve jsem objednaná na konzultaci a sleduji jídelníček.Jdu do ISCARE...tak snad to všechno klapne. Mám strach z operace,ale vždycky když zavřu oči a vidím se štíhlá,tak mě to přejde :oops: jsem ale prdlá co? :oops: Tak Vás moc všechny zdravím a držím všem pěstičky,at jste moc spokojení...Lucka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 10:50 

Ahoj Lucko ... vítej mezi námi jak říkají holky "normálními" :lol: :lol:
Je vidět, že motivaci máš a máš i dobře našlápnuto :wink:
Ještě by si nám toho mohla o sobě povědět víc ... třeba to kolik vážíš, měříš a pro jakou operaci ses rozhdla ....
Taky se můžeš pokusit zabojovat s metříkem .... http://forum.bandingklub.cz/about252-30.html

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 11:09 

Děkuji za přivítání...asi s měřítkem budu bojovat dost dlouho,páč jsem na tyto věci levá jak šavle...Tak to napíšu zatím takhle: Je mi 33 čerstvě...měřím 163cm a teď mám 105kg...musím jen podotknout,že tohle nikdo neví a je to poprvé co to takhle říkám...neví to ani můj manžel...Pro mě to je fakt hrozný,já s váhou nikdy nebojovala měla jsem stále 60 až 65kg a až po narození dvojčat a to jim je šest let tak bojuju,střídavě hubnu a tloustnu...Jsem momentálně v období,kdy brečím ve vaně,stydím se před manželem,milujem se zásadně jen ve tmě,mám jedny kalhoty které nosím,zato plnou skříň supr hadrů,který mi nejsou...Nesnáším se i když na venek vypadám sebevědomě... a to fakt nejsem. Nechci aby si můj manžel našel hubenou a prsatou ženskou a nechci aby se moje děti za mě styděly , že mají tlustou mámu...To je asi vše co o sobě můžu říct..jo a taky jsem docela nedávno musela běžet na vlak a byl to neuvěřitelnej zážitek :oops: Měla jsem málem infarkt a nohy mě nenesly a bylo mi fakt na omdlení..nikdy jsem to nezažila a už to prostě zažít nechci...myslím že to byl ten okamžik,kdy jsem se to rozhodla řešit jinak než dietou. Chtěla bych jít na bandáž žaludku... Děkuji že jsem si vám tady takhle mohla vylít srdce...protože to opravdu nikde neříkám a snikým to neřeším...mám nějakej blok o tom mluvit :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 11:18 

Lucko klíííd ... všechno bude dobrý ... uvidíš ...
Je fajn, že máš jasno na jakou operaci chceš jít, ale nepročítala si tady i o jiných možnostech? dělá se i plikace žaludku atd. ...je toho tady napsáno hodně a dnes už i dost přehledně, takže si myslím, že si najdeš tu správnou cestu a i typ operace, která ti bude nejblíž a přirozená .... držím palce :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 12:03 

Luci vítám tě mezi námi a věř, že počínaje operací Ti začne úplně jiný život - samozřejmě lepší. Takže už žádné trápení, negativní myšlenky...už jen mysli na to, že jsi udělala krok k tomu, aby jsi zatočila s kily a moc držím paluchy, ať vše dobře dopadne !! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 12:30 

Verca: k tomu, že o plikaci se nevědělo nic - nemyslím si to. Dr. Fried byl na stáži v zahraničí, kde plikace studoval a učil se je provádět. Nemyslím si, že by si mohl nějaký doktor dovolit provádět operace a že by operace dostala atest, kdyby se o ní nic nevědělo.
Verca a Pett: O vratnosti operace jsem se zajímala z toho důvodu, že jsem hodně mladá a z toho důvodu mi ji i doktoři doporučili. Nejvíc byli u mě pro band, ale ten jsem nechtěla, tak říkali, že rozhodně vzhledem k mému věku je lepší plikace než tubu. Z důvodu, že se bohužel stále častěji vystytují různé druhy rakovin, vředy a další onemocnění žaludku. A pokud by mě nedej bože toto v budoucnu potkalo, tak mít uříznutý žaludek, už se to nijak vrátit právě nedá. V rodině rakovinu máme, proto jsem se toho bála.
Jinak z mé strany to cítím nápodobně - taky mě naše debata už unavuje a ode mě též ende :wink:
Boss: díky za podporu, ale nechtěla jsem to stavět nijak útočně. Opravdu mě zajímalo, jesti Věra nemá nějaký nový informace, tahle operace mě zajímá, i proto, že jí mám i proto, že se mě na ní dost lidí ptá.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 13:08 

Ahoj všem, tak jsem se taky rozhodla se sebou něco udělat, šmíruju Vás tady už asi měsíc a dnes jsem se odhodlala se ukázat a představit.
Na první konzultaci jsem už byla (Iscare), nevím zda to je správná volba, po pročtení Vašich příspěvků, ale to teď není důležité.
Na kolečko jdu 11.2.2011. Když vše dobře dopadne, měla bych dostat i termín operace. Nikdo mi na výběr nedal, jednoznačně se mluvilo o bandáži. Tak nevím. Veronika

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2011 13:26 

paratko ... tak v první řadě ti povím, že mě ten tvůj nick opravdu rozesmál ... :lol: :lol: :lol:
No a co dál, takže klasika: vítej mezi námi Verčo a snad tu budeš spokojená ... o operacíh je toho tady hodně a jak vidím jsi poctivá a pečlivá čtenářka což je dobře.
V Iscare ti jinou operaci nenabídli a to jen z toho důvodu, že se ani o jiné operace moc nesnaží a nemají zájem tam provádět dražší a tudíž jiný druh operace ... jak si sama pOdotkla: už jsme to tu probírali, takže je jen na tobě co chceš a jestli má význam jít právě tam atd. ... snad víš co tím myslím :wink:
Hlavně nezapomeň na jednu důležitu věc!!! VŠECHNO JE TO OPENĚZÍCH!!! :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 580, 581, 582, 583, 584, 585, 586 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina