Ahoj ve spolek
Dlouho jsme se neukázal… mam opravdu pořád šrumec, nemam čas v podstatě na nic. Až mi to trochu leze na mozek, že člověk obětuje vše práci… jsou to denně 10-15 hod v práci a ohodnocení víte jaké… 14 čistého + stravenky

super ne?

, je to ale ta moje opravdu velmi nepovedená povaha kdy pořád žiji s tím, že mam tu práci teprve 8 měsíců a je to první zaměstnání tak si přeci nebudu diktovat že chci více peněz a jiné podmínky. Ale člověk je hodně zatížen hlavně psychicky..
Je tomu rok a 3 měsíce co mam od svého dne „ D“ a mohl bych možná zhodnotit co a jak. Někteří si pamatují, že jsme se tu prvně objevil už v roce 2010 se svými úctyhodnými 184 kg. V Iscare mi nebylo moc přáno, spíše naopak, dlouho se odkládala operace a já začal hubnout svépomocí a podařilo se mi odhodit nějakých 25 kg a odmítal pak sám operaci. No ale jak to samozřejmě bývá

povolil jsme v režimu a i když váha moc nahoru nestoupala, cítil jsem jak „rostu“ a řekl si na jaře 2011 že to nesmím nechat dojít do ještě většího extrému, kde bych se zajisté nevyhnul 200 kg hranici a kontaktoval OB kliniku s tím, že už asi není žádné východisko, než se nechat žaludek upravit

k tomu i došlo v Květnu 2011 - plikace. Asi měsíc po operaci mě potkali nemilé komplikace v podobě obrovských bolestí žaludku při chůzi, ležení, sezení, v leže dokonce to nutilo i ke zvracení. Což vedlo k týdenímu pobytu na OB bez jídla a pití, jen na umělé výživě, s výsledkem, že to byl zánět žaludku. Po té ale již bylo vše naprosto v pořádku a já hubl a asi byl i šťastný je fakt že se dnes odvážím na sebe i kouknout do zrcadla v obchodě a hlavně koupím na sebe věci i jeden než v Nadměrných oděvech, ale je fakt, že většina obchodů je stejně na mě malá )). Do jara jsem zhubl na nějakých 115 kg. Což bylo super a už se těšil na to až budu atakovat 100

ale bylo to drobet předčasné
Zhruba od jara letošní roku bojuji s tím, že mam pocit, že mě sešňěrovali nějak málo, nebo se povolili uzlíky a že mi dávno nestačí kelímek potravy k jídlu… Měl jsme jít na gastro, ale kvůli pracovním povinnostem jsem nemohl přijít a zatím se ještě neobjednal, ale asi budu muset. Ale asi budu muset navštívit i psychologa a dietologa. Je to vše zapříčiněno podle mě i tím, že nejsem psychicky vyrovnaný, jak jsme nastínil v úvodu, začíná mi „hrabat“

když vidím jak mi vše začíná utíkat mezi prsty život plyne a za chvíli člověku bude 30 a co? Pořád solo? K tomu jsme přestal shazovat a naopak přibírám nyní jsme na 121 jen tak mimochodem… v práci stres denodeně, nestíhám pravidelnou stravu ani náhodou tj dlouhodobé hladovění a následný večer člověk neví co by snědl a hlavně pořád mě to svádí jíst jen nezdravé jak tučné tak sladké věci.. Na nějaké své záliby či sport (pokud tedy člověk nevstane ráno o 2 hodiny dřív a nejde si zaplavat například) tak nemuže plánovat nic nevím nikdy kdy skončím, proto to přikládám k té psychice. Mimo to když se mi povede skončit třeba kolem 18-19 a dorazím domu jsme bez energie, vyšťavený a to samé i o víkendu, Dříve jsme něco se snažil dělat, teď chybí energie. Asi by nebylo od věci kompletní vyšetření třeba mam nějaký zazimovaný metabolismus

. Nyní jsem 2 dny se pokusil najet na trochu“ normální“ systém ale je to ohromný boj.
Vím že operace je jen pomocník hubnutí, že to není přímí nástroj a vše je opravdu o nás, ale čekal jsme to drobet snažší. Nevím budu asi moudřejší někdy po tom gastru, ale těžko soudit, kdybych zvolil jiný druh operace jestli by to bylo lepší, nebo jestli jsem ten případ, který je neponaučitelný, nedodržuje režim a vlastně sám tím potápí smysl těchto operací, ale věřte mi snažím se bojovat jak to jde, ale nevím, jestli můj žaludek rychle propouští obsah dál do střev, nebo jestli mi tyto trable způsobuje hormon hladu, 15-20 min po jídle pak cítím že mohu zase jíst…
Podal jsem si alespoň přihlášku na VŠ do Ostravy, dálkově stavební fakulta, (další věc, ve které jsem neuspěl před dvěma roky

)) ), pořád mě to táhne k tomu, abych si tu školu dodělal, mam tam 3 roky rozdělané tak je škoda to zahodit. Bude to jednou za 14 dní v pátek, tak uvidíme, buď to povede ke zlepšení stavu nebo k totální likvidaci
Někdy snad taky doběhnu svého cíle, nyní hlavně zvrátit tento nepříznivý stav a obrátit to zase k lepšímu

Posílám fotky z minulého týdne když jsme tu měli strejdu s dětmi z německa na týden to byl fakt vydařený týden