Éčko ...beru si tedy dle Tve rady brííííííííííííííle (fuj, Ty vysokoškoláku

) a opět jsi mě mile překvapil. Hubnutí Ti jde vážně skvěle. Tak vydrž, nový elán do Tebe jistě nalil ten príma pocit, že už se můžeš vážit doma na své váze....mimochodem, jak vidím Tvůj příspěvek, vždy si vzpomenu na Tvá "morbidní játra". To už určitě neplatí...drž se, hochu!!!
Lucieee gratuluju

Nádhera
VeruBeru kam jsi zachrula ten svůj skvělý optimismus? Koukej ho najít, strčit do kapsy a víc neztrácet! To bys mě jinak tedy namíchla, děvenko!
Alenko ...my dvě tu všem vždy gratulujeme a samy utřeme hubu, že? A co víc? Hrůza a děs, po hormonech na štítnici jsem přibrala 2 kila. Takže moje doměnka, že nehubnu kvůli špatné funkci štítné žlázy byl asi omyl. No nedala bys to seprat čertům?

Vzpomínám si, že tu psala Bobule, že začala po hormonech po opce štítnice taky tloustnout...takže jsem ztratila i naději, kruciš!

Metřík jsem hned upravila, aby mě ta 85 vždy praštila do tváře! Nevím, jestli s tím ještě něco udělám...jo a ty 2 kila jsou opět přibraná na břišní pneumatice, tak snad, proboha, neměním už za "zimní"...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014