Dobré ráno všem
kamatejkobuď ráda, že si došla k názoru, že se nenecháš operovat v ISCARE sama, to, že Ti nabídli bandáž je proto, protože je vhodná pro ně, ne pro tobe protože tvá váha je vysoká na to, aby si s bandáží došla někam do cíle, ale spíš by si se trápila a vyčítala si tuto operaci. A po neuspěchu bandu reoperaci ti nabídla sama od sebe? Protože ví, že bandy jsou nefunkční, proto máš brouka v hlavě.... tam bych nepáchla ani k hlavním dveřím teda... to je přístup
S těmato nevýhodama tě v ISCARE nikdo neseznámí. Tam nekoukají na člověka, ale na to, co se hodí jim.
Co se týká jiných stránek, kde máš záruku, že reference jsou opravdu takové, že vychvalují bandáže-nevěřím.....
Tady jsou lidi po bandu, některé z nich znám osobně a jejich informace jsou opravdu pravdivé a věřím i těm ostatním, bandy prostě selhávají a už se tolik neoperují
viewtopic.php?f=52&t=971Bohužel bandy už přestávají dělat právě pro to, že se stávají nefunkčními a jak píše
Annax, chce to hlavně disciplínu a tu kdo znás dodrží-kdyby jsme ji dodržovaly, dodržíme i spoustu diet, jíme pravidelně malé porce, sportujeme a nejdeme se nechat operovat...
Jinak
Anuše přečti si její příspěvek zde
viewtopic.php?f=43&t=969&start=360 Já měla podobnou váhu jako ty a zvolila jsem tubu, jsem spokojená a neměnila bych. Ty můžeš vybírat z jiných druhů operace, určitě jsi ty druhy operací četla, jsou tady popsány
Jinak máš téměř za rohem špičkovou nemocnici, kde bariatrické operace provádí, myslím tím Turnov, dnes mají zrovna ordinační hodiny tak neváhej a zavolej si na konzultaci, kde se v žádném případě nesetkáš s přístupem jako v ISCARE. Pan doktor ti jednotlivé operace popíše a jak snimi budeš žít dál a vše kolem toho.
Neboj se toho, doma až uvidí fotky na rajčeti a skutečné úbytky, třeba změní názor. Takto po konzultaci v ISCARE si domů nepřišla nadšená tak možná proto i ta reakce, ale chytrá doktorka tě docela vystresovala a nepomohla. Až se vrátiš z Turnova, budeš vypadat jinak, já byla natěšená a nabitá energií, že bych tam nejraději i zůstala a šla do opky druhý den
Nenech se odradit od nového života, ten stojí za to a až budeš hubnout, budeš si vyčítat jediné, že si do toho nešla dřív......

já napsala román hned po ránu
Tak všem hezký den