fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 pro 2025 18:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2726, 2727, 2728, 2729, 2730, 2731, 2732 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 08:49 

Martinečko
Já myslím, že u holky tu pubertu beru nějak hůř, možná proto, že to byla taková ta mazlivá holčička, která mě měla uloženou v mobilu jako "maminečku" :mrgreen: a teď by ji člověk nejraději tak 10x denně kopl do zadku :mrgreen:
Výlet do Prahy: nákupy + suši v Palladiu a kafe ve Starbucks - všechno ostatní jí bylo jedno (dej mi ajpod prosím a zeptej se na heslo na wifinu :evil: )
No, ale prý se jí vejlet líbil :lol: :lol: :lol:
Ale já si moc dobře pamatuju, jak jsem byla v pubertě nesnesitelná já a říkám si, že tohle není ani desetina a snažím se to vydržet :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 08:57 

Aničko,
vydrž.
Byla by nenormální kdyby se ti nestavěla do opozice, taková byla moje švagrová - maminka byla je a bude vždy to nejlepší na světe a jak dopadla? v 35 letech stará panna doma u mamaniky.
pošli mi sso SZ email, zkusím najít jeden dobrej článek pro tebe

Obrázek
Jde to ztuha, ale jde to...

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 09:16 

Hezké dopoledne!

Holky jak tady tak řešíte tu pubertu u našich miláčků :D v kolika letech tak puberta přichází?? Ptám se z důvodu,kolik mám ještě času se na to připravit? :lol: Na druhou stranu mám pocit,že syn už v pubertě (nebo předpubertálním stavu) je. :roll: Toho odmlouvání na všechno a kecy ke všemu,to je strašné!! :(

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 09:17 

Ahojte holky , prajem este z postele krasnu nedelu. Dnes chcem mat ničnerobiaci deň.

Annax, Scalla a dalšie trpitelky pubertàlnych detí - som rada ze nie som jedina ktora z toho "śíli" . Moja mlada ide mať 12 , vyzera staršie aj vyzorom aj spràvanim. No ide ma z nej porazit. Totalna ignoracia , lenivost , unudenost, lajdackost , vsetci su pre ňu smiešny a trapny , nekonečny smiech a posledne slovo... Snažim sa u nej docielit urcite prabidla a domace prace na ktorych prisne trvam a tym som ta najhoršia ma Aby som stale nkričala a nerozculovala sa zacala som ju aj ja viac ci menej ignorovat, preberieme to co treba a ine ma nezaujima. Ked sa chova normalne a robi co ma tak som aj ja mila. No je to ťažky boj. A pravda je že som najradsej ked je v skole.

Obrázek

36rokov , v šťastnom manželstve , 13-ročná slečna , 1mačka
po 11-ročnom boji s nadváhou : tubu pri 126kg - 17.1.2012 v B.B., Dr.Marko
3/2013 mastopexia prs
10/2013 laser.opka varixov oboch nôh
3/2014 plastika "lifting" stehien a augmentácia prs

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 09:20 

Zdravím všechny,počasí hnus,váha stojí ,nějakej moribundus na mě zaútočil,jsem slabá,mám teplotu a kašel :mrgreen: U mě asi zdraví a pocit pohody souvisí s počasím ,nebo co :?: Jinak o pubertě bych vám mohla vyprávět.Holky to fakt prožívají strašně a dávají nám kapky :mrgreen: Můžu vás uklidnit ten 13-14 rok je nejhorší,pak to je lepší,nebo spíš jiný :lol: a nebo si zvyknete nevím.My chodili celá rodina i k psychologovi,jak byla holka strašná.Party,potíže,hádky ,vyhrožování,vydírání.Dobrý je ,že podle psycholožky čím dřív puberta nastoupí(ta pravá šílená a zničující)tím dřív odchází.A holky je to normální,neudělali jste nikde chybu.Je to sice těžký,ale musíte si říkat ,že za tím zmetkem v kterýho se vaše dítě změnilo je to sladký ,miloučký a úžasný stvoření ,na které jste zvyklí a milovat a čekat,ono se vrátí.Dceři je 16 a už je to rozumná ženská,která je spíš kamarádkou,ale byl to očistec ,těch probrečených nocí,to je na knížku. :lol: Občas sice vystartuje,protože mluví rychleji než myslí,ale už je to dobrý,dokáže přiznat chybu i se omluvit.Snad jsem to nezakřikla.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 09:24 

Lauri
To se fakt musí prostě přežít. Nekomentovat, dýchat z hluboka, nenechat se vytočit a trvat na plnění základních povinností :roll:

Kopretinko
U Ondráška už to může být prepuberta, ale bude hůř, zvykej si :lol:

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 09:25 

Dobre rano,

tak noc jsem hezky prospala, ale jakoby v tech prascich na spani byl budik.. vcera i dnes se budim za minutu 5h.. tesne pred budickem.

K snidani uz jsem dostala kakao, dva jablecne dzusiky a actimel. Rozjel se mi kasel, tak mam antibiotika a to kaslani neni moc prijemne s tim sitym briskem. Ale dnes uz se citim o mnoho lepe.. jen proste ta rozpichana ruka boli.. A budu se muset prestehovat ze sve samotky, protoze zitra najedou anglani, tak at maji pokojik prichystany. Otluho, to budou asi ty nadstandardy, jinych lepsich pokoju jsem si nevsimla, je tu tv, dvd, lednicka, klima, zachod a umyvadlo a 2 postele. Sprcha je na chodbe. Tak drzim palce, at ti to tentokrat klapne..

A jestli teda muzu srovnavat, tak pro mne byl porod jednodussi, par hodin bolesti a pak prd a mala byla venku a behala jsem jak camrda. Mozna by se to dalo prirovnat k cisari???

Anicko, tak jsem si rovnou tady z pelisku objednala ten proteinak - vanilkovy. Maji postovne zdarma, tak prijde pekne pozitri a bude to.. :lol: .. diky za tip..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 10:03 

Zdravým ze Slovácka, pěkné dopoledne:)

Lauritánia,trošku se tě pokusím uklidnit, že chování tvé dcery, ikdyž je nepřijemné, psychiku zatěžující, je bojužel v 80% pubeťáků normální. Mám syna, kterému bude v červnu 17let, puberta mu začala o něco později asi ve 14,5 letech o to ale udeřila silněji a to ve všech směrech...V 8 a v 9 třídě jsem si s ním nevěděla rady....a bylo to přesně tak jak to popisuješ ty. Věčná revolta, pravidla, ty ať jsem ho prosila pěkně, škaredě, nedodržoval doma vůbec, mohla jsem ho motivovat jak chtěla. S ničím nechtěl pomáhat, ani si uklízet svoje věci..Když hrál na počítači klečela jsem pod ním a sbírala jeho odpadky.Snažila jsem se s ním komunikovat, v 9 třídě už si pak zacpával uši a odmítal to. Myslel si, že když učitelům bude dělat naschvály, něco tím docílí, samozřejmě opak byl pravdou..S mladším synem se neustále hlasitě hádaly a bili. Já byla z toho na blázinec, každého z rodiny kdo se mu snažil po dobrém domluvit, nenáviděl. Línějšího tvora v té době nebylo..Hrůza, můj vztah se synem , totálně v troskách, kalamita. Musela jsem najít cestu, jak z toho ven..Jediná cesta byla, aby šel na střední školu z domu a srovnal si tak priority a začal se částečně starat sám o sebe. Oslovila jsem tudíž jeho tatínka, kt. o celé situaci a věděl a přesto že si děti pravidelně jednou za měsíc bral a já mu problémy telefonovala, celou situaci zlehčoval a vůbec mi nebyl nápomocný. Jezdí kamionem po Evropě. Takže jsem musela zabojovat, že synek půjde od září na střední hotelovou školu k němu do Ostravy.Exmanžel se samozřejmě velmi bránil, že to kvůli jeho zaměstnání není možné, on se zaměstnání vzdát nemůže a zkrátka si nechtěl nechat narušit jeho pohodlí, proč taky když věděl že jsem se odjakživa o děti postarala já...Nicméně, pro neunosnou situaci a moje na to nabalující zdravotní problémy, jsem tentokrát byla rozhodnutá vytrvat a boj vyhrát. Boj jsem po několika měsících vyhrála.
Syn je u tatínka v Ostravě, 4 dny je sám, 3 dny s tatínkem, tatínek ho denně kontroluje telefonem a v dosahu 8km má babičku.Protože teď jde ex o jeho peníze a pověst ve škole , všechno si stráží, syn musí klapat jako hodinky, podle plánu, ex mu nedaruje vůbec nic, protože školu platí, musí se učit, ještě mu k tomu dal 9hodin týdně jazykové školy, v bytě musí uklízet, než ex přijede, neexistuje nepořádek.Syn sportoval odjakživa, takže ještě do toho hraje házenou a florbal, takže v 9 večer se svalí do postele a je rád že je rád. V loni jsem ho nemohla dostat o půl noci.. Syn otce respektuje, pač z něj má lufty, na všechno si zvykl, zdá se mi, že přehodnocuje pomalu svoje názory, náž vztah je kamarádský, jezdí domů většinou co druhý víkend..Takže to zatím dopadlo hapyendem což jsem po hrůzách kt. jsem si s ním zažila velmi ráda...
Co ti mám poradit..., na některé jedince, když se jim vzbouří hormony neexistuje žádná rada. Zapojit tatínka, kt. by měl být tvrdší, "pravým" puberťákům nefunguje moc vysvětlování, považujou nás za "blbce :lol: ",spíš metoda cukr a bič, neboli odměna a trest, a ted tatínek by měl zahrát výraznější úlohu...Pravidla jsou hodně důležitá ikdyž je puboš zavrhne a tebe s něma, aspoň trošku se má čeho chytit a ví kde jsou mantinely a jak říkám mě se osvědčil "tatínek" s metodou cukru a biče...Přeju hodně trpělivosti a pevné nervy :)

Petulce gratuluju k dobrému zvládnutí opky ať už je jenom líp
:) Já v nemocnici takové dobroty nedostávala, jen čaj a smradlavý vývar, rozemletý se smradlavým obsahem...musela jsem mít svoje "jídlo" :|

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 10:51 

Marťulo, ta únava je normální po operaci, někomu to trvá déle, já si vzpokmínám, že jsem taky měla stejný problém - prádlo do pračky a pak odpočívat.... tak se tomu nebraň a hodně odpočívej.
Peťulko, rozpíchané ruce jsou nepříjemné, já měla naposled 4 flexily a dalších ais 10 vpichů, kde praskla žíla hned - ještě teď mám modřiny... ale to se dá vydržet ;-). Nadstandard je 12 a 13, ale taky 8 a zřejmě i 9. Já měla při bypassu osmičku, byla jsem tam sama, tak jsem si to přála (něco jako Otulho), a bylo to fajn. Při reoperaci to nešlo, tak jsem tam byla s paní po plikaci, ale ona byla operovaná o den dříve a já 2 dny na JIP, tak jsme se pěkně míjely a potkaly se jen na chvilku. Nejhorší to bylo te´d s tím žlučníkem, ty dvě hluché babky si stále spolu povídaly, no poslední den se uvolnila třináctka, tak jsem šla tam a vedle na dvanáctce byly dvě holky bariatrické, tak to už bylo fajn.....:-)

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 11:07 

Zahradnice, Ines
Tak já doufám, že to u nás až tak daleko nezajde. :roll:
Nějaká pravidla jsou nastavená od začátku, přes některé věci prostě nejede vlak :roll:
Když nejsou ve škole, tak například většinou vaří oběd :wink:

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 11:12 

zahradnice , annax, ines - jj holky , viem že to prejde a musime to prežiť . a už som prišla aj na to , že všetko je zbytočné a nič nepomáha , no taktiež zaviedla som pravidlá , úlohy ktoré musí bez debaty splňať a od toho závisí - moje chovanie k nej ... som na to tvrdá .. môj manžel je uplny flegmatik a na žiadne zákazy či príkazy a tvrdý postoj k nej nie je schopný , takže je to len na mne ... najhoršie je , ked pride moja mama / teraz bola u nas 2 týždne/ a moja mama moju mladú totalne rozmaznáva , všetko jej dovoluje a mne dáva všetko za vinu , že moja mladá je preto taká lebo ja som na ňu taká / zákazy , prikazy , vraj žiadny prejav lásky atd ... / takže ked tu mam mamu moja mladá má raj na zemi a ja nemôžem nič .. mamu mám úžasnú , ale aj dnes ked mam 34 rokov jej neprotirečím , nehávam jej všetko za pravdu , lebo nemá význam sa s ňou hádať , mama nás celý život drží nad nejakým nadštandartom takže jej neoponujem ... ale nesťažujem sa , beriem že to tak je , a že všetko prejde a bude dobre :wink:
inak aj my sme boli v puberte , ale ta naša puberta / aspoň ta mojabola iná / dnes je to všetko dobou to ich chovanie , stráca sa ucta a podoné veci ... niektoré deti sa fakt katastrofálne chovajú ...

Obrázek

3/2013 mastopexia prs

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 11:22 

Lauri
Ale děti umí naprosto přesně oddělit chování u babičky a u maminky - už i ve velmi raném věku. Jen ji nechej, ať si dcerka s babičkou užívá, však ona ví, že to bude jinak, až babi odjede :D

Moje puberta byla děsná, moje děcka ve srovnání s ní jsou úplní andílci :mrgreen: takže já prodýchávám :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 11:25 

Aničko , díky :D jj , presne nehávam ich nech si to užijú :wink:

Obrázek

3/2013 mastopexia prs

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 12:35 

RomanG17 , Charmed , Annax ,...Dakujem za rady ,dnes som zistila ze mlieko mi nerobi dobre uvarila som si spenatovu polievku samozrejme s mliekom a hned som letela ako strela na zachod a potom som mala hodinu krce :shock: :shock: .Ale ako vravi Charmed o chvilu sa to konci a idem na kasovitu.Charmed ty si z Dubravky? To je super tak to by sme sa vazne mohli stretnut a pokecat.

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 12:40 

Scalla...no ja pevne verim ze to bude lepsie ked budem na kasovitej :wink: Inak....co budem jest na kasovitej? :shock: :shock: To uz mozem vsetko ale rozmixovane? Ma to mat konzistenciu dajme tomu omacky?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2726, 2727, 2728, 2729, 2730, 2731, 2732 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina