Jana123
to je zajimave, ja taky mela takovy pocit, ze citim ledviny, ale uz se mi upravilo docela i to piti a vetsinou za ten den ty 2 litry dam. Minimalne ale 1,5 l a ono to i staci. Tak je dobre, ze se odbordelujeme

Misenko
mne v testech zjistili akorat zatim to, ze mi chybi bilkoviny. No jakpak by ne, kdyz nejim to maso. Ale mne se nechce, tak aspon ty syry a lusteniny

Verco
tak Romcu pozdravuj, ted uz bude bez toho outezku jako modelka, co muze z fleku na molo, nikoli vsak pristavni

Nicmene ja bych na to nesla. Jesteze se mi to jeste stahuje. I kdyz nohy zacinaji vypadat zajimave. Mely by se vypnout, ale kdyz byly tak dlouho zaple, nikdo to po nich nemuze chtit

Spendlicku
ja myslim, ze si presne na Vanoce prave budes moct neco pevneho dat. Ale to jidlo je tak tucne, ze ti bude s prehledem stacit max. 30 gramu. Vic do sebe jak nedostanes, tak by se asi i dostavil dumping. Takze ano, budes si moci dat sousto rizku a sousto salatu. A pak vzdy jeden, dva kousky cukrovicka. Ale dobre, ne??

Ta plynouci kila ti to vynahradi stejne...

Jinak jsem si dneska zkousela nejake sukne v obchodu, mela jsem chvilku cas... a beru tri do kabinky a rikam prodavacce, jestli mi to bude..?? A ta na tu prvni prave povidala - No ja si myslim, ze Vam to bude velke v pase

Tak sem se zatetelila... Mne a neco velke?

jo a bylo

a ty druhe dve sukne, to sem zas trochu prestrelila, S a M, ze jo

ale obavam se, ze by asi nebyly ani segre moji.
Ale bylo mi neco VELKE, a to to nebylo to nejvetsi, co tam meli

to je nezvyk...
Jinak MONO, SCALLO, gratuluju k prestupu do jinaci ligy, se s nama, oplacanyma, ani nebudete chtit bavit, co?

A naramne se vam bude libit, ze vam za sloupkem neni vidno

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA