fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 črc 2025 19:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 858 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 58  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padlé prstýnkové bojovnice...
PříspěvekNapsal: 04 led 2012 21:57 

Monajdo a Vladi mám totéž.... a jsem zase tam kde jsem byla... Před vánoci jsem byla na upuštění... vydrželo to 14dní a už zase bleju a někdy je to jako bych žádný band neměla... :-( Takže já už to vzdala... :evil:

PříspěvekNapsal: 05 led 2012 10:44 

monajda dnes uz budete moc psat soukrome zpravy ,mne to po registraci ted den taky neslo,ale pozdeji uz ano :)

PříspěvekNapsal: 05 led 2012 13:38 

.Holky je to děsnej boj.....já už jsme ráda že mám za sebou předoperační vyš. a doufám že nebudu čekat na operaci půl roku...jinak se spolehlivě přožeru na počáteční váhu.....už tak mám nahoře zase 4 kila.....v 11 hod jsem měla 500g vařenou brokolici se šunkou a sýrem a čensekem a už mám regulérní hlad..takže dva plátky tmavého toustového chleba se sýrem...a tak to jde pořád dokola, neustále slyším na kontrolách abych jedla více zeleniny (syrové) ale já už mám pocit že mě ta zelenina roztrhá, jím i šmakouna a kvůli dietě jsem i přestala kojit malou aby neměla hladové mlíko...je to na palici

Obrázek

dne 20.01.2013 konečně docentůra!

PříspěvekNapsal: 05 led 2012 15:28 

Kača1 to ses asi upsala s těma 500 g brokolice :wink: doktoři nechápou, že jsou jedinci, kterým to nefunguje tak jak ostatním :shock:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 led 2012 20:56 

no neupsala....jedna hlavička brokolice-500gramů... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Obrázek

dne 20.01.2013 konečně docentůra!

PříspěvekNapsal: 05 led 2012 21:31 

jo, já si nevšimla, že již nemáš band :roll: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 09:31 

AHoj Všem,

tak koukám problém s bandáží tu mám z Vás opravdu mnoho, já byla operována v roce 2006 v Iscare tenkrát jsme zhubla skoro 50 kilo, dnes už skoro 3O nahoře. Jsem rozhodnutá jít si to vytahnout a nechat si udělat nejspiš tubulizaci. Mám velké problémy stále zvracím a já i všichni okolo jsme z toho akorad neštastni. Takže budu ráda, když se se mnou podělíte o poznatky z těchto dalších operací a všem držím pěstičky. Jinak na tubu se chystám do Turnova :)

2009 zvracení, potíže 30 kilo nahoře:(
12.1.2012 konzultace Dr. Hrubý
14.3.2012 operace Turnov tubu?bypass?

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 11:01 

Vítej panenko :wink: a věř, že až se bandu zbavíš bude ti líp ........

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 12:43 

petruse Předmět příspěvku: Re: KAVÁRNA aneb povídání o všem možném
Napsal: úte pro 27, 2011 7:36 pm

Příspěvky: 19 Nejprve bych vás chtěla všechny pozdravi t dlouho jsem tu nebyla vlastně jen jak je přivítaní nejprve napíši něco o sobě v lednu jsem se rozhodla že půjdu na bandaž žaludku a žačala jsem držet dietu takové talířky a šlo to měla jsem jít na bandaž 18.4.2011 ale onemocněla jsem a další termín bandaže byl 20.9.2011 bylo to v úterý a já výkend před tím jsem byla hodně nastidla tak jsem se potila ale dokazala jsem to nastoupila jsem na tu bandaž nejprve jsem měla tekutou stravu pak 6 týdnu kašovitou stravu a pak jsem přešla na normálná a žačali se oběvovat problémy nevím jak to všechno rozepisovat ale stalo se že už jsem nemohla jist ani pít tak 20.12.2011 jsem šla na operaci tak mi tu bandaž vyndali dneska my vyndali stehy u nás ale měla jsem jet do iscare tak se chovají uplně jinak tak jsem to chtěla ze sebe dostat je mi to moc líto že to tak dopadlo nabízeli jinou ale nevím nemám sílu byla jsem tak rada že to mám a teď nic ale kdybych se měla rozhodnout znova tak asi pujdu do toho znova
ted vám napíši ještě váhu metřík neumím
v lednu váha140-138kg když jsem šla na bandaž tak jsem měla 110kg a teď mám 93 kg
zatím ahojky Petra

operace 20.9.2011 panem doktorem Melechovským v Praze nemocnice icare
ze dravotních důvodu my museli vyndat bandaž to se stalo 20.12.2011 ach jooo
na kontrolu jdu 5.1.2012 tam se domluvíme co bude dál

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 12:45 

Napsal: sob pro 31, 2011 5:23 am

Příspěvky: 19 Ahojky Terý já jsem měla za problém když jsem přešla na normální stravu tak jsem s tím měla problémy jídlo my občas uvízlo a a to byla velinánská bolest musela jsem zvracet ale nebylo to to jídlo ale samé hleny takové šlemovité tak jsem 1.12.2011 jsem jela k panu doktorovy a ten my říkal ať přejdu na kašovitou stravu a když budu mít také problémy tak mám hned přiject také my to někdy dělalo problémy tak jsem 12.12.2011 sama přešla na tekutou stravu žačala jsem mít problémy hodně mě bolel žaludek palet žáha a když jsem něco snědla cítila jsem to hodně na žaludku a žačalo mi dělat problémy i když jsem pila tak jsem musela jet k panu doktorovy to bylo 15.12.2011 a pan doktor si mě tam nechal nemohl mě pustit v tom stavu když jsem do sebe nic nedostala hned mi udělal předoperační vyšetření kdyby náhodou ať to měl čekal na vyšetřený v patek na to gastro ten den jsem dostala 7 kapaček nejedla jsem a ani nepila druhý den jsem šla na gastroskopii ale tam bylo všechno v pořádku byl tam semnou i pan doktor myslel že budu muset hned na operaci ale všechno tam bylo na svém místě pak přišel za mnou a říkal že by to mohl být jícen to prý nepoznají před tou bandáži je to malé procento nepoznají před bandáží na vykend jsem jela domu a měla jsem vypít aspoň ten litr a v ponděli jsem měla hned přiject na kontrolu já jsem se snažila pít i jíst ale bolelo to ale nechtěla jsem tu bandaž vyndat když jsem přijela v ponděli na kontrolu panu doktorovy se nelíbylo jak jdu dolu ještě to ponděli mi zajistil jedno vyšetření ted si nemužu vzpomenout ale nebylo to daleko od iscaru musela jsem vypít radioaktivní látku a pak mě rengenovali říkal mi že musím jíst a pít muselo se to nějak řešit byly svátky na cestě já jsem chtěla že budu pít jak je v tý lekarně prodavají ty napoje ty drinky jak tam je všechno nemužu jsi v pomenout asi ten nutridrik pan doktor říkal že to nejde že musím jíst měla jsem přijet hned tu středu jela jsem domu abych pravdu řekla byla jsem hodně vyčerpaná a když jsem dorazila domu dostala jsem průjem nevím s čeho a měla jsem černou stolici a šli za mě pak hneny řekla jsem si že budu pít a jist snažila jsem se ale bolelo to nesnědla jsem ani svoji porci byla jsem rada že jsem snědla 50ml tak druhý den jsem jela nečekala jsem ani na tu středu a řekla jsem at mi to vyndají a vysledky s toho rengenu my zjistili že to dělá ten jicen tak 20.12.2011 mě vyndali tu bandaž byla jsem s toho špatná a ještě jsem je mo to moc líto ale nelituji toho šla bych do toho znova kali mám dole teď přemyšlím o tubulizaci musím něco dělat nechci abych to třeba znova nabrala jak to mám teď venku tak mám často hned a snažím se dojítat zeleninou bandaž byla super stačilo málo a měla jsi dost ach joo musím s tím něco dělat 5.1.2012 jdu na kontrolu tak uvidíme

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 12:48 

Napsal: čtv led 05, 2012 7:25 pm

Příspěvky: 19 Zravím všechny dneska jsem byla na kontrole u pana doktora Melechovského ten je tak hodnej a jak to umí vysvětlit říkal že už vypadám líp řekla jsem mu jaké mám pořád problémy pořád mám že my uvízne jídlo ale hlavně tuhé musím to hodně zapíjet na kontrolu jdu 16.2 2012 a když budu mít pořát problémy tak pujdu na jedno vyšetření tedy zákrok že my do žaludku dají hadičku a jak je ten jícen kde to mám zužený tak mi tam dají balonek a nofouknou ho aby se my to roztáhlo pan doktor říkal že se to muže i prý opakovat tak teď mám odpočívat musím se svěřit jsem s toho všeho hodně unavená když my udělali tu bandáž v září 20.09.2011 tak jsem byla štastná šla jsem dolu jak jsme měli tu tekutou stravu tak jsem se moc těšila na kašovitou bylo to dlouhé ale ta přestava že až budu na normální stravě tak to bude super a když jsem přišla na tuhou stravu tak začali problémy žačalo my váznout jídlo šla jsem k panu doktorovy 1.12.2011 a říkal ať přejdu znovu na kašovitou stravu ale pak ji žačalo dělat problémy i kašovitá strava 15.12.2011 jsem musela znohu k panu doktorovy protože už jsem nemohla ani pít pan doktor si mě tam nechal dostávala jsem infuze druhu den my dělali gastroskopii a ta dopadla dobře pan doktor říkal že to bude jícnem a na víkend jsem šla domu snažila jsem se pít a jíst v ponděli jsem musela na kontrolu po víkendu o tom víkendu jsem měla pořád problémy nešlo my to a tak jsem ješte to ponděli mě poslal na jedno vyšetřený jícnu vypila jsem radioaktivní látku a byla jsem pod regenem pak jsem to spolkla a rengenovali mi to jak to tam prochází a prý my to jde špatně tak jsem podstoupila operaci že my vyndali tu bandaž jinak to nešlo když jsem nemohla jist a ani pít nezlob te se že se asi opakuji potřebuji ze sebe dostat je toho na dně moc nevím co mám dělat jestli mám jít do jiné bandaže a nebo né doma nechtějí ale já pořád o tom uvažuji o tubulizaci mám smíšené pociti já jsem už zhubla hodně a zdravotních problému my narustaj 17.02.2012 jdu do nemocnice na kapačky myslela že když budu hubnout tak buda spokojená ale nějak to neprožívím ale teď se hodně bojím abych nepřibrala co by jste dělali vy na mém místě

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 12:53 

Petruše dovolila jsem si hodit sem Tvé příspěvky, aby nezapadly v kavárně.

Holky já mám pocit, že budu zakládat další šuplíček s názvem Padlé tubulizandy...neb stojím několik týdnů a to tak krátce po opce 8) ! Je to ale hanba...a to dělám, co můžu, aby se úspěch dostavil. Zkrátka "když se daří, tak se daří..." :evil:

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 12:55 

panenko vítej mezi námi. Jsem ráda, že jsi nám také napsala o tom, jaké jsou problémy s bandem - a opět jsme u toho až po několika letech !!

reoperaci a vyndání bandu už řešíš, nebo jsi zatím jen rozhodnuta ?? :roll: Vůbec se nedivím, že je z toho věčného zvracení otrávené i Tvé blízké okolí - prožívala jsem to téměř dnes a denně s naší Romčou Kilb., která už má naštěstí reoperaci za sebou a ted je nad míru spokojená !! Držím palce, at je vše podle Tvých představ a trápení s bandem, at už je u konce :wink:

boss nenaříkej, vyčkej do jara, budeš mít více pohybu (fuj) :oops: a uvidíš, že se váha pohne :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 12:58 

Bossinko, možno sa snažíš až príliš. Musíš papať všetko zaradom, len v tých malých množstvách. Ja som tu ešte predvčerom jajkala, ako stojím a za dva dni mám dole 1,5kg. Ak ti nejde papať všetko, tak to stále pomaly skúšaj. Mne už nerobí problémy nič-teda sladké nejem, to mi problémy robí, ale ani mi to nechýba. Ja som pred opkou nemohla žiť bez čokolády a teraz ju nepotrebujem vobec. Ešte som na ňu nedostala chuť.
Tak ty si stále aspoň po jednej lzžičke daj z toho, čo navaríš rodinke a uvidíš. Len papať, piť a čakať. Toto aspoň u mňa funguje.

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 13:39 

betko
myslím si, že boss má zmáknutý naprosto dokonale co a jak jíst ... je to stará pardálice tohoto fora ... v tomhle radu asi nepotřebuje, ale .... :wink:

boss
mám být milá nebo tě zde rovnou zdrbat na tři doby? :roll: :lol:

Ty naše vílo křehoučká ... ty asi rychle zapomínáš viď? Vzpomeň si jak dlouho si to svoje průsvitné tělíčko trápila hladovkama v době kdy jsi byla majitelkou bandáže, jak si uzobávala jak vrabčák a hladem oslabené tělo nutila zhubnou alespoň jedno kilčo, kolikrát si na metříku měnila berušku za rakvičku .... a teď chceš po tom zuboženém tělíčku zázraky?

Nechceš raděj 5 a 20 na zadek? Ty taková inteligentní ženská?

Komu jde hubnutí pomaleji? No přeci většinou těm co trápíli svoje tělo různejma hladovkama a dietama ... a ty nejsi vyjímkou!!!
K tomu si přičti ostatní zdravotní problémy + štítku a musí ti být jasný, že tvé tělo potřebuje mnohe víc času než u nás ostatních.

Jitule vydrž a počítej s tím, že ti to hubnutí prostě nepůjde tak jako ostatním .... vždyť ty si skoro nejedla a než se tvé tělo vzpamatuje z toho šoku jaký si mu připravila tak to prostě bude dýl trvat ....
Nikdy by mě nenapadlo, že my tě tady budem muset takhle tady utěšovat a vysvětlovat a radit takový věci, který by si jinak radila ty nám!!!

Nepotřebuješ už hubnout nějak extrémně moc ... proto netlač na pilu a začni si užívat toho, že můžeš jíst normálně a hlavně nezapomínej na to maso, který sis tak dlouho odpírala .... užívej si, že máš konec trápení a dej tomu všemu čas ... měsíc? dva? pět? rok? nehleď na to a žij tím jak ti to život servíruje
a věř, že metřík budeš posouvat pomalinku směrem doprava :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 858 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 58  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina