Děvenky, je to tak, že teorii, samozřejmě, mám ve všech 4 malících, palcích i končetinách, hlavně tedy v mozku, ale realita bývá často zcela jiná. Netrpím hlady úmyslně, prostě si ten žaludek ještě nesednul, ráno jsem si dala celé 1 vajíčko a dobrý, celkem v pohodě, k obědu 1 plátek light sýru 15 gr a je mi blivno. Tak co naděláte? Prdlajs! Dřepím a čekám, až si ten žaludek "sedne". Tak mě, prosím, nechte dřepět, v posledních dnech spíš ležet a chrnět, nedostává se energie a jsem šíleně unavená. Taky mě nelitujte a ani snad mě nekopejte do zadku

. Neskučím tu, jen konstatuju, jak se věci mají. Však nejsem jediná, kdo to tak po operaci měl. Jestě jsem na tom dobře oproti jiným, kteří měsíce zvraceli. Když mi něco nesedne, tak bych to i zkusila vyhodit, ale prostě to nezkouším, protože mi to předtím nešlo a doktor mi to přísně zakázal, vždy musím čekat, až ta jistá doba tlaku a pocitu na zvracení přejde, občas to je tak děsný, že to jdu zaspat či si aspoň lehnout. Ale každým dnem je to o ždibilíneček lepší, tak razím heslo VYDRŽAŤ ! a jednou si řeknu...jé, ono už je to vše oukej

. A váha? No třeba ještě pár deka shodím

. V nejhorším nebudu šetřit na "ksichtovné", ale na ořez pupeční pneumatiky. Možná, kdybych si denně odložila penízky, které neprojím, tak bych na to brzo měla. Tak třeba manža mi přinese 30 dkg šunky a já z toho sežeru 1 plátek...a ještě se podělím s pejskem. Však to znáte. Jo a maso? Nejde potvora a nejde. Naložím si na talířek a pak ho dám psovi. Kdopak z Vás by chtěl být u nás pejskem?
Taky jsem zjistila, že když mi je špatně a vezmu si lanzul, pangrol či isochol, rychleji se mi udělá líp, takže nejspíš ten můj žaludek netvoří dostatek šťáv, protože nebyl zvyklý pracovat na plný úvazek. Pozn. slinivka i žlučník je o.k., lanzul je na žaludek, bere se přímo při potížích, neměl by se zároveň brát s omeprazolem. Ale ten beru po probuzení, takže občas si lanzul mrsknu i tak.
Díky, holky, za podporu! Co jsem si ustrojila, to si taky sežeru (vlastně teď nesežeru), manža mi denně vyčítá, co jsem to provedla, tak ho stále uklidňuju, že to je normálka a že to všechno se v dobré obrátí...ale na bariatrickou operaci už ho teda nepřesvědčím ani za štětinatý prase a on by to tak potřeboval! Měla jsem ho poslat přede mnou, když byl už nahlodaný. Udělala jsem chybu.
Betko ten omeprazol můžeš brát i na noc, před spaním, uškodit Ti to nemůže.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014