Ahoj všem,dnes je to přesně 9 měsíců od mé operace,tak mi dovolte trošku bilancovat. . . Výsledky totiž po pravdě předčily má očekávání. Od operace k dnešnímu dni mám dole 40 kg. Mým cílem - tedy snažila jsem se být realistka bylo 30 kg za rok. Nevím,jestli zrovna rychlost je tím kritériem,které je správné,ale jasně si vybavuju,že jsem před operací hltala metříky těch,kteří měli už dole více kil,počítala dobu od operace a snila o tom,že to zvládnu taky. Bohužel jsem někam pečlivě uložila své počáteční míry,takže nemůžu předložit kompletní přehled,ale alespoň jednu si pamatuju. Před operací v pase 125cm,dnes 86cm.
Život se mi mění k lepšímu. Morbidní obezita,kterou jsem si nesla životem,mi totiž bránila na plno si ho užívat. Nechodila jem mezi lidi,styděla jsem se projevit názor a prostě jsem se snažila být co nejméně nápadná,jen aby lidi neregistrovali má kila a já nemusela vnímat ty pohledy . . . Moc doufám,že se mi ještě vyplní další přání a má důležitá motivace,abych mohla slavit jiných 9 měsíců . . .
Čím dál tím víc si uvědomuju,že mě ještě čeká si váhu dlouhodobě udržet a že to bude ještě pořádná fuška,ale já věřím,že už nedopustím,aby se mi život vrátil do těch minulých kolejí.
Dostávám se k tomu,co pro mě znamená,že jsem objevila tohle fórum. Jsem si naprosto jistá,že kdybych se s vámi nepoznala - tedy zatím alespoň písemně,tak bych to takhle nezvládla. Tolik podpory a chvály jsem opravdu nezažila za celý předchozí život. Vlastně mě každá pochvala a komentář k fotkám od vás přivádí do neuvěřitelných rozpaků a samozřejmě z nich mám velikánskou radost . . . Je to odměna i motivace.
Důležité je pro mě vědět i to,že stejně jako já , máte i vy krize a pochyby a podpora,kterou tu nacházíme,nás drží nad vodou.Za to vám všem moc děkuju

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov