Evikp, Monajdo, Vladi.
problémy, které popisujete mám úplně stejné. Stydím se za to, nejhorší je ten pocit že si za to můžu sama.. Mám strach z toho, že mi budou všichni okolo říkal a nadávat, že nevím co mám dělat?!? Mám za sebou půlrok ve fitku, tam je trochu znát že mi ta postava nějak se začala tvarovat (jestli to je ještě možný

(( ), ale stejně váhově jsem dolů moc nedala, "jen" tři kila.. Teď jsem celý prosinec chodit nemohla (dcerky se střídaly v nemocích, mladší se ještě k tomu vrátil zápal plic a řádil znova..), takže kondice opět brutááálně klesla.. zpevnění se nějak vytratilo

a já jsem na tom psychicky táááák blbě... Navíc ten ukrutný hlad i jen půl hodiny po jídle... jednou se dusím pomalu hltem čaje, jindy bych sežrala...
Dneska jsem se ale zase vrátila po delší době na forum a začetla jsem se... a prostě to musí jít.. udělám možné i nemožné pro to, abych konečně začala hubnout.. Když jsem se v r. 2006 sem registrovala, psala jsem důvody, proč chci zhubout

1. kvůli manželovi - i když mi říká o tom, jak se mu líbím atd.. tak nějak uvnitř vždycky hlodá nějaký ten hlásek.. "nekecej.. takováhle???" Chci si objednat krásné prádélko a chci ho taky nosit

ne aby mi jen čekalo ve skříni až bude mít tu příležitost

(Mimochodem, víte jak vypadá taková ta šunka, jak je uzená v takové té síti?

Tak tak v tom vypadám

)
2. Psala jsem - kvůli svým dvěma holčičkám - viděla jsem nějaký pořad o hubnutí. Tatin, měl cca 160-180 kg myslím, byl s dcerkou na pískovišti, ta mu začala utíkat a bezmocně se za ní snažil utíkat, ale dělala mu problémy jen chůze. Plačící v tom dokumentu vyprávěl, jak na poslední chvíli tu holčičku zachytila kolemjdoucí paní. Měla posledních pár krůčku do rušné silnice. To ho tak vyděsilo, vzal se za sebe a zhubnul na nějakých 90 Kg. Mám ten obrázek často v hlavě... Nebo často vzpomínám na to jak se mi děti smály ve škole, že mám "tlustou matku" a to měla moje mamina v té době nějakých 115 kg!!!! Co teď, když ta moje starší má jít v září do první třídy?!? Ne, kurník, baby.. musíme jít do toho, zapřít se.. koukněme se na ty lidi tady, co všechno zvládli!!! Jsou na 60, 70, 80 kilech! Když půjdu pod 100, budu šťastná....
No a 3. Kvůli sobě- vzhled, zdraví atd..
Zelenooka_panenko, nejsi náhodou zelenoočko?

Dlooouho jsme se neviděly
Bossi, to kilo dole závidím

A veřejně
Jinak, mě taky Dr. Čierný řekl, že po případné reoperaci by byl nejvhodnější bypass, mluvil něco ohledně účinnosti operace...

Bandáž 02/2007 (145 kg)
RYGB-23.4.2012 zrušeno operatérem...
Bojuju sama, bez reoperace.