fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 srp 2025 21:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 09:43 

Holky máte někdo info o [/b]Lence 1975,měla by mít už po opce,ve středu nebo v úterý

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 09:47 

jééé jak tak koukám už se ptá Martina...já to nezaregistrovala :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 12:40 

Moncasss:Vítej doma holka,to není možné jeden den pod kudlou a druhý den tě pošlou domů,to je nelidský přístup a mě to mozek nebere :evil: hlavně se opatruj,nic nedělej a pořádně to vylež je to zásah do organismu a člověk by neměl nic dělat,tak jen hajat a pomalinku bumbat,ale jinak blahopřeji že jsi to zvládla :P :P :P a neboj bude jen a jen líp a těch kilíček,to poletí..moooc Ti to přeji :lol: ObrázekObrázekObrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 13:22 

Dobrý den, tak jsem se konečně rozhoupala k operaci. Trvalo mi to asi rok. Nyní mně čeká gastroskopie- bojím se. Chtěla jsem se zeptat zda jste někdo byl operován v Praze a musel jste absolvovat předtím hospitalizaci asi 2-3 týdny. Je to prý aby jsem ještě těsně před operací zhubla pod dohledem. Mám 2 děti a manžela neumím si představit že budu tři týdny sama v nemocnici. Také chodím do práci a další moje absence no nevím nevím.Děkuji za Vaše odpovědi.

33let, 2 děti,manžel,24.5.2011 Tubu - Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 13:30 

Šárko
ahoj vítej mezi námi ... to co tu popisuješ ty tu snad nikdo nic takového podstoupit nemusel...
Holky co byly operovaný v Praze se ti jistě ozvou, ale měla by si o sobě napsat něco víc ... třeba to jaká je tvoje váha, na jakou operaci se chystáš a hlavně v jaké konkrétní nemocnici by si měla zákrok podstoupit :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 13:34 

Šárko vítám Tě mezi námi a gratuluji k rozhoupání se :wink:

Mohu vědět do jaké nemocnice máš nastoupit?? Tohle tady snad opravdu NIKDO neměl - pouze se musejí držet 14 dní před operací diety, to ano - kvůli odtučnění jater, ale že by někoho kvůli tomu zavřeli v nemocnici, to opravdu ne... :roll: Nepochopila jsi to jen špatně?? Tohle je nějaké divné :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 14:07 

Romanko K. nějak si myslím, že problém udělat reoperaci komplet - takže odstranění bandáže a současné udělání tubulizace to naše tzv. 2 v 1 má problém dělat pouze pan doktor Kasalický. Víš já mám jen obavy, aby ti za ty 3 - 4 měsíce neřekl, že do toho stejně nepůjde. Nebylo by pro tebe opravdu lepší ještě se opravdu pozeptat v Turnově u pana dr. Hrubého - a třeba by to skutečně šlo i 3 v 1.

Šárko byla jsem původně operována v Praze, jsem tady na tom foru už opravdu hodně dlouho, ale ještě jsem se nesetkala s tím, že by někdo tady odtud musel před operací ležet v nemocnici a k tomu tak dlouho. Jedině jestli tvá váha není tak vysoká, že tě chtějí kvůli operaci radikálně zhubnout - drastickou redukční dietou, která musí být pod lékařským dohledem - jinak si to nedovedu vysvětlit. Metřík nemáš, tak nevidíme jak na tom jseš.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 14:15 

Já dojíždím do ambulance do Prahy do všeobecné fakultní nemocnice již 2roky. Abych řekla pravdu ani nevím zatím kde mě budou operovat. předpokládala jsem že tam. Zatím nemám termín mám si volat v pondělí. Jelikož doktoři stávkovali nedali mi žádné další info. Nyní je moje váha 120kg. mám podstoupit sleeve gastrectomy Také jsem byla na jejich banding klubu a i tam jsem zaslechla že byli před zákrokem v nemocnici kvůli odtučnění jater. V pondělí budu chytřejší. Jinak mi ani neříkejte, že jsem jediný tlouštík, který je nedisciplinovaný.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 14:24 

Šárko nevím, nevím, pokud to budou opravdu požadovat - tak máš v podstatě dvě možnosti - buď to vydržet anebo jít do jiné nemocnice, protože tohle fakt nikde nedělají, aby tam lidé byli kvůli odtučnění - jak už jsem psala - diety ano, ale pobyt v nemce NE :roll:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 14:33 

Šárko
čti pozorněji ... Věra i Mrtina nikde nepíšou, že jsi nedisciplinovaný tlouštík, ale vzhledem k tomu, že jsme nevěděly kolik vážíš, tak první co teda aspoň mě napadlo, že musíš mít nejmíň přes dva metráky, že tě chtějí nechat hubnout pod dohledem ....
Se svojí váhou jsi v "normálu" takže není důvod tě někam na tak dlouho zavírat ... všechny holky musí před operací hubnout kvůli odtučnění jater a jelikož ví, že je to jejich poslední šance, tak se zakousnou a hubnou doma, vydrží to a těch 5-7-10 kg před opkou sundají .... což předpokládám, že ani u tebe nebude problém, ale být na tvém místě jdu do jiného zařízení ... jsou tu holky z OB kliniky, nebo holky operovaný v Iscare a nikde nic po nich takového nechtěli .... uvažuj o změně nemocnice :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 14:38 

Ahoj Šáry, viděla bych to taky na nějaký nedorozumnění spíš. To jsem od nikoho neslyšela, že by toto musel absolvovat, ač jsou nemocnice v pár věcech rozdílné.
K tomu hubnutí před operací - asi záleží na tom, jak dopadne sono, protože já jsem ho měla v pořádku (játra nezvětšená) ač jsem vážila 126 kg. Do operace jsem naopak ještě čtyři kila přibrala a nikomu to tam nevadilo, že by jako bez zhubnutí mě neoperovali nebo tak, to vůbec ne. Asi to záleží jak na nemocnici, tak na aktuálním zdravotním stavu každý z nás.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 14:49 

Já všem děkuji za podporu, v pondělí budu chytřejší. Ještě jednou děkuji.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 14:50 

Šárko nikdy by mě ani nenapadlo si pomyslet natož napsat, že seš nedisciplinovaný tlouštík. Ty ses zeptala na nějakou otázku a já se snažila najít na tvoji otázku odpověď, a protože jak ti již psala bobule a i předtím já, jsem neznala tvoji váhu (píšeš 120 kilo, a to není tak hrozná váha), tak jsem se zamýšlela nad tím proč by tě asi tak chtěli zavřít na tak dlouho do nemocnice. A opět stejně jako bobuli mě napadlo, že máš nejmíň 200 kilo, a proto chtějí abys nejdřív zhubla, a protože to chtějí rychle tak tě budou hlídat, a to by bylo docela logické. Tím jsem vůbec neměla na mysli, že bys byla nedisciplinovaná, ale když už si to napsala, tak ruku na srdce, všechny které jsme tady jsme před operací byly nedisciplinované, protože žádná z nás neztloustla z malých porcí, nekalorického jídla či vzduchu, co si budem povídat........... :lol: Ale to je myšleno v dobrém, známe to všechny :wink:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 15:31 

Holky to jsem si zavařila, já vůbec nenarážela na vaše odpovědi, ale na mou doktorku, která mě chce někam zavřít abych zhubla, protože nejsem schopná sama dodržovat nějaká pravidla, jako je např pravidelně jíst. jsem velice pracovně a časově vytížená a tudíž se mnou je těžké nějak se dohodnou na nějakých pravidlech. vůbec nic proti Vám. Jste super. A je super že se můžu někomu svěřit.Omlouvám se za¨nedorozumění.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2011 15:36 

Šári v pohodě, holky Ti určo odpustěj, oni jen tak vypadají, ale v podstatě jsou neškodné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale stejně mi to nějak hlava nebere :roll: Až budeš vědět více, tak nás informuj, co s Tebou zamýšlejí ju :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina