Katka04 já mám dost problém v kavárnách, protože nesladím a neslazené bývá preso a někdy Frapee a latee mívají slazené

i Vídeň bývá dost často se sladkou šlehačkou a někde dokonce ta ve spray

vždy se musím napřed zeptat a pok teprve objednávat
Terčo tak zkus napsat Hrubáčkovi, třeba ti poradí
Já když jsem byla 2 měsíce po tubu na kapačkách, tak jsem měla průjem celou dobu a to mě krmili umělou výživou
Irisko u nás byla komisařka včera a já to asi vyplním na internetu, říkala, že je to nejjednodušší a určitě to dojde

včera stála přd poštou na náměstí asi 20ti metrová řada, to si lidé chodí pro folmuláře, když nejsou doma, tak to by se mi stát teda nechtělo
bossice náááádherně jsi to popsala, jak jsme se měli báječně za komančů

jsem se lekla, že jste měli doma telefon, my ho dostali až v roce 1997 po záplavách, jinak byl pouze jen pro VIP a ostatní chodili volat na poštu
a ten nedostatek zboží a fronty, ještě si to živě pamatuji
nic nebylo k sehnání, ale děti se rodily pořád
dokonce nebylo kde bydlet, bo byty taky nebyly a ani žádné se nedaly koupit, vše bylo státní nebo družstevní, pouze na vesnicích se měli trochu líp, že měli svoje domečky a nějakou tu drůbež a pašíka
také jsem měla dvě až tři práce, abych uživila sebe a synka, bo jsem se rozvedla, tak z výplaty a 300 Kč alimentů to moc nešlo
dnes to mají mladí lepší, je všechno k sehnání a tak, když nepojedou 3 roky na dovču k moři, můžou mít i dítě
Jituško, tak na ten stres teda bacha, víš, jak jsem dopadla já s tím mojím stresováním

ani nemusím žádné chlebíčky a zmrzliny a

tak se nenervuj a půjde ti to krásně dolů
Qwys je to hrozné, ty půjčky a chlap bez práce, ale zase jste mladí, tak jste na tom líp, než my starci

když příjdu o práci, tak mě už nikdo nezaměstná, nevím, co bych dělala a navíc zdraví je taky dávno v čudu
já když jsem splatila všechny půjčky, tak mě šoupli do invalidního důchodu a to mi bylo 35 roků, místo, abych si konečně vydělávala a mohla trošku slušně žít, tak jsem opět živořila s pidi důchodem a doma 12ti letého puboše, kterej stále rostl a byl bezednej, jedl od rána do večera
si nevybereš, pořád je něco a když budeš doma na mateřské, tak ušetříš za dopravu, oblečení, kadeřníka...... a jiné požitky

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013