fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 18 srp 2025 18:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1703, 1704, 1705, 1706, 1707, 1708, 1709 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 28 bře 2012 22:41 

Ramiteša - já si byla pro termín 22.3. a na opku jdu 28.5. (nástup), ale to asi záleží jak pan Dokonalý má plno. Je to vytížený pan doktor :wink:

Leden 2013 metřík dokončen - jedu dáááál!!

Mám doma dva draky Jarýsek 6 let, Natýsek 2 a taky skvělého manžela

8.3. konzultace Turnov
29.5. váha 108kg - tubu - Mudr Hrubý - opravdový miláček všech boubelek
22.3. abdo - Turnov

PříspěvekNapsal: 28 bře 2012 22:58 

Dobrý pozdní večer!!

Scallo,Jarko43,

v nemocnici ve Valaš.Meziříčí,kde jsem byla na opce já ,se musí dodržovat tekutá a kašovitá strava minimálně 4týdny (každá etapa!!).Aspoň před rokem to tak bylo.Řekli mi,že 4 - 6 týdnu tekutá a 4 - 6 týdnu kašovitá.Já to vydržela ty 4týdny.pak přešla na kašovitou a v pohodě.Ale třeba to tady taky zkrátili :wink:

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 28 bře 2012 23:01 

Snad se Grejsi nebude zlobit, když na ni prozradím jak je šikovná a ten pooperační stav zvládá výborně - je to prostě šikula a hlavně už to má za sebou :) :-) ...

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 28 bře 2012 23:06 

Rendys,

mě voda na pití nedělá vůbec žádný problém!!Možná to bude tím,že ji piju od malého dítěte :D Bublinky jsem nepila nikdy,vadí mi!! :mrgreen:

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/26314 ... nutim.html

jdu si koupit čokoládu!! :mrgreen: :oops:

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 00:48 

Čaute všichni!

RAMITEŠÁ néééééééé, s prací v nemocnici nemám nic společného, jen tam občas prudím. Ale termíny se teď dávají zhruba za 2 měsíce. Chceš jít na operaci k nám do Turnova? Pak mi písni SZ. Nasměruju Tě. Zdravím!

Ifko...ještě mě napadlo...je to sice zhůvěřilost (blbý terminustechnicus :roll: ), ale lízni si třeba maggi či sojovku nebo olízni masox. Tvé chutě to uspokojí. Taky můžeš zkusit ochutnat něco od přítele, vycucat šťávu a zbytek vyplivnout. Takže to budeš cucat nad dřezem, aby sis fixovala, že to budeš plivat a ne polykat. Hodně zdaru :wink: !

Edrah tedy 50 kg s bandem, to seš dobrá! To už Tě ani nepoznám!!! Gratuluju!

Rendys314 hm, doktorovi se zřejmě jedná o kalorie v tom sirupu, ale opravdu to bych neřešila. Vždyť nepiješ denně hektolitry! Těch pár kapek nemůže mít tak velký význam na úbytek. Ale chceš-li, tak v Penny se prodávají light (bez cukru) sirupy...momentálně multivitamín a lesní směs. Ale je fakt, že i s těmi se mi voda zdá těžká. Já jsem to pořešila tak, že si do vody přileju trochu sladkého moštu.
A lihgt jogurt? Tak jedině ten s ovocem, kde je trochu tuku a živin. Nejsi v koncentr.....promiň. :evil: Jak psala Věrča, dietní potraviny se Ti budou hodit až tak za 2 až 3 roky, až se zcela zastaví hubnutí a budeš s tím buď chtít ještě trochu pohnout nebo si váhu udržet. Kam pak sáhneš? Do rezerv. Ty budou ve skladbě jídla a v pohybu.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 06:47 

Ramiteša držím co mám,aby jsi dostala termín co nejdřív :-)
Kopretina1976 ty informace co jak dlouho jíst se všude liší, mi v ÚVN od profesora měli napsáno měsíc tekutá a měsíc kaše a když za náma přišla nutrie s jídelníčkem, tak to bylo úplně jinak dokonce tam bylo napsáno, že můžeme toustový chleba bez kůrky apod. tak jsme to doktorovi na kontrole řekli, tak koukal a že se na to podívá , že je to blbost. Já byla na tekuté cca 3 týdny a pak 2 na kašovitě a pak jsem postupně zkoušela normální jídlo :-)
Teda povím Vám dnes je venku taková tma, že jsem si musela v úřadovně rozsvítit světlo, taky na mě ráno útočily všichni foglové z okolí, lítali mi přes cestu jak piloti Kamykadze, ale žádného jsem nesestřelila i když jeden bažant to měl taktak, asi si myslel, že je orel a bude lítat a když jsem se k němu přiblížila tak vzletěl a skoro mi líznul střechu auta, naštěstí to křídlama umával :P ono nestačí, že musím dávat bacha na srnky, divočáky a svině, ještě ty foglové mě budou prudit, a pomali z nor vylezou i zajíci, to zas bude v noci jízda :twisted:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 06:52 

Ramitesa
ja si byla pro termin 27.10. a dostala jsem ho na 7.3., ze se nevedelo, co pojistovna :) ale ted uz davaji po 2 mesicich, i drive...

Edrah
na ruce -lehnout na zada a zvedat flasky s vodou (1-1,5 l) do ruznych poloh :lol: a stat zprima, natahnout ruce, zpevnit a pri predpazenu i rozpazenu jakoby letat - kmitat... :) je to blbe popsane, ale ucinne... Na nohy - vnitrni strana stehen - lezet na zadech, nohy nahore, roztahovat a zatahovat, pri sedu mozno uzit toto - stlacovat http://www.kupujilevne.cz/fotky19312/fo ... 17fit1.jpg a to by bylo, aby to nebylo, neee? Na cviceni se zacinam pomalu tesit :lol:

Kachno,
ptacci si chteli popovidat s jinym ptakem asi, kachnou divokou :lol: my tu ty bazanty mame taky, a dost, i zajice a srny, az se clovek divi, kde to zije :shock:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 06:52 

Dobré ráno vespolek!

Kachničko
Ty mi vždycky roztáhneš pusu od ucha k uchu :lol: :lol: :lol: Díky :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 06:57 

Pekne dobre ranko Vam prajem!!!!!!!
Ja uz bez Vas nevydrzim ani 1 den :roll: :oops:
Ramitesa mrzi ma,ze si sa musela vratit z nemocnice bez opky,ale komplikacie,ktore by Ta ohrozovali za to naozaj nestoja... Skus ten Turnov a cim skor, tym lepsie, bossinka Ti urcite pomoze :wink:
kachnisom sa dobre zasmiala :lol: no to mas teda poriadne adrenalinove jazdenie!!!!Aspon sa nemusis trmacat do ZOO - oni dojdu za Tebou :wink: ale bud opatrna...
Qwys k tomu cviceniu sa budem musiet nejak prinutit aj ja... :cry:
Inak vcera som bola na kontrole na diabetologii a znizila mi prasky a cukor si uz nemusim merat tak casto kedze mam priemerny 4,0 nalacno!!!!! Jupiiii! ;) A po 3 mesiacoch na kontrolu a mozno mi lieky vysadi uplne ;) No nie je ten svet hned krajsi? :lol: Len vonku by mohlo byt trochu teplejsie,ale clovek nemoze mat vsetko,nie? :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 07:02 

Krásné ránko všem!
Děkuji za příspěvek se cvičením :wink: Jsem také ve fázi, kdy kůže je gravitační silou přitahována více, než je mi milé. :roll: Líbilo se mi tady pojmenování (myslím od gwysky...)...VAKOVEVERKA. To sedí...když jsem se včera omylem v koupelně mrkla do zrcadla a viděla, jak se mi prověšují ruce (o ostatním ani nemluvím, ale to mám na očích bohužel víc, tak to tolik nevnímám), až jsem se lekla. Rozpřáhnout pazuchy a nasměrovat se správně po větru, ušetřím za dopravu :roll: :twisted: :twisted:

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 07:15 

Bambulko
a zas jsi upsala! :shock: ja chci taky, asi jsou ty prochazky moc "narocne" nebo cottage moc kaloricky a nejde mi to :evil: chci uz byt taky clovek aspon, tj. docentka studovana... chjoo...
K cukru gratuluju, to mas min nez ja, ja mela 4,4 :D vidis, tak to bylo za pet 12 ta operace, te to zbavi problemu s cukrem uplne!!!

Muchomurko,
mne se uz ted leccos zacina provesovat, rikam si - jesteze mam doma pritele, co uz to proste zna a ma me rad takovou, jaka jsem, jako letavici, si rikam, ze rozvrkocim pri "jizde" pak i orbitrek, kdyz spravne nastavim plachtaky :lol: ale pomalu jiz oprasuji brusle a chystam se v kvetnu taky na zumbu, pujdu se sousedkou, pry pujde se mnou :D zatim jen prochazky a zda se, ze pri nich nabiram svalovou hmotu jako kulturista po steroidech, podle vahy :evil:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 07:34 

Krásný den z Brna všem!!!

A.nagel gratuluji k dalšímu kroku na cestě za štíhlou linií!!
zamalko, vydrž!!! Neboj, půjde to dál!!!
Křížalko, já měla taky gastro v pohodě.
Ramitešo, nejsi sama, kdo to s bossicí pochopil špatně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , já jsem si taky původně myslela, že pracuje v nemocnici a vím i o dalších :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , vychází to z toho, že naše bossinka je zlatý člověk, dobrá duše, která se o všechny stará jako o vlastní!!! :)
babihanko šestivnoučatová, vítám Tě tady a ať se Ti tu líbí!!!
boss představila jsem si Ifku, jak olizuje Masox a vrní blahem :mrgreen: ale máš samozřjmě pravdu!!!!! A co se týče light potravin, tak dnes už od toho dost ustupují i nutriční poradci, protože tuky se tam nahrazují svinstvem, aby to vůbec drželo pohromadě!! Takže si taky myslím, že než light jogurt je lepší normální!
edrah a co třeba si dojít do posilky jen jednou, nechat si ukázat právě ty cviky? 50 kilo je fakt nádhera, nový člověk :)
kopretino, já jsem taky pila vodu odmala, ale právě po operaci mi začala být těžká. Teď už to jde. Naopak bublinky si občas v malé míře dopřeju, dělají mi teď na žaludek moc dobře.
bambulko, zírám na úžasné zprávy z Tvého cukrovaru a moc gratuluji!!!! Stejně jako k dalšímu upsání!!!
muchomůrko, ty ruce jsme probíraly na srazu a holky to nazvaly příhodně NETOPÝR :mrgreen: U mně je to nejhorší právě na rukách, ostatní zatím nestojí za řeč. Ale pořád lepší, než tlustá a vypnutá!!!

jinak, všichni, jak psala kopretina, že ve V.M. je tekutá 4 týdny a kašovitá taky 4 týdny, tak mě to přivedlo na myšlenku vytvořit ještě takový informační chlívek pro nováčky, tedy resp. pro ty, co mají teprve před operací, kde bychom popsaly jednotlivá pracoviště, co je na nich specifické, v čem se liší, tedy třeba den nástupu, obvyklá doba pobytu, holení, klystýry, rentgen, sonda do žaludku, dreny, atd. atd., myslím, že by to mohlo být pro ty, co čekají na operaci, dost užitečné. CO VY NA TO?

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 07:44 

PŘEJI PĚKNÝ DEN!!! :lol: ALE JE TU DNES ZIMA,ŽÁDNÉ SLUNÍČKO!!HOLKY VÁŽÍTE SE DENNĚ,NEBO TÝDNĚ???JÁ SE VÁŽILA DENNĚ A DNES MÁM 30dkg přibrané a nevím teda z čeho :x ,dnes mám v plánu jít s dětma ven tak to musím vychodit...chjoo,chci váhu dolů né nahoru.Jogurty jím po půlkách už :lol: noo jdu umýt toho ročního bo jedl deli a je celý hnědý :D

43 let, 4 děti - dcerky...24 a 12 let, synci...4,5 a 1 rok, přítel 24 let, 29.2.2012 tubu v Havířově, primář Satinský

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 07:45 

Dobré ránko všem. Taky se přiznávám že ráno vylezu a hned pouštím PC a tyhle stránky.Těším se co tu bude nového a opět se zasměju.
Ten přístroj na cvičení je suprovej měla jsem ho někde doma ale nevím kam přišel.

onoika já byla na gastru už 3x a právě poslední zkušenost mi nahání hrůzu.2x v Chebu to byla brnkačka ale v Plzni mi to dělala doktorka a bylo mi hodně zle.Nemohla jsem vůbec polknout dusila jsem se.Pak volala nějakého kolegu a tak to vystříkali znova a ten to dodělal.Chtěla jsem utéct :D :D :D :D :Tak že mi naskakujou pupínky jen to slyším.Ale miláček jede semnou. :D :D

Křižalka ty jdeš taky na OB kliniku??

martina díky moc já vím musím.Ale spíš mě překvapilo jaký měla MUDr zájem hned to studovala a doporučovala obvodní vůbec naopak.

Scalla to je suprový nápad. Bylo by fajne napsat i třeba pidi kuchařku pokud jí už někdo nenapsal. Sesbírat poznatky od těch co to mají za sebou.Pokud by to nevadilo klidně to dám dohromady.Jsem sice před opkou ale jsem doma.Recepty to je moje :D :D :D
Už teď si zapisuju a stahuju co jíst a pít.Nechci zůstat jen na jogurtech.

Jinak někdo psal o vnitřku toastového chleba.MUDr.Šrámková vysvětlovala co se může jíst po opce.Ten vnitřek se namočí a rozmixuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: do kašovité stravy fuj!

11.6 2012 plikace na OB a váha 102,86kg

29.8 2013 reoperace na OB; váha 106kg
9.1 15h Tubu úspěšně zvladnutá v Turnově
20.7.2015 68.5 kg
Obrázek

Naposledy upravil A.nagel dne 29 bře 2012 08:31, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 29 bře 2012 07:54 

A.nagel
Ten toustový chleba bez kůrky si namažeš pomazánkou bez kousků a rozmixuješ v puse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Každý je svého štěstí strůjcem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1703, 1704, 1705, 1706, 1707, 1708, 1709 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina