Krásný den z Brna všem!!!
A.nagel gratuluji k dalšímu kroku na cestě za štíhlou linií!!
zamalko, vydrž!!! Neboj, půjde to dál!!!
Křížalko, já měla taky gastro v pohodě.
Ramitešo, nejsi sama, kdo to s bossicí pochopil špatně

, já jsem si taky původně myslela, že pracuje v nemocnici a vím i o dalších

, vychází to z toho, že naše bossinka je zlatý člověk, dobrá duše, která se o všechny stará jako o vlastní!!!
babihanko šestivnoučatová, vítám Tě tady a ať se Ti tu líbí!!!
boss představila jsem si Ifku, jak olizuje Masox a vrní blahem

ale máš samozřjmě pravdu!!!!! A co se týče light potravin, tak dnes už od toho dost ustupují i nutriční poradci, protože tuky se tam nahrazují svinstvem, aby to vůbec drželo pohromadě!! Takže si taky myslím, že než light jogurt je lepší normální!
edrah a co třeba si dojít do posilky jen jednou, nechat si ukázat právě ty cviky? 50 kilo je fakt nádhera, nový člověk
kopretino, já jsem taky pila vodu odmala, ale právě po operaci mi začala být těžká. Teď už to jde. Naopak bublinky si občas v malé míře dopřeju, dělají mi teď na žaludek moc dobře.
bambulko, zírám na úžasné zprávy z Tvého cukrovaru a moc gratuluji!!!! Stejně jako k dalšímu upsání!!!
muchomůrko, ty ruce jsme probíraly na srazu a holky to nazvaly příhodně NETOPÝR

U mně je to nejhorší právě na rukách, ostatní zatím nestojí za řeč. Ale pořád lepší, než tlustá a vypnutá!!!
jinak,
všichni, jak psala kopretina, že ve V.M. je tekutá 4 týdny a kašovitá taky 4 týdny, tak mě to přivedlo na myšlenku vytvořit ještě takový informační chlívek pro nováčky, tedy resp. pro ty, co mají teprve před operací, kde bychom popsaly jednotlivá pracoviště, co je na nich specifické, v čem se liší, tedy třeba den nástupu, obvyklá doba pobytu, holení, klystýry, rentgen, sonda do žaludku, dreny, atd. atd., myslím, že by to mohlo být pro ty, co čekají na operaci, dost užitečné. CO VY NA TO?

27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!