Zdravím Vás..
Mám celkem velký problém

Jak jsem psala že mám občasné, silné bolesti břicha, tak nějak od vrchu zhruba k polovině břicha, na straně žaludku, tak opět uběhl týden a já jsem tak zaneprázdněná že jsem s tím nestihla nic udělat..

Moje chyba.....
Tedy byla jsem u svého obvodního lékaře, ten mi ale řekl ať se vypravím za svým operatérem... ke svému operatérovi se ale nějak nemůžu objednat...
Tato bolest, který byla většinou po ránu a sem tam někdy přes den, byla ale celkem v pohodě..
Dneska ráno jsem se vzbudila a od rána mě trápí celkem silná bolest a tak nějak cítím jako by se ustálila, asi přesně okolo manžety, která by měla stahovat žaludek.. Jenže je sobota.

Mám strach, že když půjdu kamkoli, do nějaké nemocnice na příjem chirurgie, tak vzhledem k ne tak dobrým znalostem tohoto problému by jeho vyřešení bylo jiné, než pokud by mě prohlédl člověk, který přímo bandáže dělá..? Je to tak?
Co mám dělat? Je to pocit jako bych měla v žaludku kámen a on se mi třel o stěny..
Beru druhý týden celkem silné antibiotika kvůli plicním chlamydiím, chytla jsem to od dětí, a ty kde to chytly, to neví nikdo... Nemohl by žaludek být tak nějak podrážděný od antibiotik?
Nemáte někdo nějakou radu? Teď jsem si vzala prášek od bolesti, odpoledne jsem si šla lehnout, ale lepší to teda není........

Bandáž 02/2007 (145 kg)
RYGB-23.4.2012 zrušeno operatérem...
Bojuju sama, bez reoperace.