Ahoj děvčata, chodím sem číst i jako přihlášená - né anonymně, takže vím co tu kde která píšete a radíte. Někdy fakt zírám, ale raději nereaguji.
Souhlasím 100% s bambulkou77 (napsala jsi to hezky a výstižně). Někdy mě připadá, že se tady předháníte v informacích o bariatrii a přitom každá máte jen tu svoji osobní zkušenost se svojí bariat. operací. A zase - každý človíček je jiný, někdo projde operací, ani neví jak, a někdo má dost velké problémy a někdy se musí i do nemocnice během pár dnů vrátit. Výběr konkrétní operace je na každé z Vás, a myslím si, že si každá, která se rozhodla na opku jít pročte toto forum, najde si na internetu dostupné info, a komu to nevadí, tak se podívá na YouTube na video, kde celá operace probíhá. Taky jsem hledala před třemi roky info, až jsem se dostala sem a za každou radu jsem byla vděčná. Z bariatrie jsem věděla jenom o bandáži a chtěla na ní jít, jenže po pročtení všech možných přístupných informací jsem šla do tubu a nelituji toho. Sice mám problém s pálením žáhy, mám reflux IV.stupně a kýlu někde mezi žaludkem a jícnem (ojedinělý případ), přibývání na váze a tudíž začala pracovat i psychika. Kýla se musí odstranit a zároveň si nechám udělat mini bypass, kde se odstraní pálení žáhy( beru 6 prášků denně). Takže, co mám v metříku, to už dávno neplatí, ani ty roky

.
Verča se snaží každému pomoc, poradit a umí rychle reagovat na každou otázku, či problém a to je asi některým lidem trnem v oku.
Kdybych já chtěla někomu něco vzkázat, tak to napíšu do SZ, a né veřejně, jako saga123, nějak se mi to příčí. Dvě se hádají, či si vyměňují názory a ostatní se baví. Sago, Ty vyčítáš Verče,
,,Kdykoliv jakkoliv zde někdo přispěje a příspěvek není v souladu s tvým názorem, ihned oponuješ a máš potřebu se k tomu vyjadřovat, protože prostě TY ROZUMÍŠ VŠEMU!"
A Ty to neděláš? Od toho je toto forum. Představ si, že na Tvoji otázku, či problém Ti nikdo neodpoví a jen si popřejete ,,dobré ráno".
A že by Verča otrávila spoustu lidí a ty sem přestali chodit? Možná někomu vadí, není přeci člověka, který by se zavděčil všem! Tak jako Ty někomu vadíš, já někomu vadím... Spousta lidiček sem nechodí, protože má po operaci a již žádné rady a informace nepotřebují a nemají ani čas pročítat. Jsem v písemným kontaktu s holkama co sem chodily před třemi roky, ale žádná sem už nechodí - prostě nemají proč.
Ač nerada, ale musela jsem reagovat.
VŠEM přeji krásné hubnutí, udržení si vysněné váhy a těm, co mají před operací tak moudré a uvážené rozhodnutí.

56 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 55let mi stále drží palce (oba)