No právě,kdysi jsem dělala spinning ,po porodu stačil půl rok a byla ze mě lanka,(cca 8let zpět)ted ani ho..

,jak říkáš.Obezitoložka taky na mě zkoušela,že ten běh nemusí být to pravé ořechové,že tam můžu mít až příliš vysokou tepovku a proto nehubnu,ale já si tepovku hlídám teptestrem a já nesprintuju,(ani bych to ted už nedala)ale spíše bych to přirovnala k hodně rychlé chůzi,tak pak si našla zas něco jiného..je to prostě omílání a omílání a ještě co oni tvrdí o té tepovce,že když je příliš vysoká,tak se nehubne,já jsem se kdysi u toho spinu pohybovala kolem 170-190 což je už na vývrat odně vysoká a zhubla jsem na to tata,tam je to tak,že když přesáhneš přes těch cca 130,tak spaluješ cukry,ale nikdo už neříká,že třeba až 48hodin po cvičení spaluješ tuky,kdežto když si na cvičení člověk hlídá cc110-130,tak sice spaluje tuky,ale pouze jen tu hodinu cvičení,tak co je lepší spalovat hodinu nebo až 48hod.po té...mám toho přečteného a vyzkoušeného hodně(i certifikat spinu)a jak mě začne obezitoložka sprominutím poučovat,tak to mě baví.Připadá mi,že oni si tam člověka vyslechnou a pak řeknou ,že musí dělat pravý opak,zajímalo by mě kolika lidem tam opravdu jako pomohli zhodit a trvale.