Terčí:ty kecky mě pořádně rozesmáli

Jinak ,tak to jsme skorem stejný a basta,,tak spolu pěkně pofrčíme ju,malému se líbí ty Tvoje koleje,miluje vláčky a vše kolem chichi,,,,No a celkově mám doplněno 10,4kubíků,,,mám to pod metříkem,,,,

a myslim že už by to mohlo stačit,ale doposud se do mě vlezlo normál 150 g a dala bych i víc,takže teď skouším vidržet na 100g a uvidíme,zda se potvurka pohne,
Vladi:no žárlivec,to je mazec,,tvrdim že žárlivec a alkáč,,,tyhle dva tipy jsou prostě děsní!tak se holka drž a vždy uteč za námi,a pokud se budeš cítit líp bez těch kil,tak super,,bojuj,jinak s malim,no to máš těžký fakt,,,já nemám hlídání žádné ,a od zítra nastupuji na destidení 2hodinové kapačky a malej 2,5roku tam bude semnou,no děsim se teho,ale nic jineho prostě nezbejvá,tak držim pěsti aby jsi bábu překecala
Verčí:tak to jsi měla hodně lítáníčka,muselo být fajn,jinak sekanou miluji

ale jelikož jsem masařka,tak co od masa nemám ráda že

no a hlavně blahopřeji že jsi zvládla zubaře,moje noční můra,,,,tak pěkný den tobě,,,
Bossí:s tím panganiusem ,máš pravdu,tak škrtám do budoucna z jídelníčku,je pravda že kapra milujeme nejvíc,ještě mám dva kousky od vánoc v mražáku,tak brzy bude,,milujeme ho všeci

pěkný den i Tobě.
Zelenokukadlo,jak jsi na tom?
Alenko a co ty?Jane-jane,a všem holkám pěkný den všem....mám Vás ráda,,,,nojo depresivní počasí chichi