fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 bře 2024 19:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 21 črc 2013 12:37 
Offline

Registrován: 23 dub 2013 19:31
Příspěvky: 94
Bydliště: Valašské Klobouky
Honem jdu vše sepsat, dokud to mám v paměti :D

Plán byl následující - v pondělí 15.7. nástup do nemocnice a v úterý 16.7. opka plikace


1.den 15.7. pondělí:

Ráno mě manžel přivezl před osmou hodinou na chirurgický příjem, kde jm vypsala plno papírů a rozdala podpisů jak Lucie Bílá při autogramiádě. Poslali mě do anesteziologické ambulance, kde jm čekala skoro hodinu, než přijdu na řadu. Když mě anestezioložka přijala, řekla mi, co mě čeká a dala mi podepsat papír - poté se zeptala, na jakou operaci jdu a pak začala s řečmi, že jm asi úplně neschopná, když na to chci jít a že mám zhubnout svou vůlí :roll: :evil: Nakonec mě pustila, ale řekla mi jasně - po plikaci mě dají na dospávací pokoj a JEDINĚ :!: v případě problému by mě ali na JIP. Pak jm šla na oddělení, kde mě dali na pokoj, v poledne jm dostala oběd (připadala jm si jak na poslední večeři Páně :? ) a večer mi před spaním pichli do břicha injekci na ředění krve.

2.den 16.7. úterý:
Ráno mi brali krev a napíchávali kanylu - poprvé se mi šťourali v žíle asi 5min, ale nešlo to, tak zkoušeli druhou ruku a naštěstí to po dalších 5min klaplo :roll: Podle vizity i sester jm měla jít na operai po nějakém malém klukovi cca po 9hod. Dostala jm kapačky, v devět mi dali na nohy punčochy (u těch jm si říkala, že kdyby je měli v černé, ak si je asi odnesu domů, protože to byly první samodržící punčochy, co mi fakt držely :shock: :lol: ). Už jm začínala být nervózní a hlavně z toho, jak jm ležele sama na pokoji (jednu paní vezli do Ostravy a další propouštěli domů) a čekala, co kdy bude, tak jm si říkala, že jm blbec, když do něčeho takového chci jít, že mi to za to nestojí, že jak dlouho jm si ty kila nabírala a.. a.. a byla s nervama v řiti :? :mrgreen: V deset přišla sestra, aby mi píchla do zadku oblbovák, že po něm nemám vstávat a nahá jm musela ležet pod plachtou. Už jm si nachystala na mobil sms, ze jedu na sal, jenze furt nikdo nic a nervy začaly pracovat o to víc :? Naštěstí přišla mladá studentka a na chvíli si ke mně sedla, aby si se mnou popovídala a rozptýlila mě, jinak nevím, co by mě napadlo a hlavně co by ze mně vypadlo, protože už mi začalo být špatně od žaludku :lol: V 11.30 mě vzali konečně na předsálí - přelezla jm si na jejich černý úzky stoleček a jeli jsme na sál. Tam se mi z toho všeho chtěla hrozně smát, protože když jm nad sebou viděla tolik světel, připadalo mi to jak někdě v solárku :lol: Celkem mladý instrumentář nebo kdo to na sále pomáhá, mi začal přivazovat stehna nějakým hrozně širokým suchým zipem k tomu stolku a pak mi roztáhl od sebe nohy :oops: :shock: - to jm si říkala "Ježíš Marjááá, co to dělá", ale už mi dával ruku s kanylou na další odkládací místo a pak už přišla nějaká sestra nebo kdo a ptala se, jak se jmenuji, rok narození a na co jdu. Už jm slyšela jen, že mi píchnou něco do žíly a už se mi zavřely oči, jen vím, že se mi začalo hrozně těžko dýchat a už nic nevím..

Vzbudil jm se po 15hod, ale kde? Na JIP, takže jm začala mít hned srdce v krku, že s mi něco stalo, protože jak mi tvrdila anestezioložka, na JIP dávají jen v případě, že je problém.. Chvíli na to mi volal na sesternu manžel, tak mi přinesli telefon, já mu řekla, že jm v pořádku, telefon si odnesli a já se hned na to poprvé pozvracela :roll: :lol: Průběžně jm dostávala do žíly nějaké věci od bolesti a proti zvracení, sem tam zvracela (tedy spíš mě to nutilo dávit), občas spala, čuměla do zdi, ale hlavně se mi špatně dýchalo - dokázala jm se nadechnout jen na čtvrt normálního nádechu, takže i dýchání mi dělalo problém a já mluvila jako po 10km běhu.. Zjistila jm, že mám dren na levé straně a na břiše plno náplastí, na které jm alergická, ale to jm ani jinak nečekala, protože co by mi místo náplasti mohli dát jiného :(

3.den 17.7. středa:

Vzbudila jm se po čtvrté hodině ráno a chvíli na to mě to zase začalo brát na zvracení, tak mi dala sestra něco do žíly a pak mi dala dvakrát loknout vody - bylo to, jako by se mi do břicha sypala kupa kamení. Když už jm byla vzhůru a nemohla usnout, začaly mě setřičky omývat vleže, takž jm si připadala jako mimimo. To mi připomíná - po každém zvracení mi dali do pusy vatu namočenou v něčem s mentolem, abych si "vypláchla" pusu a po tomhle mi tedy bylo vždycky blivno znovu :? Vzali mi krev a špatné dýchání přetrvávalo. V 11hod mě převezli na normální pokoj na chirurgii. Tam už jm nezvracela, jen jednou mě to trochu bralo, ale nedokonalo 8) Ve 14hod jm si zašla sama na záchod se vyčůrat - s tím drénem to byla lahůdka, tuhle taštičku bych si fakt odpustila :? Dostala jm další injekci do břicha na ředění krve a začala s pomalým pitím čaje, ale ještě jm dostávala infúze. Pořád jm si stěžovala na špatné dýchání a večer jm šla za doktorem, jestl by mi mohli vytáhnout drén, protože mě začala pálit levá plíce, kde jm drén měla. Nakonec za mnou chodili doktoři a ptali se, komu a kdy jm říkala, že mě bolí dýchání - říkám, že pořád a každému, tak už jim to asi přišlo divné. Ve 22hod mi donesli kontrastní látku na CT - měla jm vypít půl skleničky, po 10min co jm ji vypila už přijel sanitář a jeli jsme, ale přímo u CT jm musela vypít ještě další půlku skleničky. Z toho jm byla na nervy, protože já pila vždy max. pár lhtů a další třeba až za 5min a tam to do mě rvali během půl hodiny celou sklenku. Musím ale říct, že se mi to kupodivu pilo lépe než čaj - bylo to trochu jako obyčejná voda s trošinkou soli. Po CT mi vzali na pokoji krev, řekli mi, že mám zápal plic a do žíly jm dostala krom stříkačky od bolesti i dvoje antibiotika a infúzi.

4.den 18.7. čtvrtek:

Ráno mi na probuzení kolem páté vzali krev a do žíly dali dvoje antibiotika. Dýchání bylo pořád špatné a přidalo se k tomu neskutečné pálení v levém rameni nad lopatkou, jako by mi tam při každém nádechu vrazili rozžhavený pohrabáč. Při ranní vizitě jm jim to říkala a primář rozhodl, že mi vytáhnou drén (ten jm měla kvůli tomu, že mi při operaci škráblislezinu). To bylo snad to nejlepší, ale pěkně nepříjemné :? Každopádně dýchání se zlepšilo a pálení pomalo ustupovalo. Nafouklo se mi břicho. Ráno jm dostala menstruaci, spolu se vším to bylo vážně príma :roll: Pořád jm popíjela čaj a začala chodit a chodit. Na oběd jm dostala holý vývar a snědla jm čtvrtku - jedla bych i víc, v tu chvíli mě nic nebolelo, ale radši jm si řekla, že chvíli počkám a dobře jm udělala, protože mě pak ztěžkl žaludek a já už nemohla jíst nic. Odpoledne jm si zašla koupit do bufetu jogurtový nápoj a kakao z automatu - nápoje jm si dala tři loky a měla jm dost na celý den. Pak jm si pomalu upíjela kakao a bylo mi dobře. Sprchování mi nepovolili, tak jm si umyla vlasy a aspoň trochu si připdala jako člověk. Do žíly jm dostala dvoje antibiotika a do břicha injekci na ředění krve. Měla jm horečku a na tu jm dostala velkou tabletku, že jm, že se mi snad šprajcne v krku, ale šlo to.

5.den 19.7. pátek:

Ráno jm se po probuzení v pět šla konečně osprchovat, ááá ta lahoda :wink: Dostala dvoje antibiotika do žíly a měla jít na kontrastní rentgen - myslela jm si, že to bude stejné jako CT.. ee :evil: Dali mi sice jen půl skleničky na vypití, ale v životě jm nic horšího nepila a nepomohlo ani to, když mi řekli, že je to taky to nejdražší,co jm pila - hned bych to oželela :? Usrkavála jm, ale měla jm to do sebe kopnout - půl sklenky?! Blázni, ale kopla jm třetinu, pak jm měla další, to už mi bylo hodně špatně a když mi řekli, že mám dopít zbytek, skoro jm to hodila doktorce na záda, ale spolkla jm to zpátky. Pak mě všelijak vozilo a natáčeli, až jm myslela, že jim tam všehno po.. ale dobré, jen ta pachuť mi zůstala po celý den :? :roll: Na pokoji mi dali infúzi, kterou jm měla cca od 11hod až někdy do pěti a chvíli na to mi dali dvoje antibiotika do žily, takže jm byla skoro furt na posteli. Samozřejmostí byla injekce do břicha.

6.den 20.7. sobota:
Ráno jm se osprchovala, vzali mi krev (primář mi slíbil, že pokud budu mít lepší CRP, mohla bych jít domů, i když dr. Vaverka mě chtěl nechat až do pondělka v nemocnici) a při vizitě řekli, že je to lepší, takže večer pro mě mohl přijet manžel. Během dne jm se snažila zabavit, v poledne dostala vývar, ale jen při čichnutí k němu mě přešla chuť, tak jm si pomalu popíjela ředěný jogurtový nápoj. Rozjela se ma alergie na náplast a já si to začala hned mazat, stejně jako šití - to ještě i teď průběžně mažu na Hemagelem na střídačku s BepanthenemPlus. Odpoledne mi vytáhli kanylu a to byla pořádná úleva po pěti dnech. Večer dojel manžel, ale nachlazený, tak jm cestu domů odřídila sama a dalo se to.

Hned doma jm se po příchodu zvážila - váha ukázala 107,3kg :wink:

_________________
26let, dvě děti, manžel
176cm, nejvyšší váha při druhém porodu 126kg, nejnižší v dospělosti 80kg
19.6.2013 první konzultace v Prostějově
15.7. nástup do nemocnice a 16.7.plikace

Obrázek
Obrázek


Naposledy upravil janulazaynab dne 22 črc 2013 19:30, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 21 črc 2013 12:52 
Offline

Registrován: 25 čer 2013 17:49
Příspěvky: 1072
janulazaynab nikdy jsem ještě neslyšela že by anestezeolog zasahoval do rozhodnutí operace :evil: to je síla teda :roll: to muselo být hrozný :evil: doufám že tohle mě nepotká :roll: to může i zakázat tu operaci proto že nesouhlasí například :cry:

_________________
Obrázek

47let, manžel dvě dcery 28,27, let
operace refluxu,hiátové kýly ,plastika jícnu
4.10.2013 v den operace 90kg
7 měsíců od operace - 28 kg .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 21 črc 2013 12:55 
Offline

Registrován: 25 čer 2013 17:49
Příspěvky: 1072
janulazaynab ještě napiš prosím co bylo po probuzení :) a jak si vše zvládla :)

_________________
Obrázek

47let, manžel dvě dcery 28,27, let
operace refluxu,hiátové kýly ,plastika jícnu
4.10.2013 v den operace 90kg
7 měsíců od operace - 28 kg .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 21 črc 2013 21:20 
Offline

Registrován: 27 zář 2012 17:05
Příspěvky: 757
Bydliště: Uherské Hradiště
Janulazab, pěkné :D a co bylo dál? Jsme zvědavky :wink:

Já na moji povahu bych před opkou z anestezioložkou bych pěkně vyběhla :twisted: Mě se zase v pátek moje endokrinoložka se velice divila proč jsem nešla na bandáž,??? "Oni vám jako uřezali žaludek a to jste si nechala?? No to je hrozné - mi řekla paní doktorka..Jen jsem se už smála její neinformovanosti, když na endikrinologii se mimo jiné léčí i obezita :roll: ,pač teď už jsem vysmátá :P

_________________
Obrázek

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 07:05 
Offline

Registrován: 25 čer 2013 17:49
Příspěvky: 1072
Ines ale to je síla že :roll: proč to musí komentovat co asi tak máme dělat když to jinak nejde :cry: je to jak začarovaný kruh nějaký kg dolu a dvojnásobek nahoru :roll: člověk bojuje nesmíří se s tím a ještě poslouchá urážky :evil:

_________________
Obrázek

47let, manžel dvě dcery 28,27, let
operace refluxu,hiátové kýly ,plastika jícnu
4.10.2013 v den operace 90kg
7 měsíců od operace - 28 kg .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 07:28 
Offline

Registrován: 28 úno 2013 14:59
Příspěvky: 157
Bydliště: Teplice
Lotynko, už jsem to tady někde psala, prostě obezita je vnímána jako selhání každého jednotlivce, že nedokážeme ovládnout vlastní tělo. A asi každá z nás se setkala s úměrou tlustá = hloupá. Takže v očích té doktorky, (která určitě váží 55 kilo i se židlí), je jít si dobrovolně nechat uřezat kus žaludku, něco nepředstavitelného a jen jí to potvrzuje, jak jsme my, tlustí lidi, hloupí...
Svědčí to za a) o její hlouposti a zabedněnosti předsudkama a za b) o vysoké neprofesionalitě. Myslet si může co chce, ale tohle by v životě neměla pacientovi říct, natož mu to vyvracet, jak ta anestezioložka Janule.
Lidi jsou zlí obecně. Pamatuju si, jak jsem jednou nasadila fakt redukční režim, cvičila jsem, jedla jsem malé porcičky a často a měla jsem radost z každého kila. Však to znáte, taky těch pokusů máte určitě spoustu za sebou. Spěchala jsem do práce a protože jsem nestihla snídani a nechtěla jsem ji vynechat, v chůzi jsem pojídala takový ten kukuřičný chlebík, ten polystyrén. Proti mě šel mladík s dívkou, propletení do sebe, on žádný krasavec, vytahané džíny, mastné vlasy... přesto s převahou člověka normální postavy, když jsem byla na doslech, povídá té dívce: "Ty vole, vidíš to? A ještě žere! Mě vomejou!..."
Dodneška to slyším, ten člověk naprosto netušil, že ten chlebík je dietní, že hned po práci uháním cvičit, že se snažím... prostě všechno to shodil jednou větou a bylo mu vše jasné. Byla jsem pro něj vorvaň, co jen žere a proto vypadá takhle.

