Verčo: 
těhu jo,kecko,nene opět pěkkné fotečky,a ten balonek až teda začneš dělat ,ty pohyby navíc tak dofoukni

Jsem se musela smát,já zrovna hačám taky na červené kouličce,jménem balon,a teď otevřu fotky a čučí na mě krásná Verča na bajóně

no super....
Alenko:nechci plnit pokroky ,tak Ti odepisuji sem ,když už tu odpovídám té holce co vegetěním hubne

No máš pravdu že mám hodně nerviček ještě stále,ale bývalo mnohem hůř,teď jsou takové jako větší starosti,ale jak jsem psala sice jedu směrem dolů,.ale musim se držet a musim prostě opravdu se hlídat,kdybych byla v pohodě tak se ani hlídat nemusim a vim že váha pojede směrem dolů ,aji tak,víš tak jsem to myslela,ale kdyby přišlo ještě něco hodně škaredého tak už bych se asi neudržela a nažrala se ,no pardoon,tak snad nic nepřijde,tak nějak cítím že pendluji na hraně,takže teď bojuji sama se sebou a budu se snažit co nejdřív schodit to nabrané kilo,snad se zase rozjedu,kdo má pořád tu Verču dohánět,chichi,a Alenko Tobě bych nějakého fajn chlapa přála,ale když on není ani pro mně chichi,ale Tobě bych ho přála mnohem víc....