Zdravím všechny lidičky tady a hlavně ty dobré duše,co se mi na dálku snažili pomoci,zbavit se mé nepříjemné deprese.Nakonec jsem udělala první krůček k vysněnému cíli(nebýt alespoň morbidně obézní,jen normálně při těle,baculatá jak kdo chce).Sebrala jsem zbytky sebedůvěry a sebevědomí a objednala jsem se do Jablonce k paní doktorce Manové.Jdu tam 27.září ve 13.00.Prosím myslete na mě,ať to dopadne lépe než v Turnově,pak už fakt nevím.Hrozně jste mě nakopli,vaši podporou a úspěchy a také jsem dostala strach když jsem si přečetla vámi nově založené téma o problémech s bandáží.Nemyslím že jde o nedisciplinovanost,nevím kdo by rád zvracel i za cenu že si pochutná na něčem zakázaném.Určitě jsme každá někdy chybu udělala,kvůli které jsme navštívili WC a zvraceli,ale i dítě nedělá chyby donekonečna a poučí se.Určitě nikdo nezvrací rád a s bandáží je to obzvláště lahůdka.Je to prostě jako se vším,ne každému vyhovuje totéž.Nikoho bych nesoudila,prošli jsme všichni psychologem a životem tlustých lidí a už jen rozhodnutí pro jakoukoliv operaci je přeci záruka toho,že to musí mít člověk v hlavě srovnaný.Gratuluji všem kterým to vyšlo,kterým bandáž vyhovuje krásně zhubli,nebo ještě hubnou,skutečně upřímně jim to přeji a raduji se s nimi.Zvláštní ,nezávidím,opravdu mám radost s nimi(vida co s člověkem dělá tloušťka,není sobecký a lhostejný k lidem se stejným osudem).Nakonec právě lidé kterým se daří jsou hnacím motorem pro ty co váhají,přemýšlí o sobě,nebo se jim právě nedaří.Od života jsme všichni co jsme tu párkrát za uši dostali,tak proč si přidávat ještě mezi sebou.Jste super a je fajn že jsem vás našla,určitě se sem budu vracet.Tak ať se vám všem daří a ať všichni jednou zapadneme v davu a přestaneme nepříjemně vyčnívat.
_________________  42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek. 2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg. 2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec
|