A tohle povědomí, to je v lidech tak strašně silně zakotvené, že jen ten, kdo nosí hodně kil navíc, dokáže pochopit, jak je těžké je sundat a proč operace.
Ten, kdo tohle nikdy neprožil, jako třeba ta endokrinoložka, nebo anestezioložka (nebo moje diabetoložka a třeba i tchyně), to nepochopí nikdy. A je zřejmě marnost se jim to pokoušet přiblížit, protože jejich hlava tohle prostě nevezme, je nastavená na jiné přemýšlení.

_________________
Obrázek

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky :-)
- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 07:32 
Offline

Registrován: 27 zář 2012 17:05
Příspěvky: 757
Bydliště: Uherské Hradiště
Lotynko, protože, výsadou 90% řadových doktorů dnešní doby je to, že se zajímají jenom o svůj obor (a to v tom lepším případě), nikoliv o vývoj celostní medicíny jako takové, ikdyž jde tak rychle dopředu. Jednak mi to potvrdil jeden uznávaný primář, že je to nešvar dnešní doby a jednak to již 5 let co klepíruju se zdravím, poznávám bohužel na vlastní kůži. Kolikrát mám já více načteno z odborných článků na netu...když s nimi diskutuju v ordinaci (milujou mě... :mrgreen: :twisted: ), Proto si tak na druhé straně, těch pravých odborníků velice vážím :)

_________________
Obrázek

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 07:54 
Offline

Registrován: 09 pro 2010 08:51
Příspěvky: 5561
Bydliště: Brno
Já tedy musím říct, že jsem si od anesteziologa v Břeclavi před reoperací vyslechla zhruba totéž co Jaňula :lol:

Jituško.H
Tos napsala úplně přesně!
Obrázek

_________________
56 let, plikace 23. 3. 2011 Dr. Čierny
26. 11. 2013 abdominoplastika, prof. Brychta
9. 12. 2014 redukce stehen, prof. Brychta
Každý je svého štěstí strůjcem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 09:34 
Offline

Registrován: 25 čer 2013 17:49
Příspěvky: 1072
Annax a může anestezeolog zakázat tu operaci :cry:

_________________
Obrázek

47let, manžel dvě dcery 28,27, let
operace refluxu,hiátové kýly ,plastika jícnu
4.10.2013 v den operace 90kg
7 měsíců od operace - 28 kg .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 09:36 
Offline

Registrován: 28 úno 2013 14:59
Příspěvky: 157
Bydliště: Teplice
Annax: Aničko, děkuju. :-)
Já myslím, že tohle nemusím vysvětlovat nikomu, kdo nosí (nosil) kila navíc. Je to známá věc, i při výběrových řízeních to mají tlustí lidé mnohem těžší, protože jak chtějí zvládnout své podřízené, když přece nezvládli ani sami sebe, no ne?
X-krát jsem musela dokázat, že jsem o 150% lepší, než můj štíhlý kolega, jednak to byl chlap a druhak neměl nadváhu. A tím, že jsem dokázala, že jsem lepší, jsem dosáhla maximálně toho, že jsme byli braní STEJNĚ!

Jenže u těch doktorů člověk tak nějak očekává větší osvícenost a pochopení, až časem zjistí, že ty předsudky jsou mnohdy úplně stejné.
A jak psala Ines, my všechny tady bychom mohly o bariatrii přednášet, jak jsme navrčené informacema, ale běžný doktor se věnuje jen své specializaci. Případně obvoďák svému "dispečerství", jak já říkám tomu odesílání na odborné strany.

