Gabčo i já miluju Tvé příspěvky, jsou vždy nabity energií....a pobavím se.....ale ty bláhová, já za vodou nejsem, jsem prťavec....co si pamatuji, tak nejméně jsem měla v roce 2002 / s přispěním tedy nenadálých situací v rodině a velkých nervů/ a to bylo 72 kg.....alespoň tam bych to časem ráda dotáhla, to bylo tak akorát, abych byla spokojená, zatím je to pořád plus mínus autobus to, co mám na metříku a drží se váha jedna.....mrcha proklatá.....ale snad už budu moci začít cvičit a bude lépe......
Hele Gábi, já vím a věřím tomu, že až se rok s rokem sejde, tak sedmičku uvidíš, jsi opravdu šikulka, takže já o Tobě nemám pochyb.....a ať se Ti dovča vydaří...nemysdli na nějaké negativní věci, užij si jí a třeba ......třeba budeš i bandistka s mimčem...to bych Ti mocinky přála......
Lecramko, jso velká šikulka a věřím, že i ty mě rychle dohoníš...neboj, sedmičku zdoláš brzičko

držím palečky.....a budeš oslavovat novou sametovou revoluci s váhou......
Hani, já se taky chystám, aby mě alespoň maličko doplnili, tak dej vědět, jak Ti je a jestli nemáš nějaké větší problémy....díky....a držím palečky, ať to jde dolů....
Lú, to máš pravdu, když mi není zrovna nejlépe, juknu sem, přečtu si pár příspěvků a hned je mi veseleji a mám novou chuť bojovat proti těm spropadeným kilům, díky že tu všichni jste, bez Vás bych to nezvládla.....