všem krásné páteční ,tedy prakticky víkendové

, odpoledne
tak jsem se včera doma vytasila ,že půjdu do operace . Manžela jsem cca půl hodiny nepustila ke slovu , líčila jsem to jako lunapark

ve finále jsme se dozvěděla ,že na bandáž můžu klidně jít

hlavně když budu spokojená a že plně stojí za mnou . Chvliku jsem nechápala ,tak se ptám proč zrovna bandáž

prej to probírali v práci a pro tlustý je to ideál , nechat si podvázat žaludek

tak mu vysvětluju ,že těch operací je víc a že mi přijde mnohem lepší si ten větší žaludek nechat z části odstranit než ho tam někde nechávat zaškrcenej . Řekl mi "zlato to ,to má větší logiku ,ještě by to tam časem zarostlo a co pak "

takže doma hotovo

a ani to nebolelo
Dneska jsem měla sraz z kamarádkou ( upozorňuju ,že věčně dietící ) taky jsem se pochlubila ,že mám v plánu operaci . Prej by do toho nikdy nešla ,to si radši nechat zašít pusu , no kdyby to někde dělali

ona se pro změnu pochlubila ,že zase začíná se STOBEM

už si ani nevybavuju pokolikáté ,jedno se musí nechat , pokaždé zhubne

ovšem do půl roka všechno zpátky + něco víc . Oproti ní jsem co se diet týče ,vyloženě břídil . Je fakt ,že jednou zhubla cca 40kg a chvíli to i držela ,ale pak přišlo těhotenství a od tý doby má všechno zpátky . Taky ví co jíst ,ale dlouho nevydrží . Nedávo na ´fejsbůku´ rozebírala ,že klukovi snědla brumíka a jak strašně jí to nabouralo dietu

denně cvičí jak cvok . no jsem srab a než tohle ,to radši ufiknout žaludek
petulka1650 snad jsem se nespletla a ten odkaz na ten protein jsi sem dávala ty

koukala jsem na to a vypadá to dobře ,ale hned balík 4,5kg

co když mi to nebude chutnat ,nerada bych 2tis nasypala do wc

podívám se jestli nenajdu menší balení . Dneska jsem kefír vyměnila za syrovátku Amálku , chuťově to ujde a živinově lepší než kefír , tak zatím nastřídačku než objednám a dorazí nějakej ten protein .
Všem krásný víkend , snad nikdo neumrzne , straší poloviční ruskou zimou

zhubnutí po opce by asi neměli radši ani vycházet , jak jsem četla
LF na sobě měla půl šatníku a bylo to málo