fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 črc 2025 04:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 858 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 58  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padlé prstýnkové bojovnice...
PříspěvekNapsal: 06 led 2012 21:34 

verca

Ahoj Veru, děkuji za podporu, určitě budu bojovat dál už jsem byla blízko cíle a ted skoro vsechno nahoře no na sebevědomí to teda nepřidá. Přístí týden budu vědět víc, snad se s panem Dr. Hrubým domluvime na tubě nebo nějakem schudnem řešení :)

2009 zvracení, potíže 30 kilo nahoře:(
12.1.2012 konzultace Dr. Hrubý
14.3.2012 operace Turnov tubu?bypass?

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 21:48 

Ahojky všech hlavně bych chtěla moc poděkovat bossici že mě jsem přendala moje příspěvky.
Já to tu čtu pečlive a také asi pujdu do té tubulizace ale četla jsem jeden tady příspěvek když má nikdo reflux žaludku tak mu neudělají tubulizaci tak uvidím už pujdu na kontrolu k panu doktorovy
holky všechny držte se tu musíme to všechni zvladnout :) :)

na kontrolu jdu 5.1.2012 tam se domluvíme co bude dál

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 23:36 

Petruse refluxní nemoc jícnu obvykle není kontraindikací bariatrické operace. To má dnes každý druhý a s léky se to dá celoživotně ukočírovat. Nález by musel být takový, že ona "záklopka" (přechod z jícnu do žaludku) vůbec neplní svou funkci.

Hvězdičko až na jaře vyleze sluníčko, budeme se hřáti a křepčiti na sluníčku všichni, to pookřejeme, hlavně já své staré kosti si vyhřeju. :wink:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 06 led 2012 23:58 

taky mám reflux, beru helicid a kontra to naštěstí není....ale žáha mě pálí pravidelně

Obrázek

dne 20.01.2013 konečně docentůra!

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 00:25 

Kačo a bereš helicid pravidelně a půl hodiny před snídaní? Možná by to chtělo brát ještě před spaním, změnit léky či brát ráno silnější dávku. Taky zkus popíjet mátový čaj nebo nějaký nahořklý a hlavně...přece už máš vypozorováno, co Ti to pálení žáhy způsobuje, tak se tomu jídlu vyvarovat. Nejhorší je čerstvé pečivo! Pak taky kafčo, které silně zakyselí obsah žaludku.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 19:19 

Boss, myslím na Tebe, drž se, časem si to určitě sedne. Nebudu zastírat, že jsem byla po operaci bez problémů. Nebyla...ale časem se to srovnalo. Až na ten jícen. Ten už mi takový zůstane napořád. A taky, neschopnost zvracet.
Za celé těhotenství mě ten stav, kdy jsem to ze sebe musela dostat ven, potkal jednou a teď dvakrát. Ale spíš to připomínalo to klasické dávení jako s bandem. Asi to v té hlavě někde mám psychicky zablokované, páč po narkoze jsem blila jak Amina a to psychika nepracovala.

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 19:27 

Bossiiiii tak zase o 1 kg míň :!: :wink: :arrow: PERFEKTNÍ :!: :!: :!:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 led 2012 03:09 

No teda Aleno tolik povyku pro jedno přiblblý kilíčko? Nestojí ani za řeč, ale vidím, jak mě sleduješ, Romča Kilberg. taky šmíruje...já radši na metříky druhých nekoukám, to bych si musela zrovinka jednu vlepit. Dneska jsem totiž nevychytala dostatek pití...ale zase jsem aspoň pravidelně jedla :roll: .

Terčo taky se mi občas zasekne jídlo v jícnu, přesně v místě, kde mi na jícen tlačí štíka. Tam mám furt z jedné strany ten "knedlík". Nedělá Ti to taky štítka? A jinak...seš dobrá, Tvůj metřík už s tou sedmičkou na začátku, to je suprový! Jo a hele, na tom metříku se rozvaluješ Ty nebo Davídek? :lol:

PříspěvekNapsal: 08 led 2012 22:09 

bossiii no neříkej, že nejsi ráda i za to 1 kg i když je jak píšeš přiblblý :roll: :wink: jasně, že tě sleduju, co jiného taky tady mám dělat, když se nemám čím chlubit, tak aspoň se snažím šmírovat :shock: :D :mrgreen:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 09 led 2012 01:29 

Evikp, Monajdo, Vladi.
problémy, které popisujete mám úplně stejné. Stydím se za to, nejhorší je ten pocit že si za to můžu sama.. Mám strach z toho, že mi budou všichni okolo říkal a nadávat, že nevím co mám dělat?!? Mám za sebou půlrok ve fitku, tam je trochu znát že mi ta postava nějak se začala tvarovat (jestli to je ještě možný :-((( ), ale stejně váhově jsem dolů moc nedala, "jen" tři kila.. Teď jsem celý prosinec chodit nemohla (dcerky se střídaly v nemocích, mladší se ještě k tomu vrátil zápal plic a řádil znova..), takže kondice opět brutááálně klesla.. zpevnění se nějak vytratilo :evil: :evil: :roll: :lol: a já jsem na tom psychicky táááák blbě... Navíc ten ukrutný hlad i jen půl hodiny po jídle... jednou se dusím pomalu hltem čaje, jindy bych sežrala... :roll: :oops: :roll:
Dneska jsem se ale zase vrátila po delší době na forum a začetla jsem se... a prostě to musí jít.. udělám možné i nemožné pro to, abych konečně začala hubnout.. Když jsem se v r. 2006 sem registrovala, psala jsem důvody, proč chci zhubout :-) 1. kvůli manželovi - i když mi říká o tom, jak se mu líbím atd.. tak nějak uvnitř vždycky hlodá nějaký ten hlásek.. "nekecej.. takováhle???" Chci si objednat krásné prádélko a chci ho taky nosit :twisted: ne aby mi jen čekalo ve skříni až bude mít tu příležitost :twisted: (Mimochodem, víte jak vypadá taková ta šunka, jak je uzená v takové té síti? :twisted: :twisted: Tak tak v tom vypadám :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: )
2. Psala jsem - kvůli svým dvěma holčičkám - viděla jsem nějaký pořad o hubnutí. Tatin, měl cca 160-180 kg myslím, byl s dcerkou na pískovišti, ta mu začala utíkat a bezmocně se za ní snažil utíkat, ale dělala mu problémy jen chůze. Plačící v tom dokumentu vyprávěl, jak na poslední chvíli tu holčičku zachytila kolemjdoucí paní. Měla posledních pár krůčku do rušné silnice. To ho tak vyděsilo, vzal se za sebe a zhubnul na nějakých 90 Kg. Mám ten obrázek často v hlavě... Nebo často vzpomínám na to jak se mi děti smály ve škole, že mám "tlustou matku" a to měla moje mamina v té době nějakých 115 kg!!!! Co teď, když ta moje starší má jít v září do první třídy?!? Ne, kurník, baby.. musíme jít do toho, zapřít se.. koukněme se na ty lidi tady, co všechno zvládli!!! Jsou na 60, 70, 80 kilech! Když půjdu pod 100, budu šťastná....
No a 3. Kvůli sobě- vzhled, zdraví atd.. :-)

Zelenooka_panenko, nejsi náhodou zelenoočko? :-) Dlooouho jsme se neviděly :-)

Bossi, to kilo dole závidím :-) A veřejně :lol:

Jinak, mě taky Dr. Čierný řekl, že po případné reoperaci by byl nejvhodnější bypass, mluvil něco ohledně účinnosti operace...

Bojuju sama, bez reoperace.
Obrázek

PříspěvekNapsal: 09 led 2012 03:44 

Jeniferx máš to ale trápení. Pravda, takhle to rozhodně nechat nemůžeš! Seber všechny síly a začni to hned řešit, nepřešlapuj! Když někdy můžeš jíst všechno a jindy ani pití neudržíš, může Ti kroužek tzv. cestovat. A to jsou tedy hodně nepříjemné situace. V tomhle by Tě doktoři nechat neměli, nedej se! Vlastně už to máš tak trochu nastíněno....bypass. Držím palce!
Jasně, když se chodí do fitka, svaly se vyrýsují, ale přestaneš-li, za chvíli je efekt v háji. Může Tě ale aspoň těšit, že máš hodně svaloviny.

Jinak Zelenooká panenka není Zelenoočko, ta už má za sebou plikaci v Praze. Taky o ní poslední dobou nic nevím, na naše forum přestala chodit, ale třeba holky z Moravy ví a písnou. I mně by zajímalo, jak se Evě daří.

Terčo já vím, že jsi měla po reoperaci krušné začátky, ale Ty jsi byla těhulovatá :lol: , takže ještě k tomu těhotenské nevolnosti. Mně se to každým dnem o malilinkatý ždibíček lepší. Takže zjara vyletím a rovnou do KFC a dám si nějakou hóóódně nezdravou bombu, přesmaženou, přepálenou a přesolenou a budu mít určitě v žaludku jak v pokojíčku. 8)

PříspěvekNapsal: 09 led 2012 08:32 

Holky, je to děsné, co tady čtu. Často vidím, že se neúspěšné bandážistky trápí a myslí si (resp. bylo jim vsugerováno), že chyba je v nich.... apřitom vidím, že se snažíte mnohem víc než já po bypassu!
Jenniferx dnes už čtu v Tvých slovech i něco pozitivního a velké odhodlání - to je dobře, jdi do toho, nevzdávej to a všechno bude OK, tady najdeš maximální podporu!!!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 09 led 2012 09:18 

Jeni super, jsem ráda, že začínáš bojovat a nevzdávat to, držíme všichni palečky, at to zmákneš a at kooonečně jdou kila dolů a s tím bypassem má doktor Čierny pravdu, pokud nabízí, ber ho všemi deseti :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 09 led 2012 09:38 

Bossi, Scallo, verco, děkuju....
Zatím mi ho doktor vyloženě nenabízí, klidně bych ale dřepěla před nemocnicí každý den a čekala si na termín. Napřed aele musí zjistit že je to všechno bandážé a ne mnou..Co když bude bandáž "v pořádku"? Budu dál pořád dokola doplňovaná? Nebo se bude dr. snažit něco najít abych mohla na ten bypass?
Protože se cítím fakt děsně.. Už jsem tak postižená tou svojí tloušťkou, že ji aplikuju na každou situaci.. Teď jsme v obchoďáku potkali kolegu od manžela z práce a já jsem se hned oddělila a schovala se za nějakej regál, aby mě nebylo vidět.. Manžel má celkem dobrou práci, s celkem vyšším postavením.. a já mám pocit že bych mu to svým vzhledem nějak "kazila".. Jak si to po sobě čtu tak je to děs, ale já to tak fakt cítím... Když jdu kamkoli, chce se mi brečet, protože mám pocit že se na mě všichni dívají a opovrhují mnou.. Když nakupuju, mám pocit každý se mi dívá do košíku, co v něm mám a se znechucením sledují každý kJ v "nezdravé stravě".. Ke kadeřnici nemůžu jít, protože jako takhle tlustá baba si to prostě nezasloužím.. Jak budu vypadat? Na hlavě hezký účes a všude okolo účesu sádlo.. :? První co mi řekne doktor když k němu jdu na nějaké vyšetření (v poslední době RTG, ultrazvuk, nefrologie..) "Kolik že to vážíte? Tooooliiiiik??? A to nevíte jak máte jíst a jak se hýbat???" Kurník, mám toho dost :cry:
Moc díky za podporu... Já už takhle fakt nemůžu...

Bojuju sama, bez reoperace.
Obrázek

PříspěvekNapsal: 09 led 2012 09:52 

Jeniferx to není dobré, že máš tak malé sebevědomí. Doufám, že Ti pomůže chodit sem, protože tady jsi mezi svými a všichni známe problémy a pocity spojené s tloušťkou, takže tady se ti nikdo smát ani Tebou opovrhovat nebude. Ale jednu věc musím říct. Rozhodně stojí za to, i když se vzhledem ke své váze nelíbíš sama sobě, pěkně se obléknout, upravit, k té kadeřnici si dojít!!! Věř tomu, že i když "tlustá", tak upravená žena působí mnohem lépe než neupravená, zanedbaná! Vím, že tohle si člověk těžko v hlavě změní, ale je to tak a také je potřeba si hledat to, za co si může člověk vážit sám sebe. Možná, že lidé kolem Tebe nevidí, v čem jsi dobrá, protože příliš vnímají ten vnější obraz, ale nejspíš je to proto, že se bojíš vystupovat více sebevědomě. Každopádně tady Tě dokážeme ocenit :wink: a snad to dokážeš časem i Ty sama, mít se více ráda. Držím moc palce!!!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 858 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 58  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina