zelenoocko: jenze ja bych mela rada do 30ti dite, a obavam se, ze pokud bych do toho mela jit, tak ted, nebot uz moc casu nezbyva. Tim myslim - ted rok nic, pak to obehat, pak operace, ustaleni nejakeho jakz takz stavu, aby mohl clovek otehotnet, pak 9 mesicu tehotenstvi...a kolik mi bude?

torchu odlehcuju;-)
bobule: jasne, neni to tajny - je to asi 5 let zpatky, kdy jsem zacla mit jiste obtize - DVA roky do me rvali antibiotika, vzali mi oboje mandle, prehazovali si me jako brambor, aby pak zjistili, ze mam reflux, na kterej se ted lecim. Muze za nej pochopitelne do jiste miry i ta tloustka. Beru leky a obtize nemam, rozhodne ne nejak dramaticke. Asi pred rokem a pul jsem zacla mit potize urologicko - gynekologickeho charakteru. nikdo nevi, co s tim. Antibiotika nezabiraj, ted mam autovakcinu, kde to take nevypada na valny uspech. Tahne se to rok a pul, pridaly se k tomu jiny potize (brneni cele male panve, brneni nohou, rukou..), nikdo nevi, co se mnou. Kamkoliv prijdu, reknou, ze jsem tlusta (coz vim). nicmene byla jsem i tlustsi a problemy jsem nemela. je to zacarovany kruh:-( A to je v podstate jediny duvod, proc bych se rozhodla pro operaci - vidina toho, ze kdyz masivne zhubnu, obtize vymizi (ovsem jistota, pochopitelne, neni - jako u vseho)

30 let, 159 cm, zasnoubená, bezdětná, 2 ovčáci a bezva rodina, 13/4/2011 plikace OB klinika