Zdravím Vás všechny, známé i neznámé bojovnice

Dlouho jsem tu nebyla...
Mám ale vkrádavý pocit, že do toho tématu taky patřím... mám za sebou bandáž- 02/2007, spolu s mojí maminou.
Mamka zhubla cca 25 kg a na své váze se celkem drží, má kolem 90 kg. Pro dostatečný úbytek ji byla provedena nějaká ta plastika břicha.
Já jsem začínala na Váze cca o 25 kg vyšší než mamina, zhubla jsem 27 kg. Pak přišlo druhé těhotenství a pár kilo jsem nabrala.. pak zase zhubla, zase nabrala... atd atd...
Teď jsem se dokopala k tomu, že jsem začala chodit do fitka - na pás+ posilovací stroje. Chodím pravidelně už druhý měsíc, hodně mě to chytlo, začíná se mi formovat postava, ale kilově nic moc...
K bandáži - hodně mi pomohla v tm, že jsem začala jíst méně, bandáž celkem fungovala, těch 25 kg jsem zhubla asi za 7 měsíců. Pak jsem se jednou hodně silně napila (ne po loku, jak je doporučeno), strašně mě zabolel žaludek.. a mám pocit, že od té doby mi bandáž nefunguje.. je to moje chyba, nechci si stěžovat..

ale když jsem se snažila to probírat tolikrát s doktorem, bylo mi řečeno že to není možné... opakovaně mi doplnil cca 2 ml, ale bez výsledku

Takže mám bandáž, trochu mě brání nesníst velké kousky, nejíst hodně, ale musím se vyloženě snažit jíst hodně redukčně abych se na své váze udržela.. a když to dělám, mám hrozný pocit hladu.. a to přece není dobré, ne? Poslední dva měsíce mě bolí břicho, oblast žaludku.. je to taková hodně ostrá bolest... a chystám se jít na kontrolu.. mám strach... omlouvám se že se tu vypisuju, ale hledám někoho, kdo mě pochopí... je mi z toho tak smutno... jak to teď vůbec je? Pro operované Dr. Grygou, funguje to ještě? Máte někdo takové silnější bolesti? a pak.. je možné že třeba kvůli bandáži-zásahu do žaludku, je zvýšené riziko rakoviny? Je to pro mě hrozný strašák.............
Jinak mám dvě malé holčičky, Natálku (5let) a Sofinku (2 roky)... je mi za Vámi smutno.. vezmete mě zpátky, ženský?