Nikol,
hlavní je když se dočkáš, je mrzuté, že budeš čekat déle... ale zas si aspoň užiješ prázdniny... já jak měla komplikace a moc nepila, tak jsem strašně špatně snášela ta vedra... navíc určitě někam pojedeš na dovču... já se chystám až v srpnu, tou dobou už bude žaludek zotavenej a představa, že bych na dovolené byla odkázaná ještě na kašovitou stravu je nic moc... Hýbat se také budeš moct bez omezení... Vím, že je to nepříjemné, ale zkus to vydržet, stojí to zato a uběhne to, ani nebudeš vědět jak

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak já mám za sebou šestitýdenní kontrolu s převažováním... jsem docela potěšená

8,5 kg tuku dole, 5 kg svalů (to mně mrzí, ale holt 2 pobyty v nemocnici udělají své), 7 cm přes boky a
15 (!) cm v pase... viscerální tuk se mi hodně snížil, takže super

Jak jsem se radovala, že už nestojím na váze, tak to byl planý poplach, už završuju třetí týden na 114, ale snad se to brzy rozhýbe...
Od MUDr. mám povolený opatrný pohyb s ohledem na to, že furt nejsem stoprocentně ok.
S jídlem to nemám hrotit a mám jíst to, co mi nedráždí žaludek po tom zánětu a postupně se to snažit stabilizovat... Kontrolu u nutri i s jídelníčkem budu mít v srpnu... Celkově spokojenost

.
A další kontrola na interně s převažováním a měřením mně čeká až v září... tak tajně doufám, že bych tou dobou mohla být dvouciferná...

29 let,178 cm, skvělý partner, střelený pes
201516.03.-obezita III.stupně-max
135,5,BMI-42,8 06.05.-plikace,OB klinika,
129,BMI-40,710.05.-obezita II.stupně,
126,BMI-39,828.07.-obezita I.stupně,
110,BMI-34.716.09.-
POLOVINA,
104,BMI-32,808.11.-
DVOUCIFERNÁ,
99,3,BMI-31,310.12.-nadváha,
94,4,BMI-29,8