fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 bře 2024 20:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 18 čer 2014 17:22 
Offline

Registrován: 19 kvě 2014 20:16
Příspěvky: 108
Tak i já přispěji ,abyste věděli jak jsem to vlastně zvládla. :)
1.6.2014
V nemocnici jsem měla nástup do 12.00. Takže ráno budíček v 7.00 ,osprchovat,umýt hlavu,oholit. Klasika. Posnídala jsem ,protože prý poslední jídlo ,že mohu do 10.00. Vzbudila jsem přítele vzala tašku a tradá do nemocnice Prostějov. Na místě jsme byli zhruba v 11.00 šli jsme najít oddělení chirurgie B2. Hned jak jsem vešla dostala jsem krásný náramek na ruku se jménem a rodným číslem ,abych se jim neztratila. Sestřičky zkontrolovaly všechny papíry, a zjistili,že nemám anesteziologické vyšetření,tak že se to ještě v neděli dodělá. Zavedly mě na pokoj ,přítel šel naštěstí také. Pokoje krásné s televizí na pokoji záchod koupelna co víc si přát. Dostala jsem postel u okna. Vybalila jsem si věci a přítel odjel. Začala mě chytat docela panika,než se otevřeli dveře a přišla moje spolubydlící. Ivča šla také na resekci žaludku jako já. Celé odpoledne jsme pochodili po venku povídali si. Večer jsem se rozhodla,že se osprchuji. Zjistila jsem ,že mám měsíčky. O 14 dní dřív. Takže honem za sestrou a doktorkou ,která tu noc sloužila. A bylo mi řečeno, no bohužel budete muset jet domů ,takhle vás operovat určitě nebudou. Takže já ještě víc ve stresu. Pak mi řekla sestra ,že domů jezdit nemám, že musí počkat do rána na primáře co on na to. Takže Ivči večer napichovali kanilu ,prostě chystali na operaci a mě nic...Mám čekat do rána. Tak dlouhou noc jsem snad nikdy nezažila.
2.6.2014 den D
V 5 ráno budíček přišly další sestry ,zase mi řekly ,že mám počkat na malou vizitu ,ale že na 95% pojedu domů,tak ať zavolám příteli. To čekání do 7 hodin bych nepřála ani nejhoršímu nepříteli. Najednou se otevřeli dveře vešli tři doktoři ti mi řekli ,že takhle na operaci nemůžu, že mi určí další termín operace. Tak já už volala příteli ,ať si pro mě o půl deváté dojede. V 7.45 (na tenhle čas nikdy nezapomenu) se otevřeli dveře vešel primář plus tak asi 10 doktorů . Primář řekl,že si dám tampón a půjdu a hotovo. Tak jsem nevěděla jestli si dělá srandu nebo opravdu na operaci jdu. Než jsem se stačila na něco zeptat samozřejmě už byli ze dveří pryč. Za chvíli přišel pan doktor Vaverka,který mě na operaci navedl:-) a řekl nám v jakém půjdeme pořadí. Takže jsem asi 35 minut jásala ,že to znamená ,že opravdu domů nejedu a můj sen o operaci se konečně splní. Já měla jít původně v 11-14.00 hodin. O půl 10 se otevřely dveře naskočily na mě dvě sestry a začali mi napichovat kanilu. Zážitek na celý život,protože žádné žíly skoro nemám ,asi na po páté se to konečně povedlo. Nasadili mi punčošky, dostala jsem asi 4 injekce s toho jednu do zadku červený náramek na ruku,ten vypovídal o tom ,že bych mohla spadnout.A věta do půl hodiny pro vás dojedeme a půjdete na sál. Hrůza v mých očích asi vypověděla jak moc jsem se zalekla říkali ve 2 hodiny v duchu jsem si říkala kolik nemám času. A přitom v 9.50 jsem odjížděla na sál. Ze sálu Vám toho moc neprozradím jediné co si pamatuji,tak že se mi představovala paní ,která mě uspávala a další sestra na sále mi znovu napichovala další kanilu,že tamta je špatná. Poté mi "uspávací sestra" řekla,že mi za chvíli začne pouštět kyslík ,že napočítám do 10 a usnu. Já jsem se podívala na pravou stranu,kde stál doktor Vaverka(mladý 34 let ,šikovný) mrkl na mě a pak jsem se probrala ,až na dospávacím pokoji. Probrala jsem se tam asi za 10 minut a vnímala jak mi říkají ,že hodnoty mám v pořádku bohužel jsem zjistila ,že hadičku z nosu do žaludku už mám a nebylo to zrovna příjemné..ve 2 hodiny mohu na normální pokoj. Po příjezdu na pokoj jsem poprosila sestru ,ať mě obleče ať neležím nahá a hned jsem volala příteli ,že jsem ok. A pak jsem skoro celý den prospala vždy jsem se jen vzbudila,když nám přišli dát nějakou kapačku.