_________________
Obrázek

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky :-)
- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 09:51 
Offline

Registrován: 25 čer 2013 17:49
Příspěvky: 1072
Jitka.H máš pravdu hezky napsané :wink: jen nikdy ty pitomci nemůžou říci že se jim metabolizmus neobrátí :( já měla po dvou porodech vždy 47 kg 8) byla to pohada :wink: pak do 40 roků 55 kg max 57 kg pak jsem onemocněla se štítnou žlazou a dostala léky a váha jela dost rychle upozornovala jsem paní doktorku :oops: ona nebojte to je jen přechodná doba :evil: nakonec jsem přišla o dělohu a váha 100kg :oops: začla jsem se vyhýbat lidí styděla jsem se za sebe uzavřela se doma :cry: kalhoty na gumu v pase podařilo se 10 kg dolů :wink: ale tohle není život ja se napiju a mám 1 kg nahoře je to velký boj :evil: milovala jsem sport onemocněla boroliozou rok jsem byla na antibiotikách a je po sportu :cry: moc si přeju operaci a doufám že mě to pomůže :) budu ráda za každý kg dole :)

_________________
Obrázek

47let, manžel dvě dcery 28,27, let
operace refluxu,hiátové kýly ,plastika jícnu
4.10.2013 v den operace 90kg
7 měsíců od operace - 28 kg .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 09:57 
Offline

Registrován: 25 čer 2013 17:49
Příspěvky: 1072
Ines to ti věřím :D mě doktorka taky řekla ona je hodně silná asi kolem 120 kg malinká a prohlasila co tam tak hubená budete dělat :roll: jste bába jako já a proč všichni chtějí být hubené když je to normální dokad není rakovina tak to jde :roll: řekla to teda vulgárně :cry: nechci to komentovat :roll: já raději mlčela :roll: no ale jestli se do mě naveze anestezeolog tak vážně nevím bojím se aby třeba nezakázal operaci :cry:

_________________
Obrázek

47let, manžel dvě dcery 28,27, let
operace refluxu,hiátové kýly ,plastika jícnu
4.10.2013 v den operace 90kg
7 měsíců od operace - 28 kg .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 10:20 
Offline

Registrován: 28 úno 2013 14:59
Příspěvky: 157
Bydliště: Teplice
Anesteziolog by operaci zakázat neměl, pokud nebude bránit výkonu nějaká nemoc, vysoký tlak, zánět, atd. Nemá do toho co kecat, od toho jsou tam jiní doktoři.
Anesteziolog má jen posoudit způsobilost dotyčného k narkoze, operaci celkově, vzít do úvahy rizika, alergie, atd. Víc se od něj ani neočekává, ani nechce.
A jestli blbě kecá, odpovědět mu stejně! :-)

_________________
Obrázek

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky :-)
- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 14:00 
Offline

Registrován: 25 čer 2013 17:49
Příspěvky: 1072
Jitka .H určitě máš pravdu :wink:

_________________
Obrázek

47let, manžel dvě dcery 28,27, let
operace refluxu,hiátové kýly ,plastika jícnu
4.10.2013 v den operace 90kg
7 měsíců od operace - 28 kg .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Janulina plikace v Prostějově
PříspěvekNapsal: 22 črc 2013 19:37 
Offline

Registrován: 23 dub 2013 19:31
Příspěvky: 94
Bydliště: Valašské Klobouky
Konečně jm to dopsala - při dvou malých dětech to nešlo ráz na ráz :lol: Dnes jm byla u obvodního na kontrole, takže CRP je lepší a ve čtvrtek jdu na vytáhnutí stehů do Prostějova.

_________________
26let, dvě děti, manžel
176cm, nejvyšší váha při druhém porodu 126kg, nejnižší v dospělosti 80kg
19.6.2013 první konzultace v Prostějově
15.7. nástup do nemocnice a 16.7.plikace

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Bandáž žaludku | Chirurgická léčba obezity | Léčba obezity | Bariatrická chirurgie | choob.cz
Banding klub je občanské sdružení lidí, kteří mají zájem o chirurgickou léčbu těžké obezity nebo jim byla provedena bandáž žaludku. Cílem klubu je pomáhat pacientům po operaci a poskytovat informace o bariatrické chirurgii a výsledcích této léčby.

PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © Banding klub ČR, občanské sdružení