Rendulinda píše:
Děvčata (a chlapci

),
co jste byli u Dr. Šimoníka teď někdy, zajímalo by mě, jaké má v současnosti čekací lhůty od konzultace do opky? To víte, jsem nedočkavá, abych to už měla za sebou..

A taky by mě zajímalo - pochopila jsem, že při konzultaci, pokud vše probíhá v pořádku, tak chirurg pacientovi dá žádanky na potřebná předoperační vyšetření. A jak je to s termínem? Dostanu ho hned na konzultaci, pak si oběhám kolečko a když je vše OK, jdu v plánovaném termínu pod kudlu? Nebo si nejprve oběhám kolečko, pak podám operatérovi zprávu, že je vše OK a teprve dostanu termín operace?
Díky všem za Vaši trpělivost a vstřícnost, je to super, když někdo může čerpat znalosti a zkušenosti od ostatních, obzvlášť u takhle důležité součásti života....

Zatím poctivě pročítám sekci Operace, ale přiznám se, že zatím jsem ji zvládla jen do konce roku 2010

.
Ahoj, já jsem byla u dr.Šimoníka na kontrole 14.8.

Byla tam se mnou paní na konzultaci a odcházela s termínem příjmu na 20.8.. Takže v jejím případě to netrvalo ani týden a měla nástup. Mě se toto poštěstilo v květnu taky. Byla jsem 15.5. na konzultaci a 22.5. jsem šla na příjem. Pokud by se ti to taky povedlo, tak vyšetření, která zvládneš během toho týdne do nástupu si obejdeš u vás a zbytek udělají přímo v nemocnici v Mostišti. Já to taky tak měla a bylo to v pohodě. Aspoň mi ten nástupní čekací den rychleji utekl.
Papíry ti žádné do ruky nedají. Jen zprávu o tom, že jsi byla na konzultaci a řeknou ti, jaká vyšetření bys měla podstoupit. V Mostišti chtějí EKG, rentgen plic, gastro, rozbor krve. Snad jsem na nic nezapoměla....