Přeji krásnou neděli všem,
koukám,že jste si srazík pěkně užili, škoda, že jsem to netvládla zmanagerovat tak abych mohla dorazit
Mono prosím ho heslo na fotečky, chci vidět laní nožky naší Bobulky

teda nejen to i ostatní chci očumovat.
Začala jsem tendo týden chodit cvičit do Expresky v Mostě, zatím ten zkušební týden zdarma, vytáhla jsem i mamku, a ve středu se už asi zaregistrujeme, vzhledem k tomu, že je tam členský poplatek 600.- a pak měsíční platba dle toho jakou smlouvu uzavřeme tak už jen ty prachy mě donutí chodit tam, když mě popadne lenora

Zatím si vezmu smlouvu na měsíc listopad, pak prosinec a pak uvidím, máme jít v lednu na další pokus o potomka, tak to dál zatím neřeším, ale je to super, jedete si svým tempem a jak pípne čas (po 30s) jdete na další stroj, chytli jsme čas kdy tam moc lidí není, jen jsme tam zatím pokaždé potkali jednu takovou co vypadá jak panípán a tváří se u toho ja Rambo s Arnoldem dohromady, a hlavně čumí jak puk, naštěstí pokaždý už skoro končila, takže jsme se na ní ani ona na nás nemuseli koukat dlouho.
drobku doufám,že tě bacil opouští k opce se dostaneš teď, nebo trošku později, hlavně aby jsi byla v pořádku.
Malé upozornění 19.11. máme srazík v Teplicích a před vpádem do restaurace se půjdem fotit do zámeckého parku
tak kdo bude poblíž doražte 

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.