3.6.2014
No první den po operaci byl velice zajímavý. Budíček v 5 hodin ráno a injekce byli denní rutinou ,až do soboty než nás pustily takže jsme tomu nezabránili ani v úterý ráno. Při vizitě se na nás každý smál ,říkal že to zvládáme v pohodě atd. Já už od pondělí od večera chodila sama na záchod. Odpoledne přijela mamka s přítelem. Jsem si myslela jak jsem v pohodě plná síly. Ale jak jsem s nimi chvíli mluvila tak mě ta hadička strašně škrábala v krku a bylo to nepříjemné . Potom jsem skoro celý den zase prospala a když jsem zrovna nespala tak jsem koukala na televizi nebo chodila po chodbě ,protože mi do nohy vystřelovalo. Zjistili ,že mi pohnuli s páteří jak mě předělávali na postel. To byla asi tak jediná vada na kráse co mi teda vadilo,protože trpím na záda.
4.6.2014
To by nebyla Pavlínka ,aby něco neprovedla. Ve středu ráno jsem šla na záchod i s hadičkami( drenem i pytlíkem) a jakmile jsem sedala na záchod tak mi hadička z nosu do žaludku vyklouzla. Myslela jsem ,že se zhroutím. Hned jsem letěle na lékařák. Tam mi řekli ,ať počkám na velkou vizitu a uvidíme co řekne primář a ,že když tak by mi to museli znovu nasazovat,ale při vědomí. Z hrůzou jsem čekala co se stane. Přišla velká vizita a jelikož jsem tam byla za šaška tak si primář i ze mě dělal srandu ,cituji: "no já vám to znovu nasadím,protože vy jste to udělala schválně chtěla jste jít do bufetu na chlebíček ,tak jste si to vytáhla" . :-D Ale samozřejmě už mi to zpět nedával. Oproti kolegyňce ,které to nechali až do čtvrtka mi bylo hej. Taková úleva ,když vám vytáhnou i dren. Sestry se mě měli srandu ,říkali mi že se o mě baví na lékařáku,že pacientka,která málem na operaci ani nešla to snáší tak ,že se furt směje a je plná optimismu. (moje povaha) :oops: Směla jsem se poprvé napít čaje a vody ale opravdu po trošičkách a že ve čtvrtek(zítra) dostanu najíst...
5.6.2014
Ve čtvrtek ráno jsem poprvé měla slabou chvilku. Řekli mi že zase nedostanu žádné jídlo nic...Ani vývar. Tak jsem i brečela ,protože poslední jídlo jsem měla v neděli a kapačku jsem dostala naposledy v úterý.Byla jsem slabá jak ,želva. Volala jsem příteli brečela jak pes..Ten že bude volat doktorům..Nakonec přišel doktor Vaverka,řekl že se dívali kolegyňce do papírů a že já dostanu bujón. Takže vlastně scéna pro nic za nic...Odpoledne mi dovezli oběd. Stejně jsem snědla za celý den tak 6 lžic,ale i to mě moc posílilo. To že jsem lítala po nemocnici s kamarádkou šla i do bufetu(tam jsem chodila od úterý) nemusím ani mluvit:-)
6.6.2014
V pátek ráno nás čekal ,rengen žaludku. A když bude v pořádku ,že nás pustí domů. Větší hnus jsem opravdu nezažila...Dali nám vypít 0,2dl šumáku a pak 0,2dl kontrastní látky. Kdo už na operaci byl ví,že se to naráz vypít ani nedá. Ale my museli na jeden zátah. Nevěděla jsem jestli se dřív pobliju nebo poser...... No i to jsme přežili a rengen byl v pořádku. Jenže zrada. Přišli doktoři pustíme Vás obě až zítra ať vidíme jestli vůbec něco sníte...Jelikož už jsme neměli žádné hadičky ani já ani Ivanka brouzdali jsme kolem nemocnice a chodili na procházky,takže nám to uteklo.
7.6.2014
Po snídani a malé vizitě ,jsme mohli konečně domů.
Ps: Každému kdo s operací váha ,bych poradila ať do toho jde. V nemocnici Prostějov se o nás starali krásně ,pořád kolem nás skákali ,a kromě té nepříjemné sondy si nemám na co stěžovat...

_________________
Obrázek

Operace 2.6.2014 Prostějov (Mudr.Vaverka:-) )
http://pppaaajinka.rajce.idnes.cz/Promena/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 18 čer 2014 20:47 
Offline

Registrován: 07 lis 2013 18:47
Příspěvky: 981
Bydliště: Zlín
Tak Ppaajinko, popsalas to zevrubně, tu hadičku ti tedy nezávidím, ještěže ve Vítokvicích nic takového nedávají, fuj. No hlavně, že už jsi doma a je ti dobře. :lol:

_________________
motiva

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 06:47 
Offline

Registrován: 16 pro 2013 21:43
Příspěvky: 56
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
asi bych měla děkovat skvělému docentovi Holéczymu a Vítkovické nemocnici, protože já jsem se po operaci taky probudila s hadičkou (podle mně spíše hadicí) :D v nose, ale když se na mně na Jipku přišel podívat cca 2 hod. po probuzení, pan doktor Bolek a ptal se mně, jak se cítím a jestli je všechno v pořádku, tak jsem ho prosila, jestli by mi to nemohli vyndat...je to velmi nepříjemné...pan doktor se podíval na nádobku, do které to barvivo teklo a sdělil mi, že pan docent zase trhnul rekord v rychlosti, kdy to barvivo proteklo a díky tomu, že už mi ji mohou vyndat...tak mi sestřička ten chobot vyndala (sama to tak nazvala) a mně se neskutečně ulevilo... :D a protože mi za další hodinku dovolili pít, tak už jsem se cítila jako v ráji...voda příjemně chladila a i když jsem ji pila po kapičkách, pocucávala jsem skoro pořád...na čaj jsem přešla až o dva dny později...a to nemluvím o bílé kávě, kterou nám servírovali k snídani :)

_________________
Obrázek


41 let, Roux Y Gastrický Bypas, doc. Holéczy dne 04.02.2014 :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 09:19 
Offline

Registrován: 18 kvě 2014 15:24
Příspěvky: 536
Bydliště: Ostrava-Poruba
Holciny vy me desite s tou hadici v nose.Me staci trosku a uz zvracim.Stejne tak jsem se hrozne davila pri gastro vysetreni,tak si nedovedu predstavit,ze mam nejakou hadicku zavedenou pres nos az do zaludku.To bude hruza :roll:

_________________
Obrázek


51 let,v=172cm,rozvedena,2 synove...jsou to nejlepsi co mi zivot dal a civavka Kacenka
Vitkovice,operace-Sleeve resekce21.10.2014-Mudr.Bolek
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.


Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 10:25 
Offline

Registrován: 18 kvě 2014 15:24
Příspěvky: 536
Bydliště: Ostrava-Poruba
Motiva,Vavrenecka,jak tak ctu u Vas jak pejete ody na Vitkovice a Doc.Holeczyho,tak mi zacina byt lito,ze misto na Fakultku nejdu do Vitkovic.No snad mi to tam nesprasi,musim doufat.

_________________
Obrázek


51 let,v=172cm,rozvedena,2 synove...jsou to nejlepsi co mi zivot dal a civavka Kacenka
Vitkovice,operace-Sleeve resekce21.10.2014-Mudr.Bolek
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.


Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 11:28 
Offline

Registrován: 12 čer 2014 13:26
Příspěvky: 124
Bydliště: Ostrava -Poruba
Venusanko FN opravdu nemá moc dobré recenze, ale je to o lidech a pokud jsi byla s konzultací spokojená tak to určitě dopadne dobře :)
Já osobně jsem moc ráda, že jsem se dostala k doc. Holéczymu a na OPku jdu 22.7.
AGEL je soukromá nemocnice a chování personálu je velmi milé. Já dokonce po 9 letech léčby na ortopedii FN jsem dostala doporučení do nemocnice AGEL v Přerově k primáři Seluckém a velmi mi tam pomohli :mrgreen: ( mám těžkou artrózu a endoprotézu levého kolene.)

_________________
Dagmar

51 let, šťastně vdaná, dcery 27,29 let vnučka 3 roky
20 let 46 kg
40 let 60 kg
51 let 102 kg

Ter.operace 22.7.2014 u Doc. Holéczyho:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 12:24 
Offline

Registrován: 09 pro 2010 08:51
Příspěvky: 5561
Bydliště: Brno
Venušanko
Můžeš jít, kam chceš. 30. 6. si vezmeš výsledky vyšetření a odejdeš jinam.

_________________
56 let, plikace 23. 3. 2011 Dr. Čierny
26. 11. 2013 abdominoplastika, prof. Brychta
9. 12. 2014 redukce stehen, prof. Brychta
Každý je svého štěstí strůjcem


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 13:19 
Offline

Registrován: 18 kvě 2014 15:24
Příspěvky: 536
Bydliště: Ostrava-Poruba
dagmar28 píše:
Venusanko FN opravdu nemá moc dobré recenze, ale je to o lidech a pokud jsi byla s konzultací spokojená tak to určitě dopadne dobře :)
Já osobně jsem moc ráda, že jsem se dostala k doc. Holéczymu a na OPku jdu 22.7.
AGEL je soukromá nemocnice a chování personálu je velmi milé. Já dokonce po 9 letech léčby na ortopedii FN jsem dostala doporučení do nemocnice AGEL v Přerově k primáři Seluckém a velmi mi tam pomohli :mrgreen: ( mám těžkou artrózu a endoprotézu levého kolene.)

Dasko,je pravdou ,ze jsem ted na vazkach.Vis,pred casem jsem na foru cetla,ze byla jedna pacientka operovana ve FN u dr.Foltyse ke kteremu mam jit take ja.Pry operace neprobihala spatne,starali se tam,ale pooperacni pece je pry nulova,vubec tam pacientku nesledovali,neodebirali ji krev na rozbor,zda ma vsechny hodnoty vporadku ci ne apodobne.Proste po operaci zadny zajem o pacientku.No,toho 30.teho mam si jit s vysledky pro termin operace,tak si s dr.Foltysem promluvim a dle toho se rozhodnu jestli mam podstoupit operaci tam ci ve Vitkovicich.Uz jsem do Vitkovic telefonovala a berou objednavky na zari,driv uz ne.Jinak ja jsem taky s tim pohybovym aparatem na tom blbe.Mam zoperovanou pater-kovove vyztuhy a srouby a vymena plotenky z pretizeni z prace,pracovala jsem v domactnostech jako asistentka u nemocnych a invalidnich.No a pak mam operovane koleno-meniskus,ale obe kolena trpi i artrozou,tak Te budu brzy nasledovat jestli se mi bariatrickou operaci huntovani kolen nepozastavi.

_________________
Obrázek


51 let,v=172cm,rozvedena,2 synove...jsou to nejlepsi co mi zivot dal a civavka Kacenka
Vitkovice,operace-Sleeve resekce21.10.2014-Mudr.Bolek
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.


Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 13:37 
Offline

Registrován: 18 kvě 2014 15:24
Příspěvky: 536
Bydliště: Ostrava-Poruba
Anax.ja vim.Jak uz jsem napsala,jeste si promluvim s doktorem ve FN a dle toho bud pujdu tam nebo se objednam do Vitkovic.I kdyz mam FN jen 3 zastavky tramvaji,tak dobra pece to nevyvazi.Radeji budu dojizdet do nemocnice pres pulku mesta,kdyz za to bude stat.

_________________
Obrázek


51 let,v=172cm,rozvedena,2 synove...jsou to nejlepsi co mi zivot dal a civavka Kacenka
Vitkovice,operace-Sleeve resekce21.10.2014-Mudr.Bolek
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.


Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 13:48 
Offline

Registrován: 18 kvě 2014 15:24
Příspěvky: 536
Bydliště: Ostrava-Poruba
DEVCATA HURA!,ted jsem jeste jednou mluvila s nemocnici Agel,primo se sestrou ktera ma seznam na operaci na starost a i kdyz jsou terminove precpani,tak jsem ji uprosila at me nekde vecpe jeste pred prazdninama,tak me vecpala na 13.45hod. 25.6. :D.Ptala se co jako mam uz hotove za vysetreni,tak jsem ji odvetila ze sono+gastro+psycholog a spiro budu mit 24.6.Tak pry budu potrebovat jeste Echo a krevni odbery na ktere mi daji sve formulare.To je najednou fofr :lol: ....ted uz jsem jen zvedava jaky termin operace dostanu.Kdyby to bylo jeste o prazdninach,tak bych byla v sedmem nebi...no primo tak doslovne ne,jeste chci neco pozit a pocitit jak se zije v "novem"tele :mrgreen: .

