Havranko, také se přidávám, sama nemám s bandem zkušenost, ale je zde hodně děvčat, která s tím měla problémy. Problémy jsou sice fyzického charakteru, ale bohužel se značně podepisují na psychice, k čemuž do značné míry přispívají lékaři a třeba i okolí bandážisty, když mluví o přežrání a selhání. Tady jsou přeoperované kromě Jáji, která už napsala, tak mě napadá namátkou qwys, bossice, romana kilb. a další. Třeba na qwys jsem fakt viděla, jak moc se trápí a jak strašně rozkvetla po reoperaci a troufám si říct, že se najednou proměnila v krásnou a šťastnou ženu

.
Někteří s bandem stále bojují - jeniferx, evikp - protože je to opravdu dlouhý boj. Všude se píše, jak je band krásně vratná operace, ale je vidět, že ochota vrátit ji je pramalá, pojišťovnám se nechce platit, proto různé obstrukce.
Havranko, zatni zuby, začni bojovat a vydrž - my Tě podpoříme, protože, i když to třeba bude dlouhá cesta, na jejím konci bude úleva a spokojenost, stejně jako u Jáji!!!
Já vděčím všem lidem, kteří napsali veřejně svoje problémy s bandem, za to, že jsem si zvolila jiný typ operace. Máte všichni můj obrovský vděk a podporu.

27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!