fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 14 říj 2025 00:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3287, 3288, 3289, 3290, 3291, 3292, 3293 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 07:58 

Dobre ráno mam dotaz ......když ted přecházím na ty mixované jídla dělají mi lépe :D ze jsem mohla o kilo přibrat asi hloupa otázka , ale ja se nemam kde zeptat než tady a ještě jak je to ted se slazenymi nápoji :shock: dnes jsem 3 týdny po opce.

34Let
1Manžel
3Děti
sleev resekce 20.2.2015 FN O Poruba
1Pes
2Kočky

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 08:09 

dudlik: Dobré ráno i tobě. To že jsi přibrala kilo je zcela normální. Nemusíš se toho bát, tělo si dělá zásobu protože má pocit že má malý přísun potravy než na jaký bylo zvyklé před operací. To se zase zklidní a váha půjde zase dolů. A nedivím se že ti mixovaná strava už dělá dobře. Je to krásné pohlazení pro žaludek. Hlavně nejíst moc solená a kořeněná jídla. Tak to aspoň říkali v nemocnici nám. Jinak co se týká slazených nápojů, tak ty si klidně popíjej. Potřebuješ dostat do těla i nějaké cukry. Pokud to piješ s mírou a ne od rána do večera, tak je vše v pořádku :)

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 08:12 

Speedy. ....Dekuji uklidnilo me to :D

34Let
1Manžel
3Děti
1Pes
2Kočky

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 08:16 

dudlik: Nemáš vůbec zač. Vím jak se cítíš, také jsem si tím prošel a také jsem se děsil každého přibraného deka, či kila :) V podstatě to mám tak teď poslední dobou. Tělo se nějak šprajcuje a ať dělám co můžu tak kilo shodím a zase naberu a zase shodím a pořád dokola. Takže v podstatě už dva měsíce jsem na stejný váze, jen s kilovým výkyvem :D

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 08:47 

Ale uz tak na tobe jdou zmeny (velke ) vidět. Vypadas podstatne mnohem lepe :D

34Let
1Manžel
3Děti
1Pes
2Kočky

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 08:49 

dudlik: To ano :) To máš pravdu, já jsem spokojený sám se sebou co jsem dokázal. A jsem moc rád i za těch 30 kg shozených dolů. Uvidíme jak to ještě půjde dál :)

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 09:05 

Speedy.......no 30kg je preci dost dobry....a verim, ze ti to pujde jeste dolu se rika,ze Vy muzi mate lepsi spalovani :D

34Let
1Manžel
3Děti
1Pes
2Kočky

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 09:10 

dudlik: Něco na tom asi bude :)

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 09:12 

Milí hubeňouři!
Hlásím se z přechodného bydliště v bohumínské nemocnici. Jedna změna, doktorstvo už má jasno, co mi je. Není to trombóza. Je to bércový vřed a povím vám, nic pěkného na pohled. Ve středu doktor zavelel, že se do toho podívá. Každý lehký dotek bolel, mě bolela i přikrývka na té noze a najednou se k tomu postavil řezník a třikrát do toho zapíchl jehlu a pak mačkal ven hnis. Ježíši, já řvala, že to snad slyšeli až na vrátnici. Ve čtvrtek na velké vizitě řekli, že to budou vytlačovat zas. Brečela jsem a prosila primáře, ať volí nějakou šetrnější metodu, že jsem ve středu málem vypustila duši. A najednou se našel lidštější přístup, před zákrokem mi dali silnou injekci proti bolesti. Takže jak začal vymačkávat hnis, samozřejmě to bolelo, ale už jsem jen lehce sténala a nemusela řvát jak rozzuřená lvice. Takže za chvíli jdu na čistění zas, injekci už mi píchli. O program na víkend mám postaráno, opět ho budu trávit v naší milé nemocnici.A vůbec mne netěší myšlenka, že nejen víkend, ale asi i další dny.

10.11.2014 /123kg/konzultace MUDr Ostruszka FN O-Poruba, TUBU 23.1.2015
2.3.2015 oslabená imunita-streptokok-růže-dodnes díra v noze

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 09:19 

Jejda, Helenko, Ty si teda užíváš :roll:
S bércákama není žádná sranda, jen ať Ti to pěkně zaléčí, vydrž!

Dudlik
To se stává velice často, že na kašovité váha vyleze mírně nahoru, ale neboj, to zase půjde dolů :lol:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 09:28 

Helen .K.....ted jsem to tu zrovna říkala příteli,co ti manžel řekl...a přesně jak tu psali ostatní,že si myslím a to jsem ho viděla jen chvilku v nemocnici než jste odjeli,že má prostě strach ,že může o tebe přijít,říkám mu má strach že mu jako ty utečeš a on mi říká,kdyby chtěla tak by mu utekla ikdyby byla tlustá,joooo a já já mu říkám,ale jako obéznímu člověku se hůř utíká :D ,nedělám si z toho srandu,taky jsem to měla tenkrát hned jak jsem dala prvních asi 25kg dolů po první plikaci,jako byl rád,moc mě teda nechválil,bo poslouchal od druhejch a vadilo mu když se na mě jen někdo podíval v supermarketu při nákupu a nedej bože když jsem se dala do hovoru s nějakým prodavačem,bo sem tam dříve pracovala tak je znám,hned chtěl vědět kdo to je atd....musela jsem se v duchu smát,bo dřív mě tak nesledoval,ale pak se uklidnil a bylo zase vše OK
Jinak říkala jsem ti to ,že ti to moc sluší i kabátek na tobě visel,nebud smutná ..já vím ,že to zamrzí,ale vzpomen si na primáře jak jemu ses líbila i si tě fotil a chodil tě navštěvovat ,jak měl radost z odvedené práce.....to na mě se vyprd))))dělám si srandu.....kdybych já měla tak pěknou plastiku jako ty tak si pískám,ale jsem spokojená i za tu svou....tak opravdu sluší ti to....a srovná se to neboj a stehy až ti zmizí...říkala jsem ti to myslím,jedna jak jsem znala ze stránek Drobků a chodila i sem...Zakletka,tak ta i dokonce najela na modelink a fotí....
Natty.....já se dávila tak,že bys byla ze mě kožo,ale já sem takový posera jak jde o trubky do jakéhokoliv otvoru,taky jsem si to nejdříve nechala dát nosem,ale mě to nešlo,takže mi to pak ostříkli do krku,podruhé jsem si nechala dát injekci a ta mi zabrala až cestou z Prahy,ale asi to bylo o malinko lepší,už je to dlouho tak si to moc nepomatuji a ted při opce mi to dali do nosu až po uspání.....ale je to fakt jen chvilka při tom gastru,já počítala minuty :D

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 09:32 

Helenko.....nedivím se ,že si řvala jak lvice...ze mně by se asi stala obří tygřice....taky pani semnou na pokoji byla na jednom vyšetření tam a když se vrátila se slzama v očích tak říkala,taky že řvala jak lvice .....ještě že pro tebe našli nějakou tu injekci
Annax...zdravím po ránku :D

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 12:04 

Obrázek

8.11 2012 vertikalní plikace,duodenoilealní bypass
Jablonec Nad Nisou pan primař zachránce všech žen-))
JSEM VELICE SPOKOJENÁ)))

17.2- změna posunuto na 2.3 2015 Abdoplastika+Hermioplastika
JÁ VDANÁ MANŽÍLEK DĚTI DVĚ A DVA PSI

http://hedulik.rajce.idnes.cz/nastenka/ ... iZ8N-1.jpg

ILONKO Zdravím tě holka moje máš pravdu a utvrdilo se mě to dneska asi za dvě hodiny prijel s nákupu a přinesl mě kytku růží normálně jsem s toho zmatená mě přijde že to začíná být žárlení no tě pic .Začal se omlouvat opět ,že mě miluje a že to tak nemyslel jenže já si myslím ,že tohle nebude konec ,že si ještě užiju až mě lidi uvidi a začnou mě povzbuzovat a chválit život je boj jak se říká tím chci napsat ,že já toho nelituju fakt né nevěřila jsem někdy ,že to dokážu a když mě byla dneska navštívit švagrová a řekla ,že jsem uplně jiná skrásněla já tomu nějak nevěřím ))) je to vše pro mě nové ,ale děkuju že jsem mohla si tu rochu postěžovat já doufám,že to snad bude dobrý a nebo taky né

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 12:21 

Helenko Kocová
Já si taky myslím, že se manžel bojí, že ho opustíš, protože teď jsi fakt moc krásná.
Pokud ho nemáš v úmyslu opustit, tak mu to říkej :wink: že ho máš ráda, nikdy ho neopustíš, že je pro tebe nejlepší chlap na světě. Oni se sice všichni tváří jako chlapáci, ale uvnitř to jsou sralbotky a potřebují obejmout a ukonejšit (hoši promiňte :oops: :roll: )
jo a ještě něco: teď si hrej na princeznu, nic nezvedej, nenatahuj se, nech si všechno podat a nechávej se prostě obskakovat!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 13 bře 2015 14:32 

Helenko. K.: přesně bych napsala co annax!!!!
ještě bych se zeptala jestli jsi měla každé tři měsíce nějaké léky , vitamíny co ti psal lékař??? já mám nedostatek vitamínu D, dostala jsem Vigantol kapky, taky jsi to měla???

Helenka: tak hlavně aby se ti to brzo zahojiloooooooo!!!! to jsi si teda vytrpěla...snad bude líp a líp!!!

49 let,178 cm
R-Y bypass 30.1.2015 primář Vraný

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3287, 3288, 3289, 3290, 3291, 3292, 3293 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina