Hezkou neděli všem!
Holky, dámy, slečny....
VEEEEELIKÉ DÍKY za to, co tu píšete! Je to pro mne moc přínosné si to tu pročítat. Ono je moc hezké, když člověk ví, že "operace je jen pomoc" a sama o sobě nic nezmůže, ale člověk si pod tím tak nějak nedokáže konkrétně představit, co to vlastně znamená. To Vaše povídání je v tomto super. Sice mi to malinko bere iluze, ale to není od věci. Nehci mít nějaké přehnaně růžové brýle, že po operaci už bude všechno OK.
A malinko se začínám bát, jestli mi ta plikace teda vůbec pomůže

. Aby jste mi rozuměly - už dlouho jím pravidelně (podle mých dětí, snídáme v 8, v 10 svačina, ve 12 oběd, ve 3 svačina, v 6 večeře a pak po osmé ještě něco malinkého na zub

), pitný režim taky dodržuji poctivě (cca 2l/den), hlídám si porce (příloha max.100g, maso max.150g...., 1 toustový chlebík ke snídani, nikdy víc než jeden kus pečiva atd...), na sladké mám sice slabost, ale už se dokážu celkem ukrotit (haha, zvlášť, když doma nic není

), tučný maso nejím, knedlíky nejím, omáčky nejím, peču na sucho v troubě, hranolky jsou téměř sprosté slovo.... S dětma mám pravidelný pohyb, procházkujeme cca 2 hodiny denně, jednou týdně zajdu na zumbu... A stejně NEHUBNU!!!! Naopak, váha si klidně leze nahoru. Léky na hubnutí na mě nefungují, zdravotně jsem celkem OK. Operace už mi přijde jako poslední naděje!!!! Takže teď ve mě hlodá, jestli je to opravdu tak...
Ale stále věřím, že ano. Opakovaným drastickým hubnutím jsem si srazila metabolismus na minimum

a sama o sobě nedokážu jíst tak pidi porce a neumírat při tom hlady...
Jé, omlouvám se za tak dlouhý příspěvek