Hrošák....ten předminulý týden co jsme tam byli toho 13.tak tam sníh byl vidět hodně na těch kopcích i po cestách v lesích,což to bylo v poho ,ale ta lesklá cesta jak jsme uviděli v dáli Ještěd tak od tý doby silnice se fakt dost leskla,ale to nechci strašit,třeba je to tam lepší,ale to bylo u nás na Budějcku krásný počasí,ted je to tu na dvě věci sychravo a drobátko to taky namrzá,ale jak je tam ted to nevím....at ti to dobře dopadne až tam pojedeš
Kytička...budu ti držet pěsti pro štěstí....začínám se trošku bát a to bych měla být už v klidu po těch 4opkách na OBklinice...no ted to ještě jde ,ale jak se za mnou zavřou pomyslné brány

ted jsem chtěla napsat věznice...ale myslím nemocnice,tak mi začne být ouvej...radši bych to chtěla mít hned za sebou....ale to chce klíííííd....jo taky mám nástup na ten samý čas co ty....ještě si musím oběhat gynek.vyšetření,to po mě na OBéčku nikdy nechtěli,tak aspon nějaká změna,no a deset dní k obvodákovi na krev předem,aspon tak jsem to pochopila,že si to mám nechat od něj....ještě něco dneska jsme jeli sousedům pro auto někam k Vlašimi a tam sníh nebyl vůbec jen děsná zima...ale to je ještě pořád daleko od Jablonce
Akorád sice jsem to tu nepsala teda myslím,ale příde mi to že pan primář nějak moc už ted to Sadi-P nedělává,on říkal že je to náročná operace,té mé kamarádce to taky nenavrhnul,takže ona bude mít baypas....a i jak to tu čtu tak těch co je tu s baypasem je ted víc i tady.....