fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 srp 2025 02:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2029, 2030, 2031, 2032, 2033, 2034, 2035 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 14:55 

Anaj
mrkni na Stravování po opce, hned první jsou Dobré rady a tam je moc přípravků a zkušenosti holek :D

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 15:29 

ahojky , aj ja som to mala po opke , trvalo to asi do 6týždnov , potom to prešlo. myslim že to má suvis so žaludkom.

Fiona píše:
Děvčata

mohu mít jeden intimní dotaz? :oops: Od opky je mi nepříjemně cítit z pusy. Má někdo zkušenost, co s tím, mimo ústní vody?

Obrázek

36rokov , v šťastnom manželstve , 13-ročná slečna , 1mačka
po 11-ročnom boji s nadváhou : tubu pri 126kg - 17.1.2012 v B.B., Dr.Marko
3/2013 mastopexia prs
10/2013 laser.opka varixov oboch nôh
3/2014 plastika "lifting" stehien a augmentácia prs

Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 17:35 

Zdravím všechny kecalky :D (není to myšleno ve zlém)

chtěla bych si tady taky přidat své fotky před opkou a pak postupně ,pokud to pujde dolů tak i nové a aktualní. Jak na to? Poradtě mi prosím. Koukala jsem na vaše co máte volné přístupné a nestačila jsem zírat,údív a neskutečný obdiv. :)

36 let,vdaná za úžasného chlapa,dvě dcery 15 let a 2.roky
váha před opkou 122 Kg
18.6. první konzultace v OV-Porubě
4.7. plicní-splněno
10.7.psycholožka-splněno
12.7.sono břicha-splněno
16.7.gastro-splněno
20.8. snad dostanu termín opky
21.11.12 opka
leden 2014 váha 94 kg
květen 2014 váha 100 Kg

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 17:51 

macis30
ten návod je tady :arrow: viewtopic.php?f=29&t=1012 a je tam i odkaz, jak pracovat na rajčeti :wink:
kdyby sis nevěděla rady, klidně pisni :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 17:55 

Mattonko,[color=#000000]děkuju za odkaz,jdu kouknout a pokusit se n ěco vytvořit. když to nepujde počkám na chlapa a pokud ani to nepujde :mrgreen: tak pisnu :lol: [/color]

36 let,vdaná za úžasného chlapa,dvě dcery 15 let a 2.roky
váha před opkou 122 Kg
18.6. první konzultace v OV-Porubě
4.7. plicní-splněno
10.7.psycholožka-splněno
12.7.sono břicha-splněno
16.7.gastro-splněno
20.8. snad dostanu termín opky
21.11.12 opka
leden 2014 váha 94 kg
květen 2014 váha 100 Kg

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 19:26 

Ahoj všem, hlásím se po dlouhé době. Včera jsem absolvovala gastro. Musím říct že to opravdu bylo to nejhorší co jsem kdy zažila. I k zubaři chodím raději a možná i oba porody byly lepší jak toto...Doufám že už nikdy...Za měsíc a 4 dny nastupuju do nemocnice...Už se moc těším.

26 let, skvělý manžel, dvě zlobivé děti

16.8.2012 TUBU Mostiště

Obrázek

Raději shořet, než vyhasnout!

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 19:47 

uchvatna
:D věř tomu, že jsou i horší věci a gastro za tu operaci pořád stojí... :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 19:54 

to by mě zajímalo co, Možná kolonoskopie to by asi bylo horší :-) Já vím, že to za to stojí, proto jsem to ty 3 minuty vydržela i bez umrtvení

26 let, skvělý manžel, dvě zlobivé děti

16.8.2012 TUBU Mostiště

Obrázek

Raději shořet, než vyhasnout!

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 20:35 

tak vám nevím :?: :?: :?: Využila jsem konzultace v Iscaru ( operovat se tam nedám ani kdyby za to platili ,ale chtěla jsem propojit co jsem zde nastudovala a názor lékaře ) Do ordinace jsem vstupovala s rozhodnutím ,že min tubulizace . Dr sjela moji dokumentaci a navrhla bandáž a až po neúspěchu reoperaci . Prý by to v mém případě bylo lepší , protože váha lezla nahoru plíživě nejsem tolik poznamenaná jojo efektem a tedy 100% zhubnu .A samo je to menší zátěž pro tělo . No to bych jí i věřila ,ale mám v plánu shodit už na pořád ,né dát dolu ,udělat si plastiku a za pět let to mít zpátky .
Vím ,že konečné rozhodnutí je na mě, ale tohle mi nasadilo brouka do hlavy . Jestli si nechat uříznout kus žaludku ,nebo ho jen přiškrtit . Tady jsem si početla jak komu bandáž "pomohla" ,ale zase z jiných serverů ty ohlasy byly lepší , teda hlavně angláni si to chválí .
A ani doma nikdo nejásá ,že mám v plánu ulehnout na operační stůl :evil: manžel by se mnou klidně chroupal kořínky ,ale na operaci kouká skrz prsty . Naprosto chápe moje důvody ,ale myslí si že by se to dalo jinak . No dalo ,ale já na to asi nemám ty správný koule :oops:

p.s mohla bych být tak neskutečně vlezlá a požádat o společné heslo na rajče :twisted: ráda bych pošmírovala všechny ,kterým se zadařilo , díky

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 20:46 

Kamatejko
Život s bandáží vyžaduje obrovskou disciplínu. Máš ji?

Reoperace není jistá. Kolik děvčat usilovalo mnoho měsíců alespoň o vyndání bandáže poté, co jim kroužkem neprošla ani voda!

Uchvatna
Blahopřeji k termínu operace a zvládnutému gastru :wink: Je to hnus, ale je to chvilka ...

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 20:57 

Anax
byla se upozorněná ,že bandáž se velmi snadno přežere a dokážu si představit , že už do smrti budu vážit všechno co sním a víc prostě smět nebudu . Já spíš řeším právě ty komplikace ,co sama neovlivním , špatná operace ,špatné doplnění :( některý ty příběhy mi naháněly husinu

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 21:47 

Kamatejko,

tvůj manžel se na to dívá ze svého pohledu a ze svého těla. A třeba by to dokázal se takové nadváhy zbavit přirozenou cestou...ale nežije v tvém těle s tvým metabolismem..
Můj chlap se na to zprvu díval podobně jako tvůj... A já vím, že on by to třeba dokázal. Jenomže on neměl nikdy tolik kilo navíc jako já, a nežil posledních 10let, jednou dietou za druhou a cvičením s výsledným jojo efektem ještě větším než prvotní zhubnutí...
Dokonce z něj vypadlo něco jako.. že čekám, že to za mě někdo vyřeší (jako tou operací), ale pak jsem pochopila, že má vlastně jen strach abych se zase jen nezklamala... Postupně jsem ho vtáhla do tématu a pak mi byl opravdu silnou oporou a je pořád :-)

A ono to není úplně zadarmo ať si vybereš jakoukoliv bariatrickou operaci, ale ten výsledek a z něho plynoucí pozitiva totálně převažují :)

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012 22:05 

Kamatejko -
No tak to jsi mě docela šokovala, nebo spíš lékařka, co ti to řekla. Já mluvila s doktorem i docentem z FN, s primářem, který mě nakonec operoval jinde a bylo mi sděleno, že od bandáží se už téměř upouští právě z důvodu velmi častých komplikací a nesnášenlivosti kroužku v těle navíc mi bylo řečeno, když jsem byla na 1. konzultaci ve FN, že ať se připravím, že s mou váhou (155kg) BMI 47 mě bude pan docent nutit do by pasu a ani ne do tuby !!!! natož do bandáže, proto si myslím, že je uplně jedno, že se váha navyšovala plíživě, ale navýšila se. No samozřejmě je to tvé rozhodnutí, ale po tom, co znám páru lidí a podle ohlasů, bych do bandáže nešla ani za nic, ale na druhou stranu zatím ani do by pasu, to až v případě, že by tubu byla neúspěšná, ale já doufám že si mi dařit bude. Tudíž rozvaž...ale přeju ti tak i tak velmi mnoho štěstí a ať se rozhodneš správně :-) jo a jak holky psaly, že to chce disciplínu jako hrom (myslím bandáž) tak já osobně jsem s disciplinou na totálni nule !!! takže pro mě osobně by to už vůbec nebylo.... :-D

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka

TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje... :-)
Tak vstříc novým zítřkům :-D

PříspěvekNapsal: 12 črc 2012 05:08 

Dobré ráno všem :wink:

kamatejko
buď ráda, že si došla k názoru, že se nenecháš operovat v ISCARE sama, to, že Ti nabídli bandáž je proto, protože je vhodná pro ně, ne pro tobe protože tvá váha je vysoká na to, aby si s bandáží došla někam do cíle, ale spíš by si se trápila a vyčítala si tuto operaci. A po neuspěchu bandu reoperaci ti nabídla sama od sebe? Protože ví, že bandy jsou nefunkční, proto máš brouka v hlavě.... tam bych nepáchla ani k hlavním dveřím teda... to je přístup :!:
S těmato nevýhodama tě v ISCARE nikdo neseznámí. Tam nekoukají na člověka, ale na to, co se hodí jim.
Co se týká jiných stránek, kde máš záruku, že reference jsou opravdu takové, že vychvalují bandáže-nevěřím..... :roll:
Tady jsou lidi po bandu, některé z nich znám osobně a jejich informace jsou opravdu pravdivé a věřím i těm ostatním, bandy prostě selhávají a už se tolik neoperují :arrow: viewtopic.php?f=52&t=971
Bohužel bandy už přestávají dělat právě pro to, že se stávají nefunkčními a jak píše Annax, chce to hlavně disciplínu a tu kdo znás dodrží-kdyby jsme ji dodržovaly, dodržíme i spoustu diet, jíme pravidelně malé porce, sportujeme a nejdeme se nechat operovat...
Jinak Anuše přečti si její příspěvek zde :arrow: viewtopic.php?f=43&t=969&start=360
Já měla podobnou váhu jako ty a zvolila jsem tubu, jsem spokojená a neměnila bych. Ty můžeš vybírat z jiných druhů operace, určitě jsi ty druhy operací četla, jsou tady popsány :idea:
Jinak máš téměř za rohem špičkovou nemocnici, kde bariatrické operace provádí, myslím tím Turnov, dnes mají zrovna ordinační hodiny tak neváhej a zavolej si na konzultaci, kde se v žádném případě nesetkáš s přístupem jako v ISCARE. Pan doktor ti jednotlivé operace popíše a jak snimi budeš žít dál a vše kolem toho.
Neboj se toho, doma až uvidí fotky na rajčeti a skutečné úbytky, třeba změní názor. Takto po konzultaci v ISCARE si domů nepřišla nadšená tak možná proto i ta reakce, ale chytrá doktorka tě docela vystresovala a nepomohla. Až se vrátiš z Turnova, budeš vypadat jinak, já byla natěšená a nabitá energií, že bych tam nejraději i zůstala a šla do opky druhý den :D
Nenech se odradit od nového života, ten stojí za to a až budeš hubnout, budeš si vyčítat jediné, že si do toho nešla dřív...... :idea: :wink:

:shock: já napsala román hned po ránu :shock:

Tak všem hezký den :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 12 črc 2012 05:48 

jitko klauzova,jak se ti dari?na kterem pokoji si po obce lezela?ja ti zahrivala postel na500,nechala jsem te tam i pozdravovat

24.2.2012 KONZULTACE
8.3.2012 SPIROMETRIE
27.3.2012 PSYCHOLOG
28.3.2012 GASTRO
25.6 obka zvladnuto
Chci žít, nechci živořit!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2029, 2030, 2031, 2032, 2033, 2034, 2035 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina