Ahoj všem.
Scallo, tak nevím, zda Ti mám závidět, či nikoliv. Asi je taky problém, když se zhubne víc, než je zdrávo, mít 56 kg při výšce 180cm, to si nedovedu představit. A nemít převis po zhubnutí 65 kg, to čumím

.
Já mám tubu, došla jsem váhově do cíle, ale po dvou letech jsem začala přibírat na váze. Asi je to dáno tím, že ujíždím na sladkém a hlavně na čokoládě, když si jen představím, že si dám čokošku do pusy a ona se mi nádherně rozpouští, tak mám čokoládový orgasmus. Podotýkám, že před operací jsem sladké né nemohla, ale nemusela. Takže jsem se rozhodla s tím něco udělat, a co? Již devátý den jsem neměla v hubě čokoládu, sladké jen opravdu minimum, aby tělo nedostalo šok a pomalu si zvykalo:-).
Zahradnice a ostatní co tu píšete o odstranění nadpičníku, ono je to tak, že do 31.12.2011 se plastiky u nadměrného převisu kůže dělaly na pojišťovnu, ale od 1.1.2012 to pojišťovna neproplácí. Ano, proplatí to, jen ze zdravotních problémů, třeba, že pod převisem se objevuje plíseň, nebo máte jiné zdr. problémy. Takže se nedivte, že to doktoři odmítají dělat na pojišťovnu. Myslím, že v Turnově jsou nejlacinější 18000,- za jakoukoliv plastiku, někde jsem slyšela 25000,-.
Přeji všem krásné hubnutí a nováčkům dobré rozhodnutí.

56 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 55let mi stále drží palce (oba)