_________________
Obrázek


51 let,v=172cm,rozvedena,2 synove...jsou to nejlepsi co mi zivot dal a civavka Kacenka
Vitkovice,operace-Sleeve resekce21.10.2014-Mudr.Bolek
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.


Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 13:58 
Offline

Registrován: 09 pro 2010 08:51
Příspěvky: 5561
Bydliště: Brno
Venušanko
Obrázek

_________________
56 let, plikace 23. 3. 2011 Dr. Čierny
26. 11. 2013 abdominoplastika, prof. Brychta
9. 12. 2014 redukce stehen, prof. Brychta
Každý je svého štěstí strůjcem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 14:00 
Offline

Registrován: 07 lis 2013 18:47
Příspěvky: 981
Bydliště: Zlín
venusanko, takže ty nakonec půjdeš do Vítkovic?

_________________
motiva

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 14:08 
Offline

Registrován: 18 kvě 2014 15:24
Příspěvky: 536
Bydliště: Ostrava-Poruba
Anax+Motiva,devcata uz je to tak,ja pujdu do Vitkovic :lol: a rozsiruji vase rady,ted uz nase :wink: :mrgreen:

_________________
Obrázek


51 let,v=172cm,rozvedena,2 synove...jsou to nejlepsi co mi zivot dal a civavka Kacenka
Vitkovice,operace-Sleeve resekce21.10.2014-Mudr.Bolek
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.


Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 14:17 
Offline

Registrován: 12 čer 2014 13:26
Příspěvky: 124
Bydliště: Ostrava -Poruba
Venusanka píše:
DEVCATA HURA!,ted jsem jeste jednou mluvila s nemocnici Agel,primo se sestrou ktera ma seznam na operaci na starost a i kdyz jsou terminove precpani,tak jsem ji uprosila at me nekde vecpe jeste pred prazdninama,tak me vecpala na 13.45hod. 25.6. :D.Ptala se co jako mam uz hotove za vysetreni,tak jsem ji odvetila ze sono+gastro+psycholog a spiro budu mit 24.6.Tak pry budu potrebovat jeste Echo a krevni odbery na ktere mi daji sve formulare.To je najednou fofr :lol: ....ted uz jsem jen zvedava jaky termin operace dostanu.Kdyby to bylo jeste o prazdninach,tak bych byla v sedmem nebi...no primo tak doslovne ne,jeste chci neco pozit a pocitit jak se zije v "novem"tele :mrgreen: .




No tak super jdi do toho - jde o tvé zdraví a s tím už sis toho zažila dost :(
Přeci tady nejsme od toho, aby nás sužovali bolesti !!!

_________________
Dagmar

51 let, šťastně vdaná, dcery 27,29 let vnučka 3 roky
20 let 46 kg
40 let 60 kg
51 let 102 kg

Ter.operace 22.7.2014 u Doc. Holéczyho:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ppaajinka na operaci v Prostějově
PříspěvekNapsal: 19 čer 2014 14:26 
Offline

Registrován: 18 kvě 2014 15:24
Příspěvky: 536
Bydliště: Ostrava-Poruba
Dasko,ctes mi uplne myslenky :D .Jdu do toho! :wink:

_________________
Obrázek


51 let,v=172cm,rozvedena,2 synove...jsou to nejlepsi co mi zivot dal a civavka Kacenka
Vitkovice,operace-Sleeve resekce21.10.2014-Mudr.Bolek
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.


Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Bandáž žaludku | Chirurgická léčba obezity | Léčba obezity | Bariatrická chirurgie | choob.cz
Banding klub je občanské sdružení lidí, kteří mají zájem o chirurgickou léčbu těžké obezity nebo jim byla provedena bandáž žaludku. Cílem klubu je pomáhat pacientům po operaci a poskytovat informace o bariatrické chirurgii a výsledcích této léčby.

PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © Banding klub ČR, občanské sdružení