fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 16 srp 2025 13:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 úno 2007 22:09 

rendula píše:
Tak se s vámi loučím,držte mě na zítra palečky a já se buď v úterý večer,nebo ve středu během dne ozvu. Mám telefon na Gemini a na Zelenoočko,takže po nich dám vědět hned jak se vzbudím po o.Pápá. :lol: :lol: :lol:

Hodně štěstí. :)
Já už to taky chci mít za sebou. :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 08:22 

Pěkné pondělní ráno všem..

Tak jsem si asi před 1/2 hodinou psala s Rendulkou - už je v Iscare, čeká... řekli jí, že je na operaci napsaná hned na 8.30 hod. Tak to je paráda! V 7.00 měla nástup a za hodinu a půl na to ji odoperují...

Řekla, že jak se probudí, tak napíše, jaký má pocity a tak...
Tak na ní mysleme... a držme pěstičky...

Ahoj

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 09:50 

takže, když to čtu teď, tak by už teoreticky měla vychrupkávat na pooperačním. tak to je fajn, dej potom hned vědět.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: pozdrav a představení se
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 10:47 

Zdravím všechny. Je mi 36, měřím 162 cm a vážím 113 kg. Sedím tady, čtu si vaše příspěvky a bulím tady jako želva. Našla jsem vás přes časopis Tina, kde byla jedna z vás a to mě nakoplo. Už mám za sebou telefonát s VZP ohledně úhrady a to mě moc nepovzbudilo. Koušu si tady nehty a přemýšlím co dál. Můžete mi prosím poradit, co dělat dál? Nemám žádné zdravotní omezení kromě atopického ekzému a astmatu. Jaké mám šance?
Na VZP byl sice moc ochotný pán, který mi našel, že VZP to hradí pouze ISCARU, ale dostanu se tam když jsem ze severní moravy?
Jste tady všechny prima. Já se s tlouštkou potýkám od dětství. V roce 1993 jsem vážila 71 kg, ale měla jsem hlad a dřela jsem se jako kůň. To jsem ještě mohla cvičit a i když jsem se fakt trápila podařilo se mi to udržovat to celý rok. Pak to šlo nahoru a skončila jsem na nynější váze.
Co dál?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 11:09 

Ahoj \Moniko, není nic jednoduššího než do Iscare zavolat a domluvit se tam s nima. Pro ně není problém odkud jsi. A pokud nebude vadit tobě, abys tam jezdila, tak není co řešit. Jen mi připadá divné, že by to VZP hradila jen jedné nemocnici a jiným ne? BuĎ by měla všem nebo nikomu. Některé to řešily, že přestoupily k jiné pojišťovně, která s tím problémy neměla.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 11:57 

Do Iscare si klidně zavolej, vezmou kohokoliv odkudkoliv. A nedělej ukvapený závěry, každého posuzují individuálně.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 12:39 

Ahoj Moniko.. vítám Tě...
Ano, můžeš zavoalt přímo do Iscare...a nebo pokud jsi ze severní Moravy a Olomouc by pro Tebe byla blíže....tak se můžeš zkusit obrátit i tam.... více si přečti v diskuzním tématu "Olomouc a bandáže".... je tam dr. Gryga, který operuje v Iscare...

A s těma pojišťovnama.... sakriš...přijde mi to divný.... jednou je to tak, podruhý zase onak... taky bych ráda věděla, jak to teda ve skutečnosti je. Chápu, že u VZP je nejvíce pacientů...takže mají i nejvyšší výdaje za ně...ale nechápu, proč by to měli proplácet jen jedné nemocnici...mě to připadá, jako by ten pracovník byl nějakej zaujatej.. (což je nesmysl, vím)..
V Iscare mě uklidnili, že s VZP není problém... v Brně je to taky v pořádku, tak ani nikdy problém nebyl... v Olomouci je to snad taky OK - tam to zjistím tento pátek..

Předmět příspěvku: Re: pozdrav a představení se
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 13:43 

Monika Zamazalová píše:
Zdravím všechny. Je mi 36, měřím 162 cm a vážím 113 kg. Sedím tady, čtu si vaše příspěvky a bulím tady jako želva. Našla jsem vás přes časopis Tina, kde byla jedna z vás a to mě nakoplo. Už mám za sebou telefonát s VZP ohledně úhrady a to mě moc nepovzbudilo. Koušu si tady nehty a přemýšlím co dál. Můžete mi prosím poradit, co dělat dál? Nemám žádné zdravotní omezení kromě atopického ekzému a astmatu. Jaké mám šance?
Na VZP byl sice moc ochotný pán, který mi našel, že VZP to hradí pouze ISCARU, ale dostanu se tam když jsem ze severní moravy?
Jste tady všechny prima. Já se s tlouštkou potýkám od dětství. V roce 1993 jsem vážila 71 kg, ale měla jsem hlad a dřela jsem se jako kůň. To jsem ještě mohla cvičit a i když jsem se fakt trápila podařilo se mi to udržovat to celý rok. Pak to šlo nahoru a skončila jsem na nynější váze.
Co dál?

Ahoj, já bydlím nedaleko od Tebe a chodím do Olomouce. Operace, pokud se jí někdy dočkám :(, bude zřejmě v Praze. ISCARE se na to specializuje a asi se jim snadněji vyjednává s pojišťovnami. Jezdí tam pacienti z celé země, tak se neboj. :)

Předmět příspěvku: Hurá
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 13:54 

Moc vám všem děkuju a už jsem to zvládla a jsem objednaná. Dne 10.4.2007 je ten den kdy na Iscaru podstoupím sérii vyšetření a pak se uvidí. Byla tam moc hodná paní a ta mi řekla, že jsem celá jejich. Moc Vám všem děkuju za vzpruhu a za to, že jste. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:01 

:lol: to bylo bleskové :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:05 

to teda bylo bleskové, ani jsem se pořádně nestačila nadechnout. Jsou tam úžasně vstřícní :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:06 

Jenže ono zase na co zbytečně čekat...ne Trixl?..... nač to prodlužovat...???
Když už je člověk jednou rozhodnutej bandáž podstoupit a pokusit se tak naprosto změnit svůj život .....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:07 

Ale to nejdeš na kolečko....že ne? Zatím jdeš jen na odběry a první pohovor s chirurgem.... kolečko až později... je to tak?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:09 

Já nevím co je kolečko. Mám v 8.00 h odběry krve, pak gastro-sono, pak chirurgie, psycholog a obezitolog. Dietní sestra až po zákroku. Co je to kolečko? :( A za jak dlouho po těchto vyšetřeních dojde k tomu zákroku?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:13 

:!: :!: :!:
No tak to je skutečný FOFR !!!!

Kolečko je série vyšetření - přesně ta, co jsi tu vyjmenovala...
Ale je zvláštní, že to máš všechno hned tak narychlo v jeden den. Protože co já vím, tak napřed holky jely na pohovor s chirurgem a na odběry...
A až poté je pak teprve objednali na to kolečko - tedy sono, gastro, psycholog, ...atd.
Nedávno tam byla Elenka a ta to má přesně tak, jak jsem psala - pokud se teda nemýlím...
Tak to jsou teda rychlíci...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina