Děkuji za odpověď. Tak něco o sobě. Je mi 34 let, mam 2 děti- kluky, skvělého manžela - hrozně mě podporuje v jakémkoli rozhodnutí a málem bych zapoměla na našeho pošahaného psa - bernský salašnický, jo a ještě rybičky, a želvu, ale ty nepočítam. Chodím do práce a o víkendech do školy. Ještě donedávna jsem měla váhu kolem 80 kg, ale pak jsem přestala kouřit před 4 měsíci a váha letí a letí, takže k dnešku při výšce 170 cm mam 97kg. Už jsem měla i víc, asi 117kg. Pravda je, že jedna holčina má band a hrozně moc zhubla- až moc. Při výšce 175cm váží asi 54kg, což vypadá strašně, ale když měla kolem 70kg, tak jí to moc slušelo. No, a já jsem teď v takové pasti, že už nevím co dál. Váha leze nahoru a já si pořád říkám, zhubni, to dokážeš. Fakt se snažim, ale sotva zhubnu 2-3kg, tak je mam zpátky. Připadam si jak křeček v kole. Byla jsem v Iscare u MUDr. Svobodové, říkala, ať to ještě zkusim a když to nepůjde, tak mě doporučí. No, tak se snažim a snažim. A výsledek? Začala jsem opět kouřit a váha stejně stojí. Kouřim asi 14 dní, ale chci zase přestat a váhu řešit, protože mam tolik věcí, které mi nejsou. A teď? Dvoje kalhoty a nechci si nic kupovat, protože si říkám, že přece zhubnu. Tak jsem se rozepsala a vykecala z toho, co mě tak štve. Jo, a nejlepší na tom je, že když jsem se vrátila do školy po prázdninách, jsme se ty 4 měsíce neviděli, tak to nezůstalo bez poznámek. Kluci se s tím nemažou- takže, no ty jsi tlustá, koukej s tím něco udělat- to jsou chlapi. A holky, ty na to jdou lépe. To jsem se upřímně nasmála. Jé, tak Vám se to podařilo. Moc blahopřejem. A já tak nechápavě- co se nám podařilo? No, že jsi těhotná! Takže jsem jim vysvětlila, že nejsem těhotná, ale tlustá! No, prostě super k podzimnim depkám. Tak to je asi tak vše. Jestli jsem něco zapoměla, tak se klidně ptejte.