fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 srp 2025 15:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2479, 2480, 2481, 2482, 2483, 2484, 2485 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 25 led 2013 13:57 

Tak to zkusím znova... Před chvílí jsem sem psala, ale nikde to není... Já a počítač :-( Chtěla bych se vás zeptat.... příští čtvrtek jdu na gastro vyšetření. Prý to dělají novou metodou - nosem. Máte nějakou zkušenost? Jinak už mám za sebou psycho, spiro, ultrazvuk. Teprve po gastru mám všechno odeslat do Ostravy (Vítkovice) a oni se mi ozvou s termínem. Prý to bude ale až v dubnu. Když už jsem se do toho dala, tak musím to čekání vydržet... Prosím o nějaké info o tom gastru :?: :?: :?: ... děkuji Barča (Karviná)

5.12.2012 1.konzultace OV Vítkovice
21.1.2013 pro všechny žádanky
spiro vyšetření OV
23.1. UV břicha Karviná
24.1. psycho Karviná
30.1. gastro Karviná
21.5.2013 operace tubu

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 13:59 

Ještě jedna prosba... Někdo tady vkládal odkaz na vložení metříku... nemůžu ho najít... prosíííííííím :wink:

5.12.2012 1.konzultace OV Vítkovice
21.1.2013 pro všechny žádanky
spiro vyšetření OV
23.1. UV břicha Karviná
24.1. psycho Karviná
30.1. gastro Karviná
21.5.2013 operace tubu

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 14:01 

Barčo najdeš to tady http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?f=34&t=252

38.roků,měřím 164cm,milující manžel a dva puberťáci, každý jiný,starší-bude mu 20. postižený a mladší- je náš benjamínek,protože i když je mu 15,tak ho máme teprve půl roku oficiálně ve vlastní péči

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 15:07 

všem krásné páteční ,tedy prakticky víkendové :wink: , odpoledne

tak jsem se včera doma vytasila ,že půjdu do operace . Manžela jsem cca půl hodiny nepustila ke slovu , líčila jsem to jako lunapark :) ve finále jsme se dozvěděla ,že na bandáž můžu klidně jít :wink: hlavně když budu spokojená a že plně stojí za mnou . Chvliku jsem nechápala ,tak se ptám proč zrovna bandáž :?: prej to probírali v práci a pro tlustý je to ideál , nechat si podvázat žaludek :roll: tak mu vysvětluju ,že těch operací je víc a že mi přijde mnohem lepší si ten větší žaludek nechat z části odstranit než ho tam někde nechávat zaškrcenej . Řekl mi "zlato to ,to má větší logiku ,ještě by to tam časem zarostlo a co pak " :) takže doma hotovo :mrgreen: a ani to nebolelo

Dneska jsem měla sraz z kamarádkou ( upozorňuju ,že věčně dietící ) taky jsem se pochlubila ,že mám v plánu operaci . Prej by do toho nikdy nešla ,to si radši nechat zašít pusu , no kdyby to někde dělali :D ona se pro změnu pochlubila ,že zase začíná se STOBEM :roll: už si ani nevybavuju pokolikáté ,jedno se musí nechat , pokaždé zhubne :arrow: ovšem do půl roka všechno zpátky + něco víc . Oproti ní jsem co se diet týče ,vyloženě břídil . Je fakt ,že jednou zhubla cca 40kg a chvíli to i držela ,ale pak přišlo těhotenství a od tý doby má všechno zpátky . Taky ví co jíst ,ale dlouho nevydrží . Nedávo na ´fejsbůku´ rozebírala ,že klukovi snědla brumíka a jak strašně jí to nabouralo dietu :roll: denně cvičí jak cvok . no jsem srab a než tohle ,to radši ufiknout žaludek

petulka1650
snad jsem se nespletla a ten odkaz na ten protein jsi sem dávala ty :) koukala jsem na to a vypadá to dobře ,ale hned balík 4,5kg :roll: co když mi to nebude chutnat ,nerada bych 2tis nasypala do wc :D podívám se jestli nenajdu menší balení . Dneska jsem kefír vyměnila za syrovátku Amálku , chuťově to ujde a živinově lepší než kefír , tak zatím nastřídačku než objednám a dorazí nějakej ten protein .

Všem krásný víkend , snad nikdo neumrzne , straší poloviční ruskou zimou :roll: :) zhubnutí po opce by asi neměli radši ani vycházet , jak jsem četla LF na sobě měla půl šatníku a bylo to málo :shock: :roll: :)

žaludek po resekci pro vředy 16.7.2013 , velikost cca 300ml

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 15:34 

IVET ...hmm at premyslim jak premyšlím tak u takoveho cloveka jsem nebyla:o(((byla jsem pouze v poradne bariatrie. a odtama zacalo kolecka s 5 vysetrenim...dychani do trubice,rentgen zaludku,ultrazvuk zaludku,psycholog a hadice do zaludku-gastro.....takze jsem zatim nanej nenarazila co by me vazil a meril tlak :roll: :roll: treba teprve po techto vysetreni me jeste ceka....uvidime

Kolecko bylo od 9.1-27.2 2013
Termín operace 25.3.2013-pro nemoc zrušeno
II termín operace 15.4...plikace

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 15:34 
Barča

mě dělali gastroskopické vyšetření nosem, protože jsem srabák a bála jsem se, že pana doktora pozvracím. Bylo to však poprvé takže nemůžu srovnávat, jaké to je když se dělá pusou, ale nepříjemný mi to teda bylo taky. Potom zbytek dne mi pořád teklo z nosu jako při rýmě, ale zase jsem se mohla hned najíst, což se při normálním ústním vyšetření prý nemůže. Ale vyplázla jsem za to 300 kč. :(

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 15:44 

[quote="helen.kocova"]Jinak mě dělali plikaci v Jablonci nad Nisou plus skrácení střeva a jsem opravdu velice spokojená 21 kilo dole stolice několikrát za den a bez problému -))))

Ahoj, jsme se viděly v Jablonci v čekárně. Jsem také z Nového Boru, byla jsem tam s přítelem, jestli si mě pamatuješ? Jinak gratuluju k tak krásnému úbytku, jde ti to rychle dolů. Já jsem přes dva a půl roku po tubu a před nedávnem jsem začala plíživě nabírat. Dostala jsem tady od hodných lidiček na foru kontakt právě na pana doktora Vranýho a v ten čtvrtek mi doporučil, že mi provede minigastrický bypass - SADI-S. Termín operace 7.3.2013.
Chtěla bych se zeptat v této souvislosti, je tady někdo, kde má za sebou tubu a je po takové reoperaci, která mě v březnu čeká? Mám z toho docela strach, už nejde jen o uříznutí části žaludku, ale i o řezání a zkracování střev atd...Uvítala bych nějaké informace, zkušenosti atd...
Jinak pan doktor je opravdu sympaťák, snad bude i odborníkem na tyto bariatrické operace.... :o :)

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 17:35 

DanaI: chci se zeptat, proč nejdeš na reoperaci do Turnova, když píšeš jak je Hrubý úžasný ???

Jinak SADI-S dělá u nás myslím jen dr. Vraný

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 18:59 

Ahoj Dev, pana doktora Hrubého jsem oslovila samozřejmě jako prvního, ale reoperaci mi zamítl. Zapoměla jsem tady napsat, že pan doktor Vraný chtěl na konzultaci přivézt rtg žaludku. Tak po těch 2,5letech velikost žaludku nezměněna. Podle slov primáře Vraného, je žaludek evidentně zmenšený, beze známek zvětšení....Všimla jsem si, že jdeš také na SADI-S. Nabízel mi i ROUX Y, ale to už je bypass s víceromožnými komplikacemi a delší dobou provedení, větší riziko že se něco nepovede atd.... :)

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 19:43 

Ivet, super!!!! Odškrtnuté fajfky na cestě k cíli :-).
André, taky jsem Tě ráda poznala!
Barčo, zas tak nová metoda to není. Osobní zkušenost nemám, ale slyšela jsem obojí: od chvály až po "UŽ NIKDY". Za sebe říkám, že oblbovací injekce a vystříkaný krk dokážou zázraky!
kytice, chápu Tvoje nadšení - vždyť jsem taky byla a dodnes jsem pro operaci nadšíená... ale nikoho neodsuzuji za to, že na ooperaci nechce.... na to si musí dojít každý sám... operace má i svá rizika...

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 19:45 

BARČO - METŘÍK:
viewtopic.php?f=34&t=252

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 19:56 

Scalla:
Díky díky ! za chvíli se přidám k vám, co už jste začali nový život a máte narozeniny 2krát do roka ! :)
30tého mám gastro :D tak už se fakt "těším", ale zase je to poslední vyšetření co mě čeká na cestě k cíli, takže to beru jako nutné zlo.
Jak dlouho se čeká na výsledky z gastra?

Obrázek

16.1.2013 Konzultace SurGal Clinic
21.1.2013-30.1.13 Kolečko
26.2.2013 TUBU-Sleeve resekce SurGal

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 20:04 

Ivet jak kdo to snáší - pro mě gastro nebylo nic strašného, podruhé jsem šla i bez té oblbovací injekce a byla jsem tam mnohem déle, protože si to pan doktor chtěl pořádně prohlédnout (bylo to už po operaci a on byl tím prošťouráváním operovaného žaludku přímo nadšen, pořád se vracel zpátky a znova koukal do různých zákoutí), ale i tak to nebylo nic hrozného, i když příště radši s tou injekcí, to se mi zdá dosti na pohodu, jen je člověk pak půl dne praštěný. Výsledky mi poprvé dali hned do ruky, podruhé jsem ještě volala na helikobaktera asi po týdnu. Neboj, to dáš, dal to každý, stojí to prostě za to! :-) Je to jen chvilička.

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 20:24 

Scalla:
Přesně jak říkáš, vydrželi jste to všechny, vydržím to taky :) opravdu to za to stojí !
Právě, monča s kterou jsem byla v Břeclavy dneska tak říkala, že minule čekala měsíc na výsledky, ale že už je to hrozně dávno.
tak mě to postrašilo, protože 6tého mám kompletaci výsledků.

Obrázek

16.1.2013 Konzultace SurGal Clinic
21.1.2013-30.1.13 Kolečko
26.2.2013 TUBU-Sleeve resekce SurGal

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 20:42 

Ivet, to gastro máš v Břeclavi? Já tam měla to druhé, a jak říkám, papír jsem dostala hned a pak ještě volala na "helikoptéráka" po týdnu. A byl tam moc sympatickej doktor :-), chtěl vidět, že nemám převisy na břiše, tak jsem se tam i trochu svlíkala :-).

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2479, 2480, 2481, 2482, 2483, 2484, 2485 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina