fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 14:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 12:23 

Irče, můj šnek je na správném místě :) .

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 12:30 

Terči:Já doufám,že i mě zítra trumpetka konečně zatroubí chichi,,,no teď mám 94,6ale ty grami neumim zapisovat tak počkám na celé kilčo,,no ale konečně se to pohlo,,včera jsem se byla dofouknout,dal mi 2,2kubíku a konečně začínám cítit stop i při 100g tak doufám že se to pohne kruciš,jak já bych ráda viděla tu 8čku :lol: :lol: :lol:Terči,a jakto že máš vyšší BMI než já,jsi menší než já?já mám jen 162cm :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 12:39 

Zakletá můj manžel je zvláštní člověk :( nechce ,abych zhubla ,protože trpí chronickou žárlivostí a myslí si ,že když zhubnu ,že si najdu jinýho chlapa. Když mě poznal měla jsem 90kg pak jsem dokázala ještě shodit na nějakých 84kg a chlapy se kolem mě točily líbila jsem se a mě to lychotilo už jen proto ,že jsem měla za sebou rozvod a 14 let ztrávených doma se 120kg a pečování o manžílka a 2 dcerky.A můj nynější manžel nemá rád hlavně ,když někam jdu třeba s kamarádkama. :(
Momentálně ví,že jdu na operaci a neví,že se chystam do Turnova :D
A hlavně bude se muset postarat o 2 letého synka což on nedokáže neumí nic jen chodit do zaměstnání a hrát a trénovat fotbal a to je vše.
:( Co je teď pro mě nejhorší ,že fakt nevím co s tím prckem udělám asi budu muset donutit tchýni,aby si na týden vzala dovolenou :(

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 12:47 

Irisko, já mám celých 157 cm, jsem jak ustřelený kecky :lol: . Zatroubí, neboj. Tak kolik máš vlastně celkem doplněno???
Vlado, můj chlap nesouhlasil s reoperací, ale ne že by nechtěl, abych hubla, to on chtěl, ale je přesvědčenej, že člověk je natolik silnej, že to dokáže i bez operace.
Náš věčný spor na téma, kolik se investuje do obézních, když jsou obézní a jaká je investice do operace a poté do pacientů co zhubnou..atd, atd...jak kolovrátky.
Ale žárlivost? To je hodně špatná vlastnost, taky Ti tím dává trochu najevo, že Ti vlastně nevěří.
Pokud už ses pevně rozhodla, určitě půjdeš za svým...

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 12:48 

Ahoj všem v kurníčku.... :wink:

ladynkooo hurááá, vítej doma kočko naše !! Jsi prostě úžasná, jak to krásně zvládáš, máš můj obdiv :wink:

Lubinko, octavko, besti :cry: :cry: :cry: :cry:

Nedočítám, jen letecky přelétám, tudíž pořádně nevím, co jste tu nakdákali :lol: :lol: :lol:

Vladi hronická žárlivost....hmmm... hodně štěstí holka, nebudeš to mít ani trochu jednoduché... švagrová jednoho takového měla....naštěstí MĚLA...

Jinak jsem rovnou od zubaře frčela k martičce, dovezla jsem jí nový mop, ať se holka nenudí doma :lol: a samozřejmě nechyběla ani arnoldice - ta nám donesla mňamku, prý ať tolik nehubneme :lol: :lol: :lol:

Také vítám všechny nováčky...:wink:

A k obídku je sekačka a brambory - martičko nekomentovat prosím :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 12:55 

Terčo jdu si za svým a hlavně vím co chci :wink:
už jsem poznala jednou jaký to je mít o pár 10 kil míň a chci se tak cítit opět :lol:
hlavně můj zdravotní problém způsobuje právě moje obezita a to ,že manžel nedokáže mě pochopit :?
byl by nejradši ,abych byla tlustá a seděla pořád na gauči a čuměla na bednu jako jeho matka :evil:
jinak je skvělý se tady takhle vyzpovídat a s někým pokecat :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 13:11 

Terčí:ty kecky mě pořádně rozesmáli :lol: :lol: :lol: Jinak ,tak to jsme skorem stejný a basta,,tak spolu pěkně pofrčíme ju,malému se líbí ty Tvoje koleje,miluje vláčky a vše kolem chichi,,,,No a celkově mám doplněno 10,4kubíků,,,mám to pod metříkem,,,, :wink: a myslim že už by to mohlo stačit,ale doposud se do mě vlezlo normál 150 g a dala bych i víc,takže teď skouším vidržet na 100g a uvidíme,zda se potvurka pohne, :lol: :lol: :lol:

Vladi:no žárlivec,to je mazec,,tvrdim že žárlivec a alkáč,,,tyhle dva tipy jsou prostě děsní!tak se holka drž a vždy uteč za námi,a pokud se budeš cítit líp bez těch kil,tak super,,bojuj,jinak s malim,no to máš těžký fakt,,,já nemám hlídání žádné ,a od zítra nastupuji na destidení 2hodinové kapačky a malej 2,5roku tam bude semnou,no děsim se teho,ale nic jineho prostě nezbejvá,tak držim pěsti aby jsi bábu překecala :wink: :P

Verčí:
tak to jsi měla hodně lítáníčka,muselo být fajn,jinak sekanou miluji :lol: ale jelikož jsem masařka,tak co od masa nemám ráda že :lol: no a hlavně blahopřeji že jsi zvládla zubaře,moje noční můra,,,,tak pěkný den tobě,,, :P

Bossí:s tím panganiusem ,máš pravdu,tak škrtám do budoucna z jídelníčku,je pravda že kapra milujeme nejvíc,ještě mám dva kousky od vánoc v mražáku,tak brzy bude,,milujeme ho všeci :lol: pěkný den i Tobě.

Zelenokukadlo,jak jsi na tom?Alenko a co ty?Jane-jane,a všem holkám pěkný den všem....mám Vás ráda,,,,nojo depresivní počasí chichi :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 14:05 

Irisko neboojjj, lítám pomalu, nic nepřeháním, to vííšš :lol: :lol: :lol: A zubař mi nikdy nevadil, tak je to v pohoo :wink:

Tak jsem si právě prohlédla všechny fotečky ze všech srazíků u mě na rajčeti a i slzička mi ukápla :cry: Jak nám bylo krásně, tolik jsme se nasmáli, tolik pokecali, tolik lidiček jsem už měla možnost poznat...... jééééééé, už aby byla příští sobota a srazík v Liberci, já se na Vás na všechny těšímmmm !!!! :P :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 14:34 

Vlada jojo holka,chlapi chtěj mít svoje jisté :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
není to žádná prdel,vím o čem mluvím,čím víc hubnu tím je to horší :lol: :lol: :lol:
Oni hlavně chlapi nevěří sami sobě ,držím palečky at to zvládneš.Mě chlap podporoval,druhá otázka je,zda by to dnes udělal znovu,no myslím si,že NE :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Naposledy upravil Lubinka dne 17 bře 2011 15:04, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 14:48 

Lubinko jen kdyby my jsme byli takový jako jsou ony :evil:
Jen jsem zvědavá jestli si pro mě aspoň do tý nemocnice pak dojede :?:
už slyším je to daleko,musím do práce,benzín je drahej a já to tam neznám :!:

zapoměla jsem dodat 7.4. mažu na konzultaci k Hrubáčkovi na 12.hod a už se těším moc moc moc :lol: :lol: :lol:[code][/code]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 14:57 

Vlado
aha tak to ti tedy vubec nezavidim... musi to byt o to tezsi, kdyz manza nechce abys na opku šla, ja si to neumim představit, jako jo, muj chlap asi taky žarlí i kdyz proste nema duvod - rika se kdo žarlí miluje :-))) ale nikdy by mi neřekl že nechce abych zhubla ze by se bal ze bych mu pak zdrhla nebo neco podobného, vi ze jsem nestastna, a hlavne ze se mi zlepsi stav po zdravotní strance, a budu se cítit líp, to je pro nej nejdulezitejsi.

takze ti moc drzim palecky, a manža třeba jeste otočí . až uvidí jak ti to krásne jde :-)

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Naposledy upravil zakletá dne 17 bře 2011 15:04, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 15:02 

Vlada rozumím ti a víc než si myslíš :D :D :D :D :D .to bude dobrý,hlavně to ty nesmíš vzdát,nic lehkého tě nečeká.Přijede neboj,já jsem z Bruntálu-můj chlap hlídal 2 prcky,jezdit nemohl.Domů i tam jsem jela vlakem a taky jsem to vydržela,fakt je,že mě pro jistotu drželi v nemce o 2 dny dýl,ale byla jsem ráda.Držím palečky

40let,3 děti
23.8.11opka kýly +abdo

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 15:06 

sice nerada,ale musím se s Vámi pro dnešek rozloučit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jedu na lepčíííííí.paaaaaaaaa

40let,3 děti
23.8.11opka kýly +abdo

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 16:03 

Lady vítej s novýma nožičkama i když zatím modřinkovanýma :wink: :wink: :wink: za pár dní budeš jak srnka brnka :lol: :lol: :lol:

Terča tak zase další kilo dole, parááááda :wink: :wink: :wink: držím palce moooooc :!: :!: :!:

verco no čučím, že máte taky sekanou a brambory :shock: :shock: teda já měla br kaši :shock: :shock: jsem se na to těšila jak malá :lol: :lol: :lol: už na noční se mi sbíhaly sliny :roll: :roll: :shock: :shock: :lol: :lol:

Irisko jsem si říkala, kdepak asi lítáš, že tu nejsi a ty jezdíš po výletech a doplňuješ se :lol: :lol: tak ať ti váha letí dolů :!: :!: to je už hodně doplněno, to budeš za chvilku jako žížalka :wink: :wink:
já měla noční a bylo to kruté, záda bolí pořád ani sedět moc nemůžu a tak jsem trpěla a dnes zase venku prší :evil: :evil: počasí tak akorát na spaní :roll: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 16:08 

ALENKO nooo, to jsme si pochutnaly viď :wink: :D ... jenže když jsem dnes u martičky řekla, že brambory loupu v loupačce, tak na mě s arnoldicí vyvalily bulvy, jako v čem že je to loupu :shock: jak to vypadá atd.... no a právě mi volala Romanka K. a její reakce byla úúplně stejná, jako u holek, tak teda házím odkaz pro neznalé, v čem je teda loupu...takže mám přesně tuhle a nemůžu si ji vynachválit - nesnášela jsem mrňavé brambory, vždy velké...a teď už jedině mrňavé a kulaté :lol: :arrow: http://www.zbozi.cz/items?sId=H_jcQll4w ... &maxPrice=

Tenkrát jsem dala na radu boss, která ji má doma a vyplatilo se :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina