fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 srp 2025 22:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 10:55 

Co ta LADYNKA jak jí asi je... nakukuju jestli už se neozvala... kočulka.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 10:55 

Sazka jasně že dám vědět :wink:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 11:05 

Přeji hezké dopoledne, přišla jsem sem jen hodit očko a pozdravit. V práci konečně klidněji a taky to sluníčko venku působí už veseleji, jen by nemusel být všude ten pyl :twisted: kvetou nám na zahradě lístkáče a to je něco pro mé oči,po ránu vypadám jak číňan, no spíše sumo bojovnice, naštěstí to postupně splaskne,ale i tak je to hrůza,. Před 14 dny jsem si dala jakýsi zahradní salát, byla tam mrkev a si ředkev,nebo co za mrchu to bylo a skončila jsem oteklá rudá na pohotovosti, no můžu já jíst zdravě :twisted: jsem říkala doktorovi, proč to nemám po sušenkách, nebo čokoládě, to mi nevadilo nikdy, jinak je mi ale po syrové zelenině i ovoci zle a většinou s tím vyběhnu, jo to sušenka mi neva :oops:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 11:15 

Leni1975 gartuluji k dalšímu odepsanému kilečku :) já jsem zítra 4 týdny po opce a dnes mi váha ukázala 109,8 , jsem také moc spokojená :lol:

Zakletá gratuluji k výsledku z gastra

všem přeji krásný slunečný den :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 11:26 

Katka04 já mám dost problém v kavárnách, protože nesladím a neslazené bývá preso a někdy Frapee a latee mívají slazené :x i Vídeň bývá dost často se sladkou šlehačkou a někde dokonce ta ve spray :shock: :shock: vždy se musím napřed zeptat a pok teprve objednávat :roll: :roll:

Terčo tak zkus napsat Hrubáčkovi, třeba ti poradí :wink:
Já když jsem byla 2 měsíce po tubu na kapačkách, tak jsem měla průjem celou dobu a to mě krmili umělou výživou :shock: :shock:

Irisko u nás byla komisařka včera a já to asi vyplním na internetu, říkala, že je to nejjednodušší a určitě to dojde :wink: :wink: včera stála přd poštou na náměstí asi 20ti metrová řada, to si lidé chodí pro folmuláře, když nejsou doma, tak to by se mi stát teda nechtělo :evil: :evil:

bossice náááádherně jsi to popsala, jak jsme se měli báječně za komančů :shock: :shock: jsem se lekla, že jste měli doma telefon, my ho dostali až v roce 1997 po záplavách, jinak byl pouze jen pro VIP a ostatní chodili volat na poštu :roll: :roll:
a ten nedostatek zboží a fronty, ještě si to živě pamatuji :evil:
nic nebylo k sehnání, ale děti se rodily pořád :wink:
dokonce nebylo kde bydlet, bo byty taky nebyly a ani žádné se nedaly koupit, vše bylo státní nebo družstevní, pouze na vesnicích se měli trochu líp, že měli svoje domečky a nějakou tu drůbež a pašíka :wink: :wink:
také jsem měla dvě až tři práce, abych uživila sebe a synka, bo jsem se rozvedla, tak z výplaty a 300 Kč alimentů to moc nešlo :evil: :evil:
dnes to mají mladí lepší, je všechno k sehnání a tak, když nepojedou 3 roky na dovču k moři, můžou mít i dítě :wink: :wink:

Jituško, tak na ten stres teda bacha, víš, jak jsem dopadla já s tím mojím stresováním :evil: :evil: :evil: ani nemusím žádné chlebíčky a zmrzliny a :shock: :shock: tak se nenervuj a půjde ti to krásně dolů :wink: :wink:

Qwys je to hrozné, ty půjčky a chlap bez práce, ale zase jste mladí, tak jste na tom líp, než my starci :evil: když příjdu o práci, tak mě už nikdo nezaměstná, nevím, co bych dělala a navíc zdraví je taky dávno v čudu :roll: :roll:
já když jsem splatila všechny půjčky, tak mě šoupli do invalidního důchodu a to mi bylo 35 roků, místo, abych si konečně vydělávala a mohla trošku slušně žít, tak jsem opět živořila s pidi důchodem a doma 12ti letého puboše, kterej stále rostl a byl bezednej, jedl od rána do večera :shock:
si nevybereš, pořád je něco a když budeš doma na mateřské, tak ušetříš za dopravu, oblečení, kadeřníka...... a jiné požitky :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 11:38 

Nedá mi nekomentovat dřívější dobu. Jo fronty byly, ale zase si všichni víc vážili toho co sehnali. Nevim jak koho, ale mě pletení a šití na děti bavilo. Aspoň měli to co nikdo jinej. Otevřený hranice? Já znám hodně lidí co se do světa dostali a nebyli politicky angažovaní. Práce sice byla za málo peněz, ale byla pro každýho. Musela bejt. Dneska vyjdou děti ze školy a dou na pracák. Dřív je někdo prostě vzít musel. No a něco co se mě dost dotýká a možná budu vypadat jako zlá matka. Syn nedělá a jak to vypadá dělat nebude. Páč ho to neba. Dřív už by seděl za příživu. A věřte mi, že za tu dobu co sedí doma, rostou mu dluhy na sociálním a zdravotním, nehne ani prstem okolo baráku bych mu i ten kriminál přála. Protože my mu můžem řikat co chcem, ale on makat nepotřebuje. Upohorňuju, že ho nijak nepodporuju. Dostane najíst, vypraný prádlo taky, ale tim to končí. Po dobrym nebo po zlym nic nezabírá. Prej ho mam vyhodit, ale budu ho za půl roku tahat z kanálu nebo od nějaký verbeže? To zase ať rači sedí doma :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 11:52 

Holky dotázek...
co kdybyh si psyc, vyjednala jinde dřív, bylo by to možný ? s tím vysledkem pak rvnou na OB ? nebo to musí být posouzené jejich psycholožkou ?
:?

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Naposledy upravil zakletá dne 15 bře 2011 12:23, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 12:04 

No je fakt že jsme si daleko víc všeho vážili ! Dneska mají spratci všechno a pořád mají málo. Doma s ničím nepomůžou neboť to není cool. A výchovou to rozhodně není.Klidně dostanou po papule když je to nutný. Ale my jsme měli z rodičů respekt ale oni vám začnou vyhrožovat že zavolají na linku bezpečí tak nevím kam to všechno spěje. :(

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 12:12 

Romana Kilbergerova já sem si taky řikala v čem sem udělala chybu. Mam kluka a holku. On je problémovej, ona je v pohodě. Jasně taky máme třenice, ale tak v normálu. Jenže jak píšeš linka bezpečí. Oni nastoupí do školy a první co do nich hučej je jaký maj práva, ale nikdo jim neřekne, že k tomu patří i povinnost. Cpou jim demokracii, ale ne morálku. A samozdřejmě paní učitelka je ta nej a maminka je mimo.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 12:26 

katka04 já netvrdím, že dnes je všechno lepší, ale jsou větší možnost a záleží na každém, jak je využije. Někdy děti dělají nepochopitelné věci, ale není to špatnou výchovou. Moje sestra má také problémového syna, již má 37 roků a nechce se mu pracovat, živí ho manželka, chodí po doktorech a vymýšlí si choroby i na psychiatrii již ležel. Sestra se trápila, pak šla k psycholožce a ona jí pomohla, hlavně vysvětlila, že za synovo chování nemůže.
Dnes režim podporuje nefachčenka a flákače. Já měla za komačů smůlu, manžel po rozvodu emigroval, tak jsme byli na černé listině, kluk se ani na školu nedostal, ale je to již naštěstí pryč :roll: :roll:

Denně se dívám v práci na mladé bezdomovce, jak se válí na ulici, žebrají, pijí alkohol, kouří trávu a fetují a nechtějí žít jinak. Je mi z toho dost smutno. :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 12:31 

Alenka hooolka tak teď si mě teda nepotěšila. Já si blbá myslela, že by moh dostat rozum :shock: A koukám nic :wink: No jo nějak bylo, nějak bude. Já sem zase byla rozvedena těsně před rozdělením republiky, manžel slovák se vrátil tam. Dostat alimenty přez hranice od nepracujícího....... no ani Brno nepomohlo a to se vytahovali jak sou úspěšní. Koukám, že to fakt nikdo nemáme lehký. A tak proto si to musíme pěkný udělat samy. Co já si dneska koupim pěknýho :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 13:03 

Ahoj všichni,
Lenko gratulace, už jsi mi utekla :-) , ale jednou...jednou tě uřčitě dohoním :-) tak hlavně ať to dolů leze trvale :wink:
Kachno ... tomu říkám smůla, taky bych potřebovala alergii na sladký :oops: , je to ale nespravedlnost, viď?
Vlčiče, ty jo taky dobrý úbytek 12 kilíček, to je nádhera :-) závidíím :lol:
katka04 - holka to je mi tě líto s tím klukem .... to snad každá máma doufá, že ty její děti budou ok. Je blbá doba, nic se nemusí, půjčky ty ti cpou kam se mrkneš, že je nemáš z čeho splatit neva, však oni si to vysoudí, žádný trest, žádný respekt. Nezbývá než doufat, že se mu v makovici rozsvítí a bude líp.
Romano... svatá pravda :? s těmi dětmi

tak všem přeji hezkýsluníčkový den a ať je líp

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 13:29 

Ahoj všem v kurníčku....

tak jsem dopol byla u martičky a dorazila i arnoldice, tak jsme to zas všechno probraly...jen qwys už chyběla do party :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boss tak zničit krtka říkáš jooo :lol: :lol: :lol: kdepak, já se nedám, na mě si jen tak nikdo nepříjde :lol: :lol: :lol:

A s těmi nudlemi - jak dnes prohlásila martička - budu muset nechávat návštěvy před barákem, netahat je to do baráku, aby mi nikdo ty nudle nebral, když je spatří :twisted: ale nápad je to dobrý, takže ode dneška k nám už NIKDO nepoleze a to platí pro všechny :twisted: :lol: :lol: :lol:
Co se týká vajíček - tak u nás je jen jedna slépka a tou jsem jáááá a přitom je zajímavé, že máme stále vejce domácí :roll: :lol: :lol: :lol: ale jedno Ti teda příště dovezu, když po něm toužíš - a zlaté může být také :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lubinkooooo jak jste na tom teď?? Doufám, že jsi to přežila bez úhony na zdraví !! Myslím na Vás !!! :wink: A na Kabáty jedu s Tebou a neříkej, že néééé :twisted:

Leni koukám, jak pěkně upisuješ kilíčka, super, gratulka !! :wink:

zakletá super, gastro dopadlo dobře, tak hurá na opku :wink:

Romankooo však jsem si povídala celé dopolko - s martičkou a arnoldicí :lol: :lol: :lol:
Nooo, koukám, že jsem vás uhranula - byla jsem odhalena, přiznávám, příště se musím více maskovat :lol: :lol: :lol:

A koukám, že tu rozvinula celkem plodná diskuze děti&práce&peníze&výchova..... :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 13:32 

katko04 třeba ten rozum dostane, je určitě ještě mladej, tak je stále ještě naděje, chce to čas :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 13:55 

Ahoj děvčata,tak jsem byla dopol na chvilku na drbech a můžu vám říct,že je lepší asi nikam nechodit,nebo jo?Protože to se jeden doví věcí,že žasne :shock: :shock: :oops: :oops:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina