Zakletá a Renata68 no holky co se týče pocitů po operaci, tak den operace ihned po ní, co jsem se vzbudila, tak mi bylo strašně zle (po té narkoze), druhý den mi bylo taky hodně zle, jen jsem ležela a zvracela jsem, ale neměla jsem vlastně moc co, spíš mě to tak natahovalo. Ale jinak mi nebylo nic skoro-břicho mě bolelo spíš jen tak jako když je namožený po cvičení. Hodně jsem krkala, to si pamatuju

ale to je normální po této operaci.
Třetí den mi bylo znatelně líp a pak opravdu jsem cítila, že každým dnem mi je čím dál pomaličku líp. Nezvracela jsem pak ani jednou.
Dodržovala jsem týden tekutá, týden kašovitá a pak pomalu náběh na měkčí, ale normální stravu.
Doma jsem byla skoro 14 dní, ale to proto, že jsem vychovatelka v centru pro romské děti, takže hodně živá práce. Jinak kdybych měla klidnější zaměstnání, tak myslím, že bych šla do práce dřív. Myslím, že tak ten týden po operaci jsem byla relativně už ok.
Ale ten první týden jsem opravdu odpočívala a jen polehávala, posedávala a nic netahala, nevařila a tak. Opravdu odpočinek, tak nevím, jestli je to i tím.
Renat, ty jsi teď týden po opce, tak to pojedeš na stehy? Sděl tam doktorce, co máš za potíže a ona ti jistě poradí. Pokud už jsi na stezích byla, tak bych tam být tebou zavolala a přeptala se, jestli tam nemáš raději zajet, aby tě viděli nebo co si o tom myslí. To co popisuješ, já jsem nezažila, abych nemohla spát, zvracela takhle a tak. Ale taky to může být normální, jsi přeci jen brzy po operaci a třeba tvoje tělo reaguje prostě jinak, než moje. Brnkni tam a uvidíš, držím palce a dej vědět