verca tak som rada ze si v poriadku viem si predstvait ten tvoj strach aj ja by som ho mala...
takze mal aby som sa aj trocha vam tu predsatvit pretoze za menom vel atoho neviete....
inak teraz si ma dostal s tou gastrosondou ze ju nemate?? vobec??? to je cudne lebo ona prave odvadza kyselinu krv a vsetko po operacii az do vycistenia..
ale nevadi tu je ako u vas 1 mesiac tekuta, teda 1' dni tekuta strava, a neskor kasovita + pridava s amlieko napriklad aby lepsie prechadzalo... po mesiaci uplne normalna strava..
neviem niektora baba s atu pyatal co sm ejedli ja som presla na uplne normalnu stravu okrem cestovin chleba, a zakazane boli por este par vlakninovych veci , kvoli komplikaciam!!!!
ale klasicka nad parou kuracina, ryba, + zelenina ale fakt malo.. uhorky salat ine. normalne ..
kedze neviem ako sem vlozit foto tak vam dam aspon link na ine forum ktore som vam spomenula.. aby ste ma mohli trocha vidiet pred pocas ked som bola tucna.. a teraz po operacii i ked nove foto som este chudsia ,.; neviem ako sem dat.. fakt.. ps posunte si stranku uplne dolu a potom o jednu viac kedze foto idu podla casoveho vyvinu!!!!!
http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewt ... 6&start=45

som po resekcii zaludka od 10 marca. vaha pred operaciou 114 kil
vaha po 6 mesiacoch po operacii 74 kil.... ostava este 14 kil do 60 kg a budem spokojna..
vaha za slobodna 55 kil , cely zivot bojujem s kilami 3 krat som schudla 30 kil , diety skoro cely zivot , ostala uz len operacia znova zijem ako predtym.. zelam tento pocit vsetkym!