Joy: To je pocit, což?

Gratuluju, taky jsem si to nedávno vyzkoušela. Před cca 8 lety jsme dostali od firmy na vánoce dárek, goretexové bundy. Zřejmě dost drahé, neprofouknutelné, se spoustou kapsiček a vychytávek, odhaduju tak 2,5 tisíce jedna. I když jsem si vzala největší možnou velikost, (ó, ta potupa) XXL, tak jsem ji přes prsa prostě nezapla. Manželovi byla naopak velká, tatínkovi zase dlouhá, neb je prcek, prostě bunda skončila v úložném prostoru pod postelí. Někomu ji věnovat jen tak, to se mi nechtělo, tak tam prostě zůstala. Čas od času ji někdo z nás vylovil, ujistili jsme se, že nám pořád ani jednomu není a zase šla zpátky.
A předminulý týden jsem tam něco hledala, na bundu natrefila, už chuderu celou zmačkanou, pomuchlanou... a ejhle, ona mi je! Já se do ní hned nahastrošila, manžel se jen usmíval, že jsem se konečně dočkala.

Tak jsem ji na malý stupeň opatrně vyžehlila, visí mi pěkně na ramínku a hned jak setřepu chřipku, tak do ní vhupnu a začnu ji hrdě nosit (jestli teda mezitím nepřijdou ty mrazy a nebude to rovnou na zimní péřovku). Ale pocit je to báječný.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky

- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to