Jinak hlásím, že snad jsem z nejhoršího venku... Nezvracela jsem od úterý večer, obrácení žaludku za tu dobu asi 2*, že je žaludek permanentně "na vodě" si už pomalu zvykám... to se časem ustálí (doufám).
Jídlo - základem je bramborová kaše, k tomu se cpu bílkovinami. Takže libová drůbeží šunka, mleté masíčko, včera luxusní pstruh

. Vzhledem k tomu, že nemám kuchyň pořád zprovozněnou, občas mi něco udělá mamka... v jiných případech, když už mi šunka leze krkem, tak když jsem v práci, zajdu si do mekáče, oloupu ty jejich kuřecí nugety ze strouhnaky a sním něco jich... není to ideální, ale mám tak omezený výběr potravin, že by mi to za chvíli lezlo ušima...
Totiž - MUDr. mi na kontrole řekla to, co jsem si myslela celou dobu... že mně asi nechytl zánět žlučníku ale zánět žaludku... odpovídá to tomu, jak dlouho se dávám do kupy a co vše můj žaludek nesnese... je toho vela... a mám se tomu vyhýbat
Např nesmím cokoli ovocného (max pár loků hruškového džusu), většinu zeleninového (jen trochu dost naředěné např. mrkvové šťávy), taže mj. žádné přesnídávky

, nezvládám mléčné výrobky, nutridrinky, jogurty a tak... max trošku gervais... k tomu jsem byla měsíc na tekuté a polívka už mně prostě nezasytí, potřebuju už aspoň kaši... ve výsledku točím pár věcí furt dokola, ale hlavně, že nebliju... jen ten výběr je dost oemezenej...
Až si budu moct vařit, tak to pošoupnu k zdravější variantě, ale do té doby holt budu chodit na maso do fastfoodu... Nadšená nejsem, ale další týden jíst jen kaši a šunku bych asi nezvládla...
Tož tak... hlavně se mi pomalu daří zlepšovat pitný režim (furt žádná sláva) a to i co do množství (už mám přes litr

), tak do kvality (žaludek konečně snese i něco jiného než kolu, poslední tři dny zkouším slazené čaje a chci udělat přesun na neslazené, vodu zatím pořád nedávám

)

29 let,178 cm, skvělý partner, střelený pes
201516.03.-obezita III.stupně-max
135,5,BMI-42,8 06.05.-plikace,OB klinika,
129,BMI-40,710.05.-obezita II.stupně,
126,BMI-39,828.07.-obezita I.stupně,
110,BMI-34.716.09.-
POLOVINA,
104,BMI-32,808.11.-
DVOUCIFERNÁ,
99,3,BMI-31,310.12.-nadváha,
94,4,BMI-29,8