Annax
věř, že kolonoskopie je 100x příjemnější vyšetření něž gastro ... já to tu popisovala před rokem jak jsem to absolvovala já ... x krát mě ujišťovali, že mi krk vystříkají, že mi dají i inijekci a ještě jsem ohledně toho podepisovala i souhlas, ale ve finále když sem ležela na lehátku mi řekli, že to zvládnu i tak ....NAVOSTRO ... já která se dáví i při čištění zubů ... asi si říkaly, že když sem tak vyžraná a cpu si do huby žrádlo, tak zmáknu i tohle .... vyplivla jsem ten náhubek co mi dali a znovu je žádala o umrtvení aspoň sprejem .... opět mi bylo řečeno, že to zvládnu ... dopadlo to tak, že nakonec na mě sestra řvala, proč mám ucpanej nos a tečou mi slzy, že jsem určitě nachlazená ... ruce mi drželi násilím, protože jsem rvala doktorovi tu hadici ven z mé huby a měla pocit, že se udusím protože už jsem nemohla dýchat ani pusou ... nos byl ucpanej ... výsledek byl takovej, že mě sice vyšetřili, ale já odcházela z fialovým obočím ( vysrážená krev z dávení ) a flekatým celým obličejem a hroznýma bolestma v krku které trvaly dva dny ... následek toho všeho ... holt se mi slušně pomstili za to jak vypadám ... jinak si to nedovedu vysvětlit ...
Teď jdu na gastro 24.2 znovu ... ovšem už k jinému lékaři ... vím že se dávím a že to nebude procházka růžovou zahradou, ale doufám, že ten mi snad alespoň tu malou pomoc neodmítne a nebude mě tak trápit ... reference jsou na něj kladné, tak snad .... ale věř, že raděj 10 hadici do zadku než jednou do huby