Krásné ránko přeji všemU nás už svítí sluníčko,to bude asi zase krásný den,sem dneska asi kvůli tomu zatmění slunce

stávala nějak hoooodně brzy a první jarní den asi k tomu ještě.
Docela by mě zajímalo ,co jste ti z vás kdo byli operováni v Jablonci,co jste jedli na tekuté,teda spíš pili

,jestli opravdu ten měsíc nebo jste na kašovitou najeli dříve...my co jsme byli kdysi na OB klinice v Praze tak jsme tu tekutou měli dva týdny a pak kašovitou dva týdny,ale chápu ,že je to všude jiné,doufám,že mi ted při první kontrole dá pan primář nějaké info ..
Helen.Kocova......tebe někdy pak po opce vážili na takové té váze ,co mě třeba vážili na OB jako ty tuky atd...ta spešl váha,nebo mě budou vždycky vážit tak jako poprvé na obyč.váze s oblečením na sobě....neznám to tak se jen ptám,dík za odpověd.....a pan primář má pravdu,ty se směješ skoro pořád,to je dobře
Helenko...musím souhlasit s Človíčkem...moc krásně napsané
Kytičko....ty prášky jsem na tu menstruaci včera doporučila té kamarádce,bo jí přišel obří dopis z Jablonce a máááááá TERMÍN na 11.května,tak je tak ráda...že už se tam taky dostane...
NH....nebud smutná,to povolí zpátky...
Annax.....musím se taky nějak probojovat na tvé fotečky....až budu mít chvilku podívám se jak se to tu dělá..
TAKŽE krásný den všem