fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 08 zář 2025 21:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1145, 1146, 1147, 1148, 1149, 1150, 1151 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 09:35 

Ahoj všem !
Báb rýbu jak tráb. Chytila jsem to od dětí. Miluju tohle roční období . . .

Odoperovaným - Drahuš a Romča - gratulace a těm,co se chystají - Boss - tfuj tfuj tfuj !!!!!!!!

Kachna - já jsem vloni bydlela kvůli rekonstrukci skoro 2 měsíce s rodinou u tchýně v bytě. Byl to opravdu nevšední zážitek. Ikdyž je to hodná ženská,tak jsme si nakonec lezly pěkně na nervy. No ale ustály jsme to a dál fungujeme normálně. Když kolikrát slyším,jaký čarodějnice vyfasovaly ženský kolem mě,tak si říkám,že mám ještě štěstí.

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 11:36 

ahoj všem...po včerejší povedené akci ŽIJU !! Byla tam nejedna panáková smršť, ale kupodivu jsme to ustáli bez újmy :oops: :lol: :lol: :lol:

A mám opět DOTAZ co je dobré na zánět močáku?? ATB už jsou nasazeny, injekce prý může působit až za dva dny, tak třeba máte něco vyzkoušeného, týká se to švagrové, ne mě, ale i tak určitě poradíte, díky :wink:

BLÍŽÍ SE KONEC ŘÍJNA, TUDÍŽ SE BUDE DĚLAT MĚSÍČNÍ STATISTIKA, UPRAVTE SI METŘÍKY K 31.10.2011 !! Děkuji

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 11:46 

Veru
na močák brusinky BRUSINKY BRUSINKY
ve všech podobách, kapsle z lékárny, kandovaný, čaj ...

My se s tchýní moc nemusíme, po svatbě se mnou asi 5 let nemluvila, protože jsem jí ukradla jejího (32letého :lol: :roll: ) chlapečka. Ale když u nás před pár lety měsíc během rekonstrukce svého bytu bydlela, tak jsme při jejím stěhování obě brečely, protože nám spolu bylo dobře. Brečely jsme pak ještě jednou, protože od nás se stěhovala k druhému synovi, kde zažila peklo.

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 12:33 

Věrčo...jak píše Annax (čauky Aničko!), skutečně brusinky v jakékoliv podobě, denně celý sáček, proslazené či nikoliv, kompot je taky vynikající, potom ještě borůvky jsou dobrý a ta lichořeřišnice ...možná ještě někde na zahrádce bude "živá", jedí se všechny části rostliny. Chlebík s máslem + lichořeřišnice, chutná jako ředkvička. Super záležitost.
Efekt ATB se obecně projeví v patrném zlepšení až za 3 dny. A chce to teplo, hodně pít (urologický čaj třebas) a ležet. A vynechat kořeněné a ostré jídlo , včetně citrusů...
A Ty přestaň tak chlastat, nebo špatně skončíš 8) . Tvá levá ledvina jistě pláče. Ty ji nemáš ráda? Ty nemáš ráda ani svý játýrka? Ty nemáš ráda své ještě některé fungující mozkové buňky? :mrgreen:

Díky všem, co na mě myslí a drží mi palce. Nepřipouštím si jinou situaci, než takovou, že v pátek budu už prudit doma :shock: :lol: .

Terčo...my budeme spojené telepaticky, hodně štěstí Tobě i Davídkovi :!:

Kachničko sice si tu s Tebou moc nepíšu, ale věř, že poctivě čtu všechny Tvé příspěvky a myslím na Tebe. Máš to v životě těžký, ale to si odbydeš teď a uvidíš, že Tě čekají klidné a spokojené časy. A děkuji za přání brzkého zotavení z mé reoperace, ale Ty potřebuješ daleko víc štěstí a podpory, takže Ti je posílám, drž se a bojuj! :wink:

Draženo ahojky...snad Ti Anička vyřídila ode mně omluvu, že jsem už za Tebou v pátek nezašla...útočila na mě viróza a jednak mi bylo blbě, ale hlavně druhak jsem nechtěla na Tebe hodit ty blbý viry. Uvidíme se, až přijedeš na kontrolu, nezapomeň to nahlásit. Možná přijedeš i na stehy k nám?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 12:45 

Zdarvím při nedělním poobědí
přečetla sem jen letmo ... není mi dobře páč jsem včera juchala až do čtyř do rána a ještě teď se mnou lomcuje kocovina ... neříkejte mi to .. vím ... jsem *ovado :oops: :roll:

Romčo Kilberg.
tak kamarádko a fčil šup na vlnu tekoucího sádla dolů ... užívej si to! :wink:

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 12:48 

Bossinko
To víš, že na Tebe myslím, aby Tě nic do úterka neschvátilo.
A v úterý dopo na vás s Terkou budu myslet na obě!

Odpoledne nebudu u PC, jedu za taťkem na hřbitov. Ach jo, tolik let a furt to nedávám bez slziček :cry: :oops: :cry:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 13:40 

Terčotobě a prckovi taky přeju at jste v pohodě a doma :!: :P Romčo Kilberg.vítej v novém a na kg lehčím životě :!: :P :lol: Tak miláBossinkomyslím na tebe a tfu tfuj tfuj budu ti držet vceckoo :!: :lol: :lol: jo a nic to není a ještě se krasně hyspíš :lol: :lol: :lol:

Je mi 44 let, mám 2 děti, jedno vnouče, a jednoho manžela (občas bych i darovala), 19.9. 2011 nástup a 20.9. 2011 tubu Turnov, už se nemůžu dočkat:)Pokud nejde o život,tak jde o h...o

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 14:10 

Prajem krásny zvyšok víkendu. :)
Verco, ja som mávala roky problémy so zápalmi močového, no prestali, keď som si nasadila liečbu Urinalom-brusinky. Takže ja na nich nedám dopustiť. Teraz, keď cítim, že to na mňa lezie, stačí mi jedna tbl.Urinalu akut a som v poho. Včera som v obchode natrafila na brusinky čerstvé, tak som kúpila hneď pol kila. No keď sme ich ochutnali, myslela som, že ma šlakne, lebo je to strašne trpké. Uvarila som z nich džém, ktorý bol hotový za pár minút a je mňamkový. Takto sa bude dať konzumovať ako liek lyžička denne. Je to prírodné antibiotikum, obsahuje vit C,D. Pri dennom užívaní sa zníži riziko zápalových procesov až o 40%. 8)

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 15:15 

Čau lidi. Jen se tak zeptám. Má někdo zkušenosti s tím adipexem?

26.11.2012 dosaženo 155 kg
20.2.2013 dosaženo 151 kg
24.2.2013 dosaženo 150 kg
20.5.2013 dosaženo 149 kg
17.8.2013 dosaženo 146 kg.
5.4.2014 dosaženo 150 Kg

3.3.2021 vysoce nad 170 Kg

Rok 2023 po zjištění diabetes II. zhubnuto od května 2023 do 25.11.2023 na cca 170 kg.

Naposledy upravil brick dne 08 lis 2011 08:44, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 16:03 

Ahoj všem, jen v rychlosti, není mi od včera dobře - teplota, bolesti všech kloubů a nejvíc břišních svalů a celé jizvy - doufám, že to je "jen" chřipka. Voda mi připadá, že už jen kape a ted zas tohle.
Všem před operací přeji rychlé a nekomplikované hojení.

nástup na op 145kg

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 16:59 

brik, to víš, že se zkušenosti najdou, u mne bohužel velmi negativní, zvracení, třes, bolest hlavy, motání se, musela jsem ho vysadit ale ješte dobře čtrnáct dnů mi bylo zle a to jsem ho brala 1 měsíc, čekala jsem, že to přejde, že je to jen nějaká reakce, nedalo se,
mám takový dojem, že se snad dokonce stahoval z prodeje ne?

10.4.2012 Turnov bypass

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 17:00 

Všech přeji krásný večer,omlouvám se,že v poslední době moc nepíšu,ale je toho na mě v poslední době nějak moc :( a nic nestíhám a ke všemu nervozita s blížícím termínem opky- stoupá :roll:

26.11.2012 68kg.
,,Neumíme vrátit vteřiny, minuty, hodiny ani dny, promarněné z našeho života. Žijme tak, abychom toho nikdy nelitovali."

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 17:19 

Bossí já vím, že toho máš dost, myslím, že holkám hodně pomáháš přímo v nemce a zpříjemňuješ jim pobyt :-) Tak doufám, že budeš mít i ty příjemný pobyt a potom hlavně ode všech potíží pokoj :-)
V pátek mi praskla hadice od sprchy, máme velký tlak vody a měníme jí 2-3x do roka, bez ohledu na její cenu, tak jsem se v sobotu ráno vypravila do Mostu do OBI pro novou, bylo tam teda narváno,ale hadici mám, pak jsem ještě něco pokoupila v Kaufladu a pak frčela domů, v mlze a vlhku si to frčím do kopce a v nejblbějším místě rána a pak rachot, zastavit a vystoupit jsem nemohla, někdo by mě sejmul, tak jsem zapla nouzovky a dojela asi 200 metrů k Mosteckému letišti a tam jsem mohla bezpečně zastavit, myslela jsem že mi bouchla guma, tak jsem byla smířená s tím, že se vyválím v bahně vyměním kolo a pojedu zpět do Mostu do Barumky koupit nohou gumu, no naštěstí guma v pořádku, jen mi takovej tvrdej špičatej kus prkna prorazil plast co je před kolem, taková jako předzástěrka a v tom to zůstalo a drhlo to o zem a o kolo, tak jsem si oddechla, vyrvala to a jela zvesela domů.
ad tchyně o historkách bych mohla psát romány, naposledy nás dostala, když tchána hnala koupit nový ovladač, naštěstí jej nekoupil, protože by jim byl na nic, nepotřebovala by totiž k TV ale k setoboxu a ten by jí nefungoval, ten stávající měla omotanej gumičkou, protože jak jí to nešlo tak s ním vždy praštila, no nakonec jí říkám a nebudou tam slabé baterky, prej né vždyť tam nejsou dlouho jen co tady bydlíme, což je už 2,5 roku :shock: a z její frevencí přepínání, kdy i Fantozzi je břídil, museli být úplně mrtvé, takže vyměnili baterie a tchán si oddechl, že nemusí kupovat nový ovladač ale zgumičkovanej ho stejně musí mít , jak s ním mlátila :lol:
Slyším, že manžel rochní u kotle s uhlím, tak končím, za chvilku mě požene od PC :-) Takže sem nakouknu z mobilu, ale psát z něj nebudu vždy kduž dám odelat tam mě to odhlásí, tak hezkej večer.

Obrázek

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 17:39 

bossinkokoukej se rychle vykurýrovat. Ty jsi nezmar, já vím :mrgreen: . Ty tvoje pády jsou zde všem známé a je div, že vyvážneš bez větší úhony. Jen hlavně až budeš po operaci, tak ne aby tě napadlo krmit rybičky v jezírku :mrgreen: . Nemuselo by to dopadnout tak dobře jako tenkrát.

Věrčokoukej být v teploučku, jestli máš ten močák. Popíjej urologický čaj, mě se osvědčil od Lerosu ledviny a močové cesty, na ten nedám dopustit. Brusinky jsou taky hodně dobré.

Tak jak jsem teď doma, tak tak brouzdám světem internetu a pročítám si bariatrické operace :roll: , asi už nějaká úchylka či co :shock: (doufám, že Hrubáček nebude chtít psychouše, asi bych neprošla :twisted: ). Navíc jsem mluvila se známou, která žije již mnoho let ve Státech a nějak jsem nahlodaná na bypass(ona ho má už od roku 2003 a max.spokojená). Už jsem o něm uvažovala než jsem zase začala chodit sem. Tak teď nějak nevím jestli tubu nebo bypass. Pohovořím si s Hrubáčkem, vím, že mi nic nedoporučí, to ani nechci, ale spíš si budu chtít ujasnit pár věcí (léky, dlouhodobé hledisko....). Škoda, že sem nechodí lidé, kteří mají bypass už dlouho, třeba 5 a více let.

18.8.2011 konzultace v Turnově doplněno5 ml,30.8.2011 pro obtíže -0,5ml

21.10.2011 Turnov odstranění bandu,
27.3.2012 Turnov gastrický by-pass R-Y, 4.1.2013 žlučník
Vzhůru dolů k lehčím zítřkům....

PříspěvekNapsal: 30 říj 2011 17:46 

Ahoj Všem
po včerejší zábavě jsem k.o :oops: :oops:
bohužel jsem celý den s dětma,tak jsem spala jen 2 hodiny.
Po dlouhé době jsem si pořádně zařádila,ale opilá jsem nebyla,jen malinko :oops: :oops:
jinak Těm,co jsou po operaci: gratuluju ke zvládnutí operace!
všem pilně upisujícím a šťastně hubnoucím též gratuluju!
Dneska budu ráda,že se dohrabu do postele,venku už je tma jako v p.. v pytli :lol: ,tak mě to uspává..
Verco škoda,že jsme se nestihli víc vidět, jen na začátku..
mimochodem,nechala jsem ho tam a jela domů,protestoval,tak měl,co chtěl.Asi po hodině už zvonil u dveří(šel pěšky) :roll: :lol: :lol: a celkem mě nasral ten,co nás vezl rozvozem domů-neboť si řekl z ChO do PE 100,- prosila jsem ho,jestli mi vezme mámu do CHO,že nám hlídala a nemá se jak dostat..s tím,že tam jede stejně prázdnej zpátky a div mě neseřval,že si do nádrže nechčije atd.a chtěl další 100,- takže jsem za rozvoz dala 200,- :twisted:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1145, 1146, 1147, 1148, 1149, 1150, 1151 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina