Dobrý den vespolek,
no po dnešním přečtení příspěku Ines do mně jako by vjel čert

. To bych chtěl vidět, co by dělala se mnou při mé váze?

. To by asi čučela

. No kdyby mně dala podepsat, takovou kravinu, asi bych s ní poklidil ordinaci i s čekárnou

. Sakra jak dostala diplom, dyť blbá je ona. Pokud dělá v takovým prostředí, a nevadí jí to, potřebuje psychologa ona a né my. Takový bordel není ani u našeho veterináře, tam je naklizeno, voda pro psy, krásné prostředí. Tam by se ta kráva s diplomem měla podívat. No kurnik jsem se tááák nas..l

To já uvidím, jak dopadnu já

, jdu k psychložce Mgr.Rosi ke Sv. Anně 24.10. To sem zvědav, při mé váze.
A co se týče okolí, no má rodina mně podporuje, ale hlavně moje přítelkyně Ivana, sama má 65kg a já "jen" 170kg. Strejda měl kecy o tom jak vypadám, a že se mé budoucí dítě za mně bude stydět, tak jsem mu natvrdo řekl, že jestli chce přes hubu bude mu dáno. Přeci mně nemůže ponižovat, a i když to vypadá drsně od té doby mám klid, když přijede, pozdravíme se, zakonverzujem, ale na téma o mně, se asi bojí něco říci. Kdyby byl slušný, nic takového by ode mne neslyšel. To co platí pro strejdy, platí i pro ostatní. Nebudu se přeci schovávat a utíkat jenom proto, že jsem tlustý. To není prašivina, ani přenosná nemoc, sákryš. V práci mám pod sebou cca 80lidí a vycházím s nimi jako šéf bez problému, s nikým nemám problém, a pokud mám řeším jej jasně a čitelně.
Ale zkuste řešit jasně a čitelně problém s rodinou, to je úkol skoro nemožný
Mějte se všichni zde dobře, a nenechte se vykolejit lidma, co za to nestojí.
Krásný den
Michal