Bossí já vím, že toho máš dost, myslím, že holkám hodně pomáháš přímo v nemce a zpříjemňuješ jim pobyt

Tak doufám, že budeš mít i ty příjemný pobyt a potom hlavně ode všech potíží pokoj

V pátek mi praskla hadice od sprchy, máme velký tlak vody a měníme jí 2-3x do roka, bez ohledu na její cenu, tak jsem se v sobotu ráno vypravila do Mostu do OBI pro novou, bylo tam teda narváno,ale hadici mám, pak jsem ještě něco pokoupila v Kaufladu a pak frčela domů, v mlze a vlhku si to frčím do kopce a v nejblbějším místě rána a pak rachot, zastavit a vystoupit jsem nemohla, někdo by mě sejmul, tak jsem zapla nouzovky a dojela asi 200 metrů k Mosteckému letišti a tam jsem mohla bezpečně zastavit, myslela jsem že mi bouchla guma, tak jsem byla smířená s tím, že se vyválím v bahně vyměním kolo a pojedu zpět do Mostu do Barumky koupit nohou gumu, no naštěstí guma v pořádku, jen mi takovej tvrdej špičatej kus prkna prorazil plast co je před kolem, taková jako předzástěrka a v tom to zůstalo a drhlo to o zem a o kolo, tak jsem si oddechla, vyrvala to a jela zvesela domů.
ad tchyně o historkách bych mohla psát romány, naposledy nás dostala, když tchána hnala koupit nový ovladač, naštěstí jej nekoupil, protože by jim byl na nic, nepotřebovala by totiž k TV ale k setoboxu a ten by jí nefungoval, ten stávající měla omotanej gumičkou, protože jak jí to nešlo tak s ním vždy praštila, no nakonec jí říkám a nebudou tam slabé baterky, prej né vždyť tam nejsou dlouho jen co tady bydlíme, což je už 2,5 roku

a z její frevencí přepínání, kdy i Fantozzi je břídil, museli být úplně mrtvé, takže vyměnili baterie a tchán si oddechl, že nemusí kupovat nový ovladač ale zgumičkovanej ho stejně musí mít , jak s ním mlátila
Slyším, že manžel rochní u kotle s uhlím, tak končím, za chvilku mě požene od PC

Takže sem nakouknu z mobilu, ale psát z něj nebudu vždy kduž dám odelat tam mě to odhlásí, tak hezkej večer.